Nyt myynnissä uusia kaupunkikoteja Tapiolan urheilupuiston kulmille. As. Oy Espoon Jousenpuisto nousee aktiivisen kaupunkielämän ytimeen. Valitse ihastuttava kerrostalokoti ainutkeraiselta paikalta, jossa Tapiolan syke liikuttaa päivästä toiseen. Jousenpuistoon on sisustettu esittelyasunnoksi 88m2 4h+k+s . Varaa oma esittelyaikasi!

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 2-4 huonetta
Pinta-ala: 49-93,5 m2
Velaton hinta: 324 900 - 673 200 €
Osoite: Jousenpuistonkatu 2, 02200, Espoo
Tontti: Oma
Valmis: 3/2019

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Uusi kaupunkikoti Tapiolan urheilupuiston kulmilta

As. Oy Espoon Jousenpuisto on tyyni kotikeidas aktiivisen kaupunkielämän ytimessä. Valitse ihastuttava kerrostalokoti ainutkertaiselta paikalta, jossa Tapiolan syke liikuttaa päivästä toiseen.

Oman kodin rauhaa energisellä alueella

Espoon Tapiolan Urheilupuiston metroaseman ympärille, pysäkin päähän Tapiolan keskustasta, rakennetaan tiivis kaupunkiympäristö palveluineen. 7-8-kerroksinen Espoon Jousenpuisto valmistuu erinomaiselle paikalle alueen sydämeen. Talon kivijalassa on päivittäistavarakauppa ja korttelin keskellä, katutason yläpuolella, asukkaiden suojaisa piha-alue.

Koteja, joissa valolla on tilaa telmiä

Espoon Jousenpuistoon valmistuu asumisen vaihtoehtoja 29 neliön yksiöistä 93,5 neliön neljän huoneen koteihin. Kodin toiminnallinen keskus on keittiön ja olohuoneen avara yhdistelmä, josta tila jatkuu suurelle lasitetulle parvekkeelle. Asuntosuunnittelussa korostuvat valo, väljyys ja toiminnallisuus. 

Erikseen myytäviä varastoja, kaksi talosaunaa ja kivijalassa ruokakauppa

B-portaan ensimmäisessä kerroksessa lämpiää iltaisin kaksi taloyhtiön yhteistä saunaa. Tilojen yhteydessä sijaitsee myös asukkaiden viihtyisä kerhohuone. Alakerroksista löytyvät lisäksi kuivaushuone sekä myytävää varastotilaa. Autopaikan voi vuokrata alueen pysäköintilaitoksesta.

Tutustu Jousenpuiston esitteeseen » 

Tutustu Jousenpuiston sisustusesitteeseen »

Tutustu Jousenpuiston ympäristöön videolla

Koti Länsimetron varrelta!

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus.

Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja  asumisenhelppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa  säästävätalotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet  ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien.
• Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun
• Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa
• Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana

Luomme mahdollisuudet, jotta sinä voit vaikuttaa ympäristön hyväksi

Nykyaikaiset kodinkoneet ovat osa helppoa arkea
Energiatehokkaat kodinkoneet.
Vaikutusmahdollisuus oman kotisi vedenkulutukseen
Veden kulutusta pienentävät vesikalusteet, huoneistokohtainen lämpimän ja kylmän veden mittaus.
Lyhyt kauppamatka pienentää hiilijalanjälkeä
Hyvä sijainti palveluiden ja liikenneyhteyksien lähellä.
Tehokkaampaa energian käyttöä
Lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto. Hyvä lämmöneristys sekä laadukkaat ikkunat ja ovet pienentävät lämpöhäviötä. Energiatehokas kiinteä valaistus.
Ajanmukaiset kestävät materiaalit
Huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Sisustusvalinnat


Keittiövisualisointi

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta

Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesti materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty Jousenpuiston sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Desing-mallistoon »

Tutustu ja tee valintoja Kodin Onni -palvelussa 

Kartta


Etäisyys paikoista

As. Oy Espoon Jousenpuiston asemapiirros

Nykyaikainen, valoisa keittiö yhdistyy oleskelutilaan.

Esittelyasunnossa olohuoneen oleskelutila jatkuu isolle lasitetulle parvekkeelle.

Esittelyhuoneiston parvekkeelta avautuu avarat näkymät yli Koivu-Mankaan tien.

Jousenpuiston pihavisualisointi

Julkisivu visualisointi Koivu-Mankkaan tien puolelta

Julkisivuvisu Jousenpuistonaukion puolelta

Urheilupuiston metroasema

Vireä, valloittava Tapiola

Metropysäkin päähän kaupunginosan ytimestä, Urheilupuiston aseman ympärille, kohoaa uusien kotien ja palvelujen korttelisto, jossa on raikkautta ja rytmiä.

Upeasti uudistuva kaupunginosa

Tapiolan keskusta uudistuu parhaillaan entistäkin vireämmäksi asumisen ja palvelujen keskittymäksi. Osa kerrallaan, 2020-luvun alkuun mennessä, keskusta-alueelle toteutetaan korkeatasoiset joukkoliikenneterminaalit, monipuoliset kaupalliset palvelut, viihtyisiä kohtaamispaikkoja sekä iso määrä uusia koteja.

Uusien kotien keskittymä liikuntapaikkojen viereen 

Tulevan Länsimetron myötä moni asia muuttuu myös Tapiolan keskusta-alueen ulkopuolella. Urheilupuiston metroaseman ympärille syntyy tiivis ja ilmeikäs kaupunkiympäristö. Paikan maamerkkinä toimii maasta viistosti kohoava, arkkitehtuurisesti kiinnostava, metroasema.

Kulttuuria, liikuntaa ja energistä elämänmenoa

Jousenpuiston vieressä odottavat Tapiolan urheilupuiston liikuntahallit, jalkapallokentät ja monitoimihalli Metro Areena. Parin minuutin metromatkan päässä sijaitsevat Tapiolan keskustan kaupat sekä kulttuuritarjonta, jonka valiojoukkoon kuuluvat Näyttelykeskus WeeGee, Kino Tapiola sekä Tapiola Sinfoniettan esitykset.

 

Urheilupuiston kenttä

Tapiolan keskus on vain muutaman minuutin päässä.

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

Skanska Kodit

Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
0800 162 162 (maksuton)

Osoite
Nauvontie 18
00280 Helsinki

Ota yhteyttä

-