TULOSSA! Uuden merikaupunginosan ensimmäiset kodit

Rantaraitteja, satama-alueita, luonnonrauhaa ja kestävän kehityksen mukaista kaupunkirakentamista. Finnoo on Espoon uusi merellinen asuinalue, joka saa oman pysäkkinsä metron varrelta. Alueen ensimmäinen kotitalo, As. Oy Espoon Reimari, on suunnitteilla tulevan metroaseman tuntumaan, hyvien kulkuyhteyksien ääreen. Käännä katse kohti merta ja asumisen uusia tuulia!

Tyyppi: Kerrostalo
Osoite: Peijinkuja 1, 02260, Espoo
Tontti: Oma
Valmis: 02/2021

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Ohoi, merta näkyvissä

Asuinalueen suunnittelua ohjaavat kestävä kehitys ja merellisen tunnelman korostaminen. As. Oy Espoon Reimari on suunnitteilla noin kilometrin päähän merenrannasta ja kotitaloa ympäröivät vehreät luontomaisemat. Kuuntele lintujen laulua, pysähdy katselemaan kimmeltäviä rantavesiä. Tai hyppää pyörän satulaan ja aja Iso Omenaan ostoksille. Täällä merellinen tunnelma yhdistyy kaupunkiasumisen etuihin.

Koteja kaikennäköiseen elämään

Espoon Reimariin on suunnitteilla kattava valikoima erikokoisia koteja aina yksiöistä suuriin perhekoteihin. Etsitpä kotia sitten yhdelle, kahdelle tai suuremmalle joukolle, Reimarista löydät juuri sen sopivan. Modernin kodin viimeistelevät kauniit, uutuuttaan hohtavat pinnat ja parketit. Eikä sovi unohtaa sitä, että kotiovelta on vain kävelymatka rantaan.

Hyvin suunniteltua arkea

Reimarissa jokapäiväinen elämä soljuu sulavasti. Modernit talotekniset ratkaisut, muun muassa huoneistokohtainen ilmanvaihto, pitävät huolen asumisen mukavuudesta. Pihakannen alla sijaitseva parkkihalli helpottaa autoilijan arkea – auton ikkunat eivät esimerkiksi jäädy autohallissa pakkassäilläkään, eivätkä kesähelteet paahda ajoneuvoa maan alla sietämättömän kuumaksi.

Asuinalueelle on suunnitteilla hyvät ajoväylät sekä kattava kevyen liikenteen tieverkosto hurmaavine rantaraitteineen ja puistobulevardeineen. Vuonna 2023 metro kuljettaa sinut Finnoosta aina Helsingin keskustaan saakka. Alueen valmistuessa liikkuminen paikasta toiseen sujuu vaivatta.

Ekotekoja kotikulmien hyväksi

Alueen kaavoitusta, energiantuotantoa sekä rakentamista ohjaavat kestävän kehityksen mukaiset ratkaisut. Alueelle on tehty energiasuunnitelma tavoitteiden toteutumisen varmistamiseksi ja tontinluovutuksessa varmistetaan rakennettavien asuintalojen energiatehokkuus. Ostamalla uuden kotisi Reimarista voit olla varma, että kotisi on osa ekotehokasta kaupunkikokonaisuutta!

Vastaa kyselyyn ja vaikuta!

Voit vaikuttaa Espoon Finnoon tulevien kotien suunnitteluun vastaamalla lyhyeen kyselyyn. Vastaa kyselyyn tästä linkistä

Jätä yhteystietosi asuntomyyntiimme, niin saat kuulla Finnoon aluehankkeen edistymisestä ja merenranta-alueen uusista kodeista aina ensimmäisten joukossa! 

 

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Tutustu Finnoon suunnitelmiin aluemallinnoksen avulla videolta!

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Edistyksellinen merikaupunginosa

  Finnoon urbaani kaupunginosa ylettyy Länsiväylältä aina merenrantaan asti. Alueen suunnittelun lähtökohtina ovat kestävä kehitys ja merellisyys. Omaleimainen asuinalue tarjoaa valmistuessaan kodin jopa 17 000 asukkaalle ja seuraavan kahden vuosikymmenen aikana Finnoosta rakentuukin espoolaisten uusi meriolohuone.

  Merellinen kaupunkikotien keskus

  Finnoon kaupunkimainen keskusta kohoaa vuonna 2023 valmistuvan metroaseman ympärille. Alueen ensimmäiset kodit rakennetaan aivan metroaseman tuntumaan, hyvien liikenneyhteyksien varrelle, kävelymatkan päähän merenrannasta. Keskustaa tulevat leimaamaan näyttävät tornitalot, joiden ylimmistä kerroksista avautuvat hätkähdyttävän upeat maisemat merelle ja vehreille viheralueille.

  Alueelle valmistuu rakentamisen edetessä myös paljon uusia liiketiloja. Alueelle on suunnitteilla jo kouluja ja päiväkoteja, sekä muita arjen tärkeitä palveluita. Finnoon valmistuessa sen kaupunkimainen keskusta tarjoaa alueen asukkaille kattavan palvelukirjon upean merellisellä paikalla. Myös Kauppakeskus Iso Omenan kattavat palvelut ovat vain lyhyen bussimatkan päässä.

  Virkistävää vapaa-aikaa merenrannassa

  Hurmaavat merenrantapromenadit ja viihtyisä satama-alue luovat alueelle rennon välimerellistä tunnelmaa. Finnoonsataman kautta kulkevat saaristolaivat kuljettavat alueen asukkaat kaupungin lukuisiin ulkoilusaariin. Täällä viikonloppuohjelmaasi kuuluvatkin saarihyppelyt, merelliset eväsretket sekä auringonlaskun ihailu satamassa istuskellen.

  Kaupunkirakentamista luonnon ehdoilla

  Finnoo on ollut pitkään luonnonystävien suosiossa. Siksi uuden asuinalueen rakentaminen toteutetaan luonnon monimuotoisuutta kunnioittaen, kestävän kehityksen mukaisesti ja tärkeät suojelualueet säilyttäen. Luontoihminen voi siis jatkossakin nauttia asuinalueella esimerkiksi Suomenojan lintualtaiden rauhallisesta tunnelmasta ja Finnoon luontopolun maisemista.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä!

   Skanska Kodit

   Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
   0800 162 162 (maksuton)

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -