Uusia koteja Tapiolan urheilupuiston laidalta!

As. Oy Espoon Jousenpuisto nousee aktiivisen kaupunkielämän ytimeen. Valitse ihastuttava kaupunkikoti ainutkertaiselta paikalta, jossa Tapiolan syke liikuttaa päivästä toiseen. Varaa oma esittelyaikasi nyt ja tule ihastumaan Jousenpuiston sisustettuun 88m2 4h+k+s esittelyasuntoon.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 3-4 huonetta
Pinta-ala: 82-93,5 m2
Velaton hinta: 524 600 - 637 300 €
Osoite: Jousenpuistonkatu 2, 02200, Espoo
Tontti: Oma
Valmis: 27.2.2019

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Uusi kaupunkikoti Tapiolan urheilupuiston kulmilta

As. Oy Espoon Jousenpuisto on kotikeidas aktiivisen kaupunkielämän ytimessä. Valitse ihastuttava kerrostalokoti ainutkertaiselta paikalta, jossa Tapiolan syke liikuttaa päivästä toiseen.

Oman kodin rauhaa energisellä alueella

Espoon Tapiolan Urheilupuiston metroaseman ympärille, vain yhden pysähdyksen päähän Tapiolan keskustasta, rakennetaan tiivis kaupunkiympäristö palveluineen. 7-8-kerroksinen Espoon Jousenpuisto valmistuu erinomaiselle paikalle alueen sydämeen. Arkea helpottaa talon kivijalkaan tuleva päivittäistavarakauppa ja korttelin keskelle, katutason yläpuolelle tuleva asukkaiden suojaisa oma piha-alue.

Koteja, joissa valolla on tilaa telmiä

Espoon Jousenpuistoon valmistuu asumisen vaihtoehtoja 29 neliön yksiöistä 93,5 neliön neljän huoneen koteihin. Kodin toiminnallinen keskus on keittiön ja olohuoneen avara yhdistelmä, josta tila jatkuu suurelle lasitetulle parvekkeelle. Asuntosuunnittelussa korostuvat valo, väljyys ja toiminnallisuus. 

Erikseen myytäviä varastoja, kaksi talosaunaa ja kivijalassa ruokakauppa

B-portaan ensimmäisessä kerroksessa lämpiää iltaisin kaksi taloyhtiön yhteistä saunaa. Tilojen yhteydessä sijaitsee myös asukkaiden viihtyisä kerhohuone. Alakerroksista löytyvät lisäksi kuivaushuone sekä myytävää varastotilaa. Autopaikan voi vuokrata alueen pysäköintilaitoksesta.

Tutustu Jousenpuistoon videoiden ja kuvien välityksellä.

1 / 9
2 / 9
3 / 9 - Nykyaikainen, valoisa keittiö yhdistyy oleskelutilaan. Kuva esittelyasunnoksi sisustetuste 4h+k+s asunnosta.
4 / 9 - Esittelyasunnossa olohuoneen oleskelutila jatkuu kesällä tilavalle parvekkeelle.
5 / 9 - Esittelyasunnon parvekkeelta avautuu avarat näkymät yli Koivu-Mankkaan tien.
6 / 9 - Korttelin keskelle, katutason yläpuolelle tulee asukkaiden suojaisa piha-alue. Visualisointi.
7 / 9 - Jousenpuiston julkisivu Koivu-Mankkaan tien puolelta. Visualisointi.
8 / 9 - Julkisivu Jousenpuistonaukion puolelta. Visualisointi.
9 / 9 - Asemapiirros

Sisustusvalinnat


Keittiövisualisointi

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta

Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesti materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty Jousenpuiston sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Desing-mallistoon »

Tutustu ja tee valintoja Kodin Onni -palvelussa 

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus.

Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja  asumisenhelppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa  säästävätalotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet  ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien.
• Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun
• Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa
• Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana

Luomme mahdollisuudet, jotta sinä voit vaikuttaa ympäristön hyväksi

Nykyaikaiset kodinkoneet ovat osa helppoa arkea
Energiatehokkaat kodinkoneet.
Vaikutusmahdollisuus oman kotisi vedenkulutukseen
Veden kulutusta pienentävät vesikalusteet, huoneistokohtainen lämpimän ja kylmän veden mittaus.
Lyhyt kauppamatka pienentää hiilijalanjälkeä
Hyvä sijainti palveluiden ja liikenneyhteyksien lähellä.
Tehokkaampaa energian käyttöä
Lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto. Hyvä lämmöneristys sekä laadukkaat ikkunat ja ovet pienentävät lämpöhäviötä. Energiatehokas kiinteä valaistus.
Ajanmukaiset kestävät materiaalit
Huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Etäisyys paikoista

  Urheilupuiston metroasema

  Vireä, valloittava Tapiola

  Metropysäkin päähän kaupunginosan ytimestä, Urheilupuiston aseman ympärille, kohoaa uusien kotien ja palvelujen korttelisto, jossa on raikkautta ja rytmiä.

  Upeasti uudistuva kaupunginosa

  Tapiolan keskusta uudistuu parhaillaan entistäkin vireämmäksi asumisen ja palvelujen keskittymäksi. Osa kerrallaan, 2020-luvun alkuun mennessä, keskusta-alueelle toteutetaan korkeatasoiset joukkoliikenneterminaalit, monipuoliset kaupalliset palvelut, viihtyisiä kohtaamispaikkoja sekä iso määrä uusia koteja.

  Uusien kotien keskittymä liikuntapaikkojen viereen 

  Tulevan Länsimetron myötä moni asia muuttuu myös Tapiolan keskusta-alueen ulkopuolella. Urheilupuiston metroaseman ympärille syntyy tiivis ja ilmeikäs kaupunkiympäristö. Paikan maamerkkinä toimii maasta viistosti kohoava, arkkitehtuurisesti kiinnostava, metroasema.

  Kulttuuria, liikuntaa ja energistä elämänmenoa

  Jousenpuiston vieressä odottavat Tapiolan urheilupuiston liikuntahallit, jalkapallokentät ja monitoimihalli Metro Areena. Parin minuutin metromatkan päässä sijaitsevat Tapiolan keskustan kaupat sekä kulttuuritarjonta, jonka valiojoukkoon kuuluvat Näyttelykeskus WeeGee, Kino Tapiola sekä Tapiola Sinfoniettan esitykset.

   

  Urheilupuiston kenttä

  Tapiolan keskus on vain muutaman minuutin päässä.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

   Skanska Kodit

   Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
   0800 162 162 (maksuton)

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -