Espoon Jami

Muuttovalmiin Espoon Jamin korttelin sisäpuolella sijaitsevassa C-talossa on jäljellä muutama valoisa kolmio. Osta asuntosi nyt, niin ehdit vielä saamaan saunallisen kodin! Niittykummun uusin tulokas Jami sijaitsee viihtyisässä Liberti-korttelissa omalla tontilla. Lue lisää uniikista korttelista ja kysy lisää kodeista myyjiltämme! Alta löydät myös virtuaaliesittelyn Jamista sekä videon esittelyasunnoksi sisustetusta kolmiosta.

Vapaana: 2-3 huonetta
Pinta-ala: 43,5 - 69,5 m2
Osoite: Niittytaival 7, 02200, Espoo
Tontti: Oma
Valmis: 18.12.2018

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Libertiä elämään!

Niittykumpu uudistuu. Liberti on upea yhtenäinen ja ilmeikäs asuinkortteli Espoon Niittymäen ja Taivalmäen kainalossa. Alueen keskelle rajautuu suuri suojaisa korttelipiha leikkipaikkoineen. Korttelipihan kiinnostavaksi yksityiskohdaksi rakennetaan kerhotalo Miitti, johon tulee sauna- ja nikkarointitiloja. Korttelin alla sijaitsee Biiliparkki, jonne pääsee kuivin jaloin suoraan omasta porraskäytävästä.

Espoon Jami - kotivaihtoehtoja moniin toiveisiin

Jamin kahdesta talosta toinen sijoittuu puistomaisen sisäpihan puolelle ja toinen Niittytaipaleen varteen. Jamissa kodin keskipisteenä on avara tila, jossa yhdistyvät olohuone, ruokailutila ja keittiö. Lisäneliöiden tuntua antaa lasitettu parveke tai asuntoterassi. Niistä suurin osa avautuu vehreän sisäpihan suuntaan. Rullaa sivua alaspäin ja pääset kurkistamaan esittelyasunnoksi sisustettuun Jamin kolmioon.

Runsaasti neliöitä elämiseen

Runsaat säilytystilat ja kodin rauhoittavat väljät näkymät ovat kaivattuja ratkaisuja perheen arjessa. Käytännöllisyys jatkuu Jamissa myös oman kotioven ulkopuolella. Molemmissa taloissa on kuivaushuone, joka helpottaa olennaisesti pyykkipäiviä. Talossa on huoneistolle kuuluvan irtaimistovaraston lisäksi myynnissä myös erillisiä varastoja.

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Tutustu Espoon Jamiin videoiden ja kuvien välityksellä.

1 / 18
2 / 18
3 / 18 - Visualisointi Liberti korttelista.
4 / 18 - Toinen Jamin taloista sijoittuu kadun varteen toinen viihtyisän sisäpihan keskelle. Visualisointi.
5 / 18 - Esittelyasunnoksi sisustetun kolmion keittiö.
6 / 18 - Valoisa olohuone ja ruokailutila muodostavat viihtyisän kokonaisuuden.
7 / 18 - Olohuone avautuu viihtyisän sisäpihan suuntaan.
8 / 18 - Päämakuuhuone avautuu länteen ilta-auringon suuntaan.
9 / 18 - Kolmion pienempi makuuhuone.
10 / 18 - Kylpyhuone.
11 / 18 - Lasitettu parveke avautuu sisäpihalle.
12 / 18 - Lasitettu parveke toimii lisähuoneena keväästä syksyyn.
13 / 18 - Sisäpihalle vallmistuu yhteistila Miitti. Visualisointi.
14 / 18 - Liberti-korttelin pihapiiriirissä on eri ikäisten lasten leikkipaikkoja.
15 / 18 - Korttelipihaa kiertää pihapolku.
16 / 18 - Korttelipiha kesäasussa.
17 / 18 - KatuVisualisointi_1140x600.jpg
18 / 18 - Asemapiirros_1140x600.jpg

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Skanskan sisustusammattilaisten kokoamista Design-mallistoista on valittu asuntoihin modernit ja tyylikkäät sisustusmateriaalit. Asuntoihin on valittu erilaisia yhdistelmiä Sisustusesitteen valikoimista, jotta löytäisit juuri sinulle mieluisen kodin.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Jami sijaitsee viihtyisässä Liberti- puistokorttelissa. Visualisointi.

  Asuinalue

  Espoon Niittykumpu kasvaa ja kukoistaa

  Niittykummussa vietät aktiivista kaupunkielämää erinomaisten liikenneyhteyksien, harrastusmahdollisuuksien ja Tapiolan palveluiden äärellä.

  Tämän linkin kautta löytyy ajankohtaista lisätietoa. Espoon kaupunki »

  Uuden ajan kaupunginosa

  Niittykummussa tapahtuu, kun modernit asuinkorttelit kohoavat kukoistukseen ja Länsimetro tuo alueelle uudenlaista säpinää. Liberti-korttelin asukkaita hemmotellaan uudistuvan Tapiolan keskustan palvelujen ja erinomaisten liikuntapaikkojen läheisyydellä. Myös koulut, päiväkodit ja ruokakaupat löytyvät kävelyetäisyydellä kotiovelta.

  Lyhyt matka kaikkialle

  Liberti-korttelista on alle kilometrin matka Niittykummun metroasemalle, josta matka jatkuu vartissa Helsingin keskustaan. Tapiolan palvelut odottavat parin pysäkin päässä ja Isoon Omenaan on matkaa vain yhden pysäkin verran. Omalla autolla kaartaa Liberti-korttelin alla sijaitsevasta autohallista, Biiliparkista, hetkessä Länsiväylälle.

  Länsimetron jatkon toteustuvaiheista löydät lisää Länsimetron sivuilta oheisen linkin kautta. Länsimetro »

   

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

   Skanska Kodit

   Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
   0800 162 162 (maksuton)

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -