Asumisen helmi kaupungin parhaalla paikalla

Helsingin upein uusi asuinalue saa täydennystä! As. Oy Helsingin Court nousee historialliselle telakka-alueelle, meren rantaan, valmiiden palveluiden viereen. Keväällä 2022 valmistuva seitsenkerroksinen Court kätkee sisälleen 49 upeaa kotia, jonka kaltaisia näkee Suomessa harvoin.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 5 huonetta
Pinta-ala: 35 - 170,5 m²
Velaton hinta: 514 100 - 2 608 700 €
Osoite: Telakkakatu 14, 00150, Helsinki
Tontti: Oma
Valmis: 5/2022

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Laatukoti meren kainalossa

Telakkaranta on se palanen, joka Helsingin keskustasta on puuttunut. Telakkarannan identiteetti on vanhoissa rakennuksissa, joihin uudet rakennukset saumattomasti liittyvät. Alueen historia, vanha telakka-alue ja teollisuus näkyvät karhean kauniissa miljöössä.

As. Oy Helsingin Court kohoaa valmiiseen kaupunkiympäristöön aiemmin valmistuvan As. Oy Helsingin Annexin viereen. Punavuoren ja Hietalahden monipuoliset palvelut ovat kätesi ulottuvilla. Helsingin ydinkeskustaankin on noin vartin kävelymatka. Uuden kodin läheltä löytyy kaikkea ravintoloista ja taidegallerioista päiväkoteihin ja lääkäriasemiin.

Harvoin tarjolla!

Courtiin rakennetaan yhteensä 49 asuntoa, joiden joukosta löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja. Asuntoja on 35 neliön yksiöistä 170 neliön hulppeisiin koteihin. Valikoimassa on myös upeita ullakkoasuntoja kahdessa kerroksessa. Kaikissa Courtin kodeissa on parveke, osassa jopa kaksi. Kaikki parvekkeet ovat lasitettuja.

Courtin kodeissa on lattialämmitys, joka mahdollistaa lattiaan asti ylettyvät ikkunat. Osasta asunnoista löytyy koko seinän kokoinen ikkunarakenne – saat kotiisi ylenpalttisesti luonnonvaloa! Myös vinot kattorakenteet ja korkeat huoneet tuovat kotiin persoonallisen ilmeen ja tunnelman. Court kohoaakin näkymien kannalta herkulliselle paikalle: yhtiöstä löytyy mukavia näkymiä sekä puistoon, aukiolle, merelle ja historiallisiin rakennuksiin. Täällä et kyllästy kotisi ikkunoista avautuvaan maisemaan!

Kun ulkona nautitaan kesähelteistä, kotona on aina mukavan viileää. Courtin kodeissa on keskitetty koneellinen tulo–poistoilmanvaihto varustettuna lämmöntalteenotolla ja huoneistokohtaisella säädöllä. Tuloilmakoneessa on viilennyspatteri ja lisäksi jokaisessa asunnossa erillinen viilennysyksikkö.

Katso näkymäkuvat eri asuinkerrosten korkeudelta.

Kuvat on otettu työmaalta ja kun asuinalue valmistuu, näkymät poikkeavat tämänhetkisistä kuvista.

Klikkaa näkymäkuviin

Tutustu Courtin asuntoon 360-kuvan avulla

360-kuva asunnosta C47 4h+k+s 6. krs - ullakko

Yhteistilat

Rauhalliselle sisäpihalle tulee leikkialue ja oleskelupaikkoja asukkaille. Piha-alue on Courtin, aiemmin valmistuvan Annexin ja myöhemmin valmistuvien Yardin ja Knotin yhteinen. Oman pihan jatkeena aukeaa kaunis ranta-alue, joka kokee muodonmuutoksen lähivuosina.

Courtin asukkaiden yhteiskäytössä olevat kerhohuone, ulkovälinevarasto, lastenvaunuvarastot, pesula, kuivaushuone ja jätehuone sijaitsevat yhtiön ensimmäisessä kerroksessa. Kerhohuone ja pesula ovat yhteiskäytössä As. Oy Helsingin Yardin kanssa.

Telakkarannan alueella on julkinen, maanalainen kolmikerroksinen pysäköintilaitos. Sisäänajo pysäköintihalliin on Punavuorenkadulta. Courtista on suora sisäyhteys pysäköintihalliin.

Katso kuvat ja videoita

1 / 9 - Telakkaranta on ainutlaatuinen asuinalue, jossa yhdistyvät poikkeuksellisella tavalla vanha telakkamiljöö, meri, moderni asuminen ja kantakaupungin palvelut.
2 / 9 - Tutustu Helsingin Telakkarantaan
3 / 9 - Telakkaranta on tunnelmallinen yhdistelmä uutta ja vanhaa. Visualisointikuva
4 / 9 - Court rakennetaan aivan meren tuntumaan. Täällä maisema on kuin postikortti joka aamu. Visualisointikuva
5 / 9 - Helsingin Courtista löydät upeita kaksikerroksisia asuntoja, joissa on tilaa ja avaruutta. Visualisointi
6 / 9 - Courtin kodeissa on laadukkaat ja kauniit materiaalit. Visualisointikuva
7 / 9 - Vinot katot tekevät uudesta kodista persoonallisen. Visualisointikuva
8 / 9 - Kaikissa asunnoissa parveke ja monesta on näkymä merelle. Visualisointikuva
9 / 9 - Asemapiirros

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus.

Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja  asumisenhelppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa  säästävätalotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet  ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien.
• Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun
• Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa
• Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana

Luomme mahdollisuudet, jotta sinä voit vaikuttaa ympäristön hyväksi

Nykyaikaiset kodinkoneet ovat osa helppoa arkea
Energiatehokkaat kodinkoneet.
Vaikutusmahdollisuus oman kotisi vedenkulutukseen
Veden kulutusta pienentävät vesikalusteet, huoneistokohtainen lämpimän ja kylmän veden mittaus.
Lyhyt kauppamatka pienentää hiilijalanjälkeä
Hyvä sijainti palveluiden ja liikenneyhteyksien lähellä.
Tehokkaampaa energian käyttöä
Lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto. Hyvä lämmöneristys sekä laadukkaat ikkunat ja ovet pienentävät lämpöhäviötä. Energiatehokas kiinteä valaistus.
Ajanmukaiset kestävät materiaalit
Huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Etäisyys paikoista

  Asuinalue

  Kaupungin inspiroivin naapurusto

  Telakkaranta on ainutlaatuinen asuinalue, jossa yhdistyvät poikkeuksellisella tavalla vanha telakkamiljöö, meri, moderni asuminen ja kantakaupungin palvelut. Aiemmin suljettu telakka-alue on kehittymässä korkeatasoiseksi urbaaniksi tilaksi, jossa on kansainvälistä tunnelmaa. Satamaa ja merta yhdistävästä entisestä telakka-alueesta muodostuu kaupunkilaisten uusi olohuone rantapromenadeineen ja ravintoloineen, kahviloineen ja kivijalkakauppoineen. Alueelle jää myös viisi suojeltavaa rakennusta.

  Telakkarannassa olet meren äärellä, mutta silti aivan keskustan kupeessa. Telakkarannan identiteetti on vanhoissa rakennuksissa, joihin uudet rakennukset saumattomasti liittyvät. Alueen historia, vanha telakka-alue ja teollisuus, näkyvät karhean kauniissa miljöössä.

  Seuraa Telakkarannan työmaan etenemistä

  Lue lisää Uutta Helsinkiä -sivulta

  Asemapiirros
  1 / 3 - Telakkaranta on tunnelmallinen yhdistelmä uutta ja vanhaa. Visualisointikuva
  2 / 3 - Punatiiliset rakennukset tuovat alueelle ilmettä
  3 / 3 - Telakkarannassa yhdistyy meri, palvelut ja vanha telakkamiljöö

  Telakkaranta hengittää uutta Helsinkiä. Katso video

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja Helsingin Courtista, ota yhteyttä

   Skanska Kodit

   Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
   0800 162 162 (maksuton)

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -