Modernia asumista meren tuoksussa

Länsiväylän ja merenrannan väliin syntyy uusi Finnoon asuinalue, joka saa oman pysäkkinsä metron varrelta. Alueen suunnittelun lähtökohtina ovat kestävä kehitys ja merellisyys. Finnoon ensimmäinen asuinkohde, kahdeksankerroksinen As. Oy Espoon Reimari, nousee omalle tontilleen kilometrin päähän meren rannasta. Finnooseen tuleva metroasema tulee aivan Reimarin viereen. Länsimetrolla liikut nopeasti ja helposti Helsingin keskustaan ja takaisin. Täältä löytyy aktiivisen ihmisen unelmakoti – tee asuntovaraus heti!

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 4 huonetta
Pinta-ala: 28 - 83,5 m²
Velaton hinta: 196 500 - 464 200 €
Osoite: Peijinkuja 1, 02260, Espoo
Tontti: Oma
Valmis: alkuvuosi 2021

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Jokaisessa kodissa parveke tai terassi

As. Oy Espoon Reimariin rakennetaan yhteensä 64 kotia ja valikoimaan kuuluu niin näppäriä yksiöitä, erikokoisia kaksioita ja kolmioita kuin neljän huoneen perheasuntojakin. Reimarista löydät omasi elämäntilanteesta riippumatta.

Jokaisessa kodissa on tilava lasitettu parveke. Alimman asuinkerroksen korttelipihan puoleisissa asunnoissa on puulaudoitettu terassi, joka on osittain lasitettu.

Kurkista Reimariin ja Finnoon tulevaisuuteen alustavan aluemallinnoksen avulla »

Hyvin suunniteltua arkea – metro kuljettaa sinut helposti Helsingin keskustaan ja takaisin.

Asuinalueelle on suunnitteilla hyvät ajoväylät sekä kattava kevyen liikenteen tieverkosto hurmaavine rantaraitteineen ja puistobulevardeineen. Vuonna 2023 metro kuljettaa sinut Finnoosta aina Helsingin keskustaan saakka. Alueen valmistuessa liikkuminen paikasta toiseen sujuu vaivatta. Lue lisää Espoon kaupungin suunnitelmista sekä katso alueen esittelyvideo »

Monta arjen helpottajaa

Kauniin vaaleat pinnat ja korkealaatuiset sisustusmateriaalit, kuten lautaparketti, luovat kotiin levollisen ja ylellisen ilmeen. Hyvät säilytystilat ja fiksusti suunnitellut pohjaratkaisut takaavat, että Reimarin kodeissa on tilaa elämälle.

Kaikissa kodeissa on huoneistokohtainen koneellinen tulo–poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla ja huoneistokohtaisella säädöllä varustettuna. Kylpyhuoneissa ja saunoissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Kylpyhuoneissa on tilavaraus pesutornille.

Monta paikkaa kaksipyöräiselle

Reimarin korttelipiha on vehreä, suojaisa ja rauhassa ympäristön hälyltä. Naapuritaloon tulee pesutupa, joka on myös Reimarin asukkaiden käytössä. Reimarin ensimmäisestä kerroksesta löytyvät kerhohuone ja kaksi saunaosastoa.

Finnoon rakentamisessa ekologisuus on vahvasti mukana, ja tämä näkyy myös Reimarissa, jossa polkupyörille on varattu kunnolla lukollista säilytystilaa niin ulkona kuin sisällä talossakin.

Pihakannen alle rakennetaan autohalli, jonne on kulku sisäkautta. Autopaikat on varustettu lämpöpistokkeella ja lisäksi 8 paikalla on sähköauton latauspistoke.

Ekotekoja kotikulmien hyväksi

Alueen kaavoitusta, energiantuotantoa sekä rakentamista ohjaavat kestävän kehityksen mukaiset ratkaisut. Alueelle on tehty energiasuunnitelma tavoitteiden toteutumisen varmistamiseksi ja tontinluovutuksessa varmistetaan rakennettavien asuintalojen energiatehokkuus. Ostamalla uuden kotisi Reimarista voit olla varma, että kotisi on osa ekotehokasta kaupunkikokonaisuutta! Lue lisää Espoon kaupungin sivuilta sekä katso asuinalueen esittelyvideo »

 

 

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Tutustu Finnoon suunnitelmiin aluemallinnoksen avulla videolta!

1 / 10 - Reimarin ja Finnoon alueen esittely ennakkomarkkinointi
2 / 10 - espoon_reimari_julkisivu.jpg
3 / 10 - skanska_espoon_reimari_parveke_2_1920x1280px.jpg
4 / 10 - espoon_reimari_keittio.jpg
5 / 10 - espoon_reimari_olohuone.jpg
6 / 10 - espoon_reimari_parveke.jpg
7 / 10 - espoon_reimari_piha.jpg
8 / 10 - espoon_reimari_alue.jpg
9 / 10 - espoon_reimari_ilmakuva.jpg
10 / 10 - Skanska_Reimari_asemapiirros.jpg

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Reimarin Design-mallistoihin

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Edistyksellinen merikaupunginosa

  Finnoon urbaani kaupunginosa ylettyy Länsiväylältä aina merenrantaan asti. Alueen suunnittelun lähtökohtina ovat kestävä kehitys ja merellisyys. Omaleimainen asuinalue tarjoaa valmistuessaan kodin jopa 17 000 asukkaalle ja seuraavan kahden vuosikymmenen aikana Finnoosta rakentuukin espoolaisten uusi meriolohuone.

  Lue lisää Finnoon suunnitelmista kaupungin sivuilta!

  Merellinen kaupunkikotien keskus

  Finnoon kaupunkimainen keskusta kohoaa vuonna 2023 valmistuvan metroaseman ympärille. Alueen ensimmäiset kodit rakennetaan aivan metroaseman tuntumaan, hyvien liikenneyhteyksien varrelle, kävelymatkan päähän merenrannasta. Keskustaa tulevat leimaamaan näyttävät tornitalot, joiden ylimmistä kerroksista avautuvat hätkähdyttävän upeat maisemat merelle ja vehreille viheralueille.

  Alueelle valmistuu rakentamisen edetessä myös paljon uusia liiketiloja. Alueelle on suunnitteilla jo kouluja ja päiväkoteja, sekä muita arjen tärkeitä palveluita. Finnoon valmistuessa sen kaupunkimainen keskusta tarjoaa alueen asukkaille kattavan palvelukirjon upean merellisellä paikalla. Myös Kauppakeskus Iso Omenan kattavat palvelut ovat vain lyhyen bussimatkan päässä.

  Virkistävää vapaa-aikaa merenrannassa

  Hurmaavat merenrantapromenadit ja viihtyisä satama-alue luovat alueelle rennon välimerellistä tunnelmaa. Finnoonsataman kautta kulkevat saaristolaivat kuljettavat alueen asukkaat kaupungin lukuisiin ulkoilusaariin. Täällä viikonloppuohjelmaasi kuuluvatkin saarihyppelyt, merelliset eväsretket sekä auringonlaskun ihailu satamassa istuskellen.

  Kaupunkirakentamista luonnon ehdoilla

  Finnoo on ollut pitkään luonnonystävien suosiossa. Siksi uuden asuinalueen rakentaminen toteutetaan luonnon monimuotoisuutta kunnioittaen, kestävän kehityksen mukaisesti ja tärkeät suojelualueet säilyttäen. Luontoihminen voi siis jatkossakin nauttia asuinalueella esimerkiksi Suomenojan lintualtaiden rauhallisesta tunnelmasta ja Finnoon luontopolun maisemista.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä!

   Skanska Kodit

   Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
   0800 162 162 (maksuton)

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -