Helsingin upeimmat kodit nousevat tänne

Kantakaupungin odotetuin uusi asuinalue kasvaa! As. Oy Helsingin Court nousee historialliselle telakka-alueelle, meren rantaan, valmiiden palveluiden viereen. Keväällä 2022 valmistuva seitsenkerroksinen Court kätkee sisälleen 49 upeaa kotia, jonka kaltaisia näkee Suomessa harvoin. Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen ja halutessasi myös kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 5 huonetta
Pinta-ala: 35 - 170,5 m²
Velaton hinta: 545 900 - 2 608 700 €
Osoite: Telakkakatu 14, 00150, Helsinki
Tontti: Oma
Valmis: 5/2022

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Laadukasta kaupunkiasumista meren äärellä

As. Oy Helsingin Court on vaativan kodinetsijän unelma. Jäljellä vielä monta ylellistä kotivaihtoehtoa 50-neliöisestä avarasta studioasunnosta 102-neliöiseen kolmen huoneen asuntoihin. Tässä kohteessa on mahdollista myös digitaalinen asuntokauppa, lue lisää. 

Court kohoaa valmiiseen kaupunkiympäristöön aiemmin valmistuvan As. Oy Helsingin Annexin viereen. Punavuoren ja Hietalahden monipuoliset palvelut ovat kätesi ulottuvilla. Helsingin ydinkeskustaankin on noin vartin kävelymatka. Uuden kodin läheltä löytyy kaikkea ravintoloista ja taidegallerioista päiväkoteihin ja lääkäriasemiin. Kaiken kruunaa vieressä lainehtiva meri, joka tekee asuinympäristöstä täysin ainutlaatuisen.

Arvokkaan ympäristönsä arvoinen

Telakkaranta on se palanen, joka Helsingin keskustasta on puuttunut. Alueen historia, vanha telakka-alue ja teollisuus näkyvät karhean kauniissa miljöössä. Courtin arkkitehtuuri istuu arvokkaaseen ympäristöönsä täydellisesti.

Myös asunnoissa nautitaan korkeasta laadusta, kuten aitopuisista Kährs-parketeista ja kotimaisista Saari-keittiöistä. Selkeän pohjaratkaisun ansiosta kalustaminen on helppoa. Runsaat säilytystilat ja moderni talotekniikka tekevät arjesta helppoa.

Kaikissa Courtin kodeissa on parveke, suuremmissa jopa kaksi. Kaikki parvekkeet ovat lasitettuja. Suuremmista kodeista löytyy myös sauna ja kaksi kylpyhuonetta. Courtin kodeissa on lattialämmitys, joka mahdollistaa lattiaan asti ylettyvät ikkunat. Osasta asunnoista löytyy koko seinän kokoinen ikkunarakenne – saat kotiisi ylenpalttisesti luonnonvaloa!

Kun ulkona nautitaan kesähelteistä, kotona on aina mukavan viileää. Courtin kodeissa on keskitetty koneellinen tulo–poistoilmanvaihto varustettuna lämmöntalteenotolla ja huoneistokohtaisella säädöllä. Tuloilmakoneessa on viilennyspatteri ja lisäksi jokaisessa asunnossa erillinen viilennysyksikkö.

Katso näkymäkuvat eri asuinkerrosten korkeudelta.

Kuvat on otettu työmaalta ja kun asuinalue valmistuu, näkymät poikkeavat tämänhetkisistä kuvista.

Klikkaa näkymäkuviin

Tutustu Courtin asuntoon 360-kuvan avulla

360-kuva asunnosta C47 4h+k+s 6. krs - ullakko

Yhteistilat

Rauhalliselle sisäpihalle tulee leikkialue ja oleskelupaikkoja asukkaille. Piha-alue on Courtin, aiemmin valmistuvan Annexin ja myöhemmin valmistuvien Yardin ja Knotin yhteinen. Oman pihan jatkeena aukeaa kaunis ranta-alue, joka kokee muodonmuutoksen lähivuosina.

Courtin asukkaiden yhteiskäytössä olevat kerhohuone, ulkovälinevarasto, lastenvaunuvarastot, pesula, kuivaushuone ja jätehuone sijaitsevat yhtiön ensimmäisessä kerroksessa. Kerhohuone ja pesula ovat yhteiskäytössä As. Oy Helsingin Yardin kanssa.

Telakkarannan alueella on julkinen, maanalainen kolmikerroksinen pysäköintilaitos. Sisäänajo pysäköintihalliin on Punavuorenkadulta. Courtista on suora sisäyhteys pysäköintihalliin.

 

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Katso kuvat ja videoita

1 / 9 - Telakkaranta on ainutlaatuinen asuinalue, jossa yhdistyvät poikkeuksellisella tavalla vanha telakkamiljöö, meri, moderni asuminen ja kantakaupungin palvelut.
2 / 9 - Tutustu Helsingin Telakkarantaan
3 / 9 - Telakkaranta on tunnelmallinen yhdistelmä uutta ja vanhaa. Visualisointikuva
4 / 9 - Telakkarannassa maisema on kuin postikortti. Visualisointikuva
5 / 9 - Telakkarannasta löydät upeita kaksikerroksisia asuntoja, joissa on tilaa ja avaruutta. Visualisointikuva
6 / 9 - Materiaalit ovat laadukkaita, kestäviä ja kauniita. Visualisointikuva
7 / 9 - Vinot katot tekevät uudesta kodista persoonallisen. Visualisointikuva
8 / 9 - Kaikissa asunnoissa parveke ja monesta on näkymä merelle. Visualisointikuva
9 / 9 - Asemapiirros

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Asuinalue

  Kaupungin inspiroivin naapurusto

  Telakkaranta on ainutlaatuinen asuinalue, jossa yhdistyvät poikkeuksellisella tavalla vanha telakkamiljöö, meri, moderni asuminen ja kantakaupungin palvelut. Aiemmin suljettu telakka-alue on kehittymässä korkeatasoiseksi urbaaniksi tilaksi, jossa on kansainvälistä tunnelmaa. Satamaa ja merta yhdistävästä entisestä telakka-alueesta muodostuu kaupunkilaisten uusi olohuone rantapromenadeineen ja ravintoloineen, kahviloineen ja kivijalkakauppoineen. Alueelle jää myös viisi suojeltavaa rakennusta.

  Telakkarannassa olet meren äärellä, mutta silti aivan keskustan kupeessa. Telakkarannan identiteetti on vanhoissa rakennuksissa, joihin uudet rakennukset saumattomasti liittyvät. Alueen historia, vanha telakka-alue ja teollisuus, näkyvät karhean kauniissa miljöössä.

  Seuraa Telakkarannan työmaan etenemistä

  Lue lisää Uutta Helsinkiä -sivulta

  Asemapiirros
  1 / 3 - Telakkaranta on tunnelmallinen yhdistelmä uutta ja vanhaa. Visualisointikuva
  2 / 3 - Punatiiliset rakennukset tuovat alueelle ilmettä
  3 / 3 - Telakkarannassa yhdistyy meri, palvelut ja vanha telakkamiljöö

  Telakkaranta hengittää uutta Helsinkiä. Katso video

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja Helsingin Courtista, ota yhteyttä

   Skanska Kodit

   Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
   0800 162 162 (maksuton)

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -