Viimeisiä viedään

As. Oy Espoon Jousenpuisto on valmistunut Tapiolan urheilupuiston naapuriin, aktiivisen kaupunkielämän ytimeen. Muuttovalmiissa kotitalossa metroasema, monipuoliset liikuntamahdollisuudet ja Tapiolan kattavat palvelut löytyvät kaikki läheltä. Taloyhtiön viimeiset asunnot myydään nyt, toimi pian!

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 3-4 huonetta
Pinta-ala: 82-93,5 m2
Velaton hinta: 440 300 - 624 800 €
Osoite: Jousenpuistonkatu 2, 02200, Espoo
Tontti: Oma
Valmis: 27.2.2019

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

As. Oy Espoon Jousenpuistossa on vapaana enää yksi kaksio ja kaksi erikokoista neljän huoneen asuntoa. Kaikki myytävät asunnot ovat muuttovalmiita. Asuntosuunnittelussa korostuvat valo, väljyys ja toiminnallisuus.

Viimeinen myytävä kaksio on tilava läpitalon huoneisto, jossa on asuintilaa 59,5 neliömetriä. Keittiö ja olohuone muodostavat kaksion keskiöön avaran oleskelutilan ja asunnon makuuhuoneessa on iso vaatehuone. Erityisen asunnosta tekee se, että siinä on kaksi parveketta – yksi asunnon molemmin puolin!

Vapaat neljän huoneen asunnot ovat kooltaan 86 ja 88 neliömetriä. Molemmissa asunnoissa on erillis-wc, parveke, oma sauna ja reilusti säilytystilaa suurimmissa makuuhuoneissa.

Eläväinen alue antaa energiaa arkeen

Espoon Tapiolan Urheilupuiston metroaseman ympärille, vain yhden pysähdyksen päähän Tapiolan keskustasta, on rakentumassa tiivis kaupunkiympäristö kattavine palveluineen. 7–8-kerroksinen Espoon Jousenpuisto on valmistunut erinomaiselle paikalle eloisan alueen sydämeen. Arkea helpottaa talon kivijalkaan avattu päivittäistavarakauppa ja korttelin keskelle, katutason yläpuolelle sijoittuva asukkaiden oma, suojaisa piha-alue. Monipuoliset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet sijaitsevat naapurissa.

Kaksi talosaunaa ja kivijalassa ruokakauppa

B-portaan ensimmäisessä kerroksessa lämpiää iltaisin kaksi taloyhtiön yhteistä saunaa. Tilojen yhteydessä sijaitsee myös asukkaiden viihtyisä kerhohuone. Alakerroksista löytyy lisäksi kuivaushuone ja päivittäisostosten tekeminen käy mukavasti kivijalan ruokakaupassa. Autopaikan voi vuokrata alueen pysäköintilaitoksesta.

Uusi kaupunkikoti Tapiolan urheilupuiston kulmilta

As. Oy Espoon Jousenpuisto on kotikeidas aktiivisen kaupunkielämän ytimessä. Valitse ihastuttava kerrostalokoti ainutkertaiselta paikalta, jossa Tapiolan syke liikuttaa päivästä toiseen.

Oman kodin rauhaa energisellä alueella

Espoon Tapiolan Urheilupuiston metroaseman ympärille, vain yhden pysähdyksen päähän Tapiolan keskustasta, on rakentumassa tiivis kaupunkiympäristö palveluineen. 7-8-kerroksinen Espoon Jousenpuisto on valmistunut erinomaiselle paikalle alueen sydämeen. Arkea helpottaa talon kivijalkaan avattu päivittäistavarakauppa ja korttelin keskelle, katutason yläpuolelle sijoittuva asukkaiden suojaisa oma piha-alue.

Koteja, joissa valolla on tilaa telmiä

Espoon Jousenpuistossa on vapaana yksi tilava kolmio ja kolme eri kokoista 4h+k+s kotia. Kodin toiminnallinen keskus on keittiön ja olohuoneen avara yhdistelmä, josta tila jatkuu suurelle lasitetulle parvekkeelle. Asuntosuunnittelussa korostuvat valo, väljyys ja toiminnallisuus. 

Kaksi talosaunaa ja kivijalassa ruokakauppa

B-portaan ensimmäisessä kerroksessa lämpiää iltaisin kaksi taloyhtiön yhteistä saunaa. Tilojen yhteydessä sijaitsee myös asukkaiden viihtyisä kerhohuone. Aakerroksista löytyy lisäksi kuivaushuone ja päivittäisostosten tekeminen käy mukavasti kivijalan ruokakaupasta. Autopaikan voi vuokrata alueen pysäköintilaitoksesta.

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Tutustu Jousenpuistoon videoiden ja kuvien välityksellä.

1 / 9
2 / 9
3 / 9 - Nykyaikainen, valoisa keittiö yhdistyy oleskelutilaan. Kuva esittelyasunnoksi sisustetuste 4h+k+s asunnosta.
4 / 9 - Esittelyasunnossa olohuoneen oleskelutila jatkuu kesällä tilavalle parvekkeelle.
5 / 9 - Esittelyasunnon parvekkeelta avautuu avarat näkymät yli Koivu-Mankkaan tien.
6 / 9 - Korttelin keskelle, katutason yläpuolelle tulee asukkaiden suojaisa piha-alue. Visualisointi.
7 / 9 - Jousenpuiston julkisivu Koivu-Mankkaan tien puolelta. Visualisointi.
8 / 9 - Julkisivu Jousenpuistonaukion puolelta. Visualisointi.
9 / 9 - Asemapiirros

Sisustusvalinnat


Keittiövisualisointi

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta

Skanskan sisustusammattilaisten kokoamista Design-mallistoista on valittu asuntoihin modernit ja tyylikkäät sisustusmateriaalit. Asuntoihin on valittu erilaisia yhdistelmiä Sisustusesitteen valikoimista, jotta löytäisit juuri sinulle mieluisen kodin.

Tutustu tarkemmin Desing-mallistoihin »

 

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Urheilupuiston metroasema

  Vireä valloittava Tapiola

  Metropysäkin päähän Tapiolan kaupunginosan ytimestä, Urheilupuiston aseman ympärille, kohoaa uusien kotien ja palvelujen korttelisto, jossa on raikkautta ja rytmiä.

  Tapiolan keskusta uudistuu parhaillaan entistäkin vireämmäksi asumisen ja palvelujen keskittymäksi. Vaiheittain, 2020-luvun alkuun mennessä, keskusta-alueelle toteutetaan korkeatasoiset joukkoliikenneterminaalit, monipuoliset kaupalliset palvelut, viihtyisiä kohtaamispaikkoja sekä iso määrä uusia koteja. Varmista kotipaikkasi kasvavalla suosikkialueella nyt!

  Kulttuuria, liikuntaa ja energistä elämänmenoa

  Jousenpuiston vieressä odottavat Tapiolan urheilupuiston liikuntahallit, jalkapallokentät ja monitoimihalli Metro Areena. Parin minuutin metromatkan päässä sijaitsevat Tapiolan keskustan kaupat sekä kulttuuritarjonta, jonka valiojoukkoon kuuluvat Näyttelykeskus WeeGee, Kino Tapiola sekä Tapiola Sinfoniettan esitykset. Espoon modernin taiteen museo EMMA on vain kävelymatkan päässä ja Westendin uimarannalle pääsee pyörällä vartissa.

   

   

  Urheilupuiston kenttä

  Tapiolan keskus on vain muutaman minuutin päässä.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

   Skanska Kodit

   Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
   0800 162 162 (maksuton)

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -