Tervetuloa korttelin korkeimpaan taloon

As. Oy Espoon Hujoppi kohoaa huikeaan 16 kerroksen korkeuteen. Niittykumpuun, monipuolisten palveluiden ja erinomaisten liikenneyhteyksien ääreen omalle tontille valmistuva Hujoppi on hulppeiden näköalojen ja mukavan arjen asuinpaikka. Täältä löydät koteja 29 neliön yksiöistä ylellisiin 117,5 m² koteihin.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 4 huonetta
Pinta-ala: 29 - 117,5 m²
Velaton hinta: 199 000 - 727 900 €
Osoite: Niittytaival 5, 02200, Espoo
Tontti: Oma
Valmis: 12/2020

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Juuri sen verran tilaa kuin tarvitset

Omalle tontille rakennettava Hujoppi kätkee sisäänsä yhteensä 119 kaunista kotia. Etsitpä kotia yksin, kaksin tai koko perheen voimin, Hujopista löydät omasi. 16-kerroksisen tornitalon valikoimasta löytyy 119 ihanaa kotia ja 11 erilaista asuntopohjaa, väljistä yksiöistä 4–5 huoneen avariin saunallisiin koteihin. Rakentamisen alkuvaiheessa on mahdollisuus vaikuttaa suurimpien asuntojen väliseinien määrään. Vaihtoehtoiset asuntopohjat löydät näiden asuntojen kohdalta.

Oleskelutila on Hujopin pienempienkin kotien sydän: keittiön ja olohuoneen muodostama avara tila, jonne on mukava kokoontua perheen tai vieraiden kesken. Keittiössä on mukava häärätä, kun lasku- ja työtilaa löytyy runsaasti.

Jokaisessa Hujopin kodissa asunnon neliöt jatkuvat tilavalle lasitetulle parvekkeelle. Suurimmissa asunnoissa parvekkeita on kaksi tai jopa kolme! Täältä kelpaa nauttia vuodenaikojen mukaan muuttuvista maisemista. 

Katso 360-näkymäkuvia eri asuinkerrosten korkeudelta

Oikeat ratkaisut sujuvaan arkeen

Riittävät säilytystilat helpottavat arkea kummasti. Kaksioissa ja suuremmissa kodeissa on säilytysjärjestelmät, jotka on kätketty tilaa säästävästi liukuovien taakse. Yksiöiden alkoveissa on tilavaraus yläkaapille.

Hujopin kodit ovat puhdaslinjaisia, vaaleita ja selkeitä. Saat loistavan pohjan omannäköisellesi sisustukselle, olipa tyylisi mikä tahansa.

Kylpyhuoneessa, kodinhoitohuoneessa ja saunassa on vesikiertoinen lattialämmitys ja erillis-wc:ssä sähköinen mukavuuslattialämmitys. Kaikissa asunnoissa, myös yksiöissä, on tilavaraus pesutornille. Kodeissa on myös varaus erikseen hankittavalle ilmalämpöpumpulle.

Kaikille rakennettu

Hujoppi ja sen kotikortteli Liberti on rakennettu kaikenlaisia asukkaita ajatellen. Yhtenäinen, vehreä korttelipiha kutsuu kaikenlaisia asukkaita viihtymään. Lapsille on leikkipaikat, aikuisille kuntoilupisteitä.

Pihakannen alle rakennetaan koko korttelin autohalli, josta voi ostaa erillisenä osakkeena myytävän autopaikan. Talon eteen katutasolle tulee korttelin sähköauton latauspiste. Pihalla ja pyörävarastossa on runsaasti pyöräpaikkoja. Katon aurinkopaneelien tuottamalla sähköllä katetaan osa kiinteistön yleissähköstä.

Ylimmän kerroksen talosaunaosastolla ja vilvoitteluparvekkeella  jokainen asukas pääsee nauttimaan huikeista maisemista. Alakerrasta löytyy Postin Pakettilokerikko, jonne tilaat kätevästi verkko-ostoksesi. Asukkaiden arkea helpottaa myös KONE Residential Flow -ratkaisu. 

Kaksi saunaa löytyy myös korttelin asukkaiden yhteisestä piharakennuksesta Miitistä, jossa on lisäksi pesutupa, askartelutila sekä keittiöllä varustettu kerhohuone, jonka voi jakaa siirtoseinällä kahdeksi tilaksi. Miitti valmistuu samaan aikaan Hujopin kanssa.

Hujoppi on yksi ensimmäisistä kohteista Suomessa, joissa on kolmiosainen KONE Residential Flow -järjestelmä. Järjestelmä tekee kotiintulosta sujuvaa: sen ansiosta esimerkiksi ovet avautuvat älypuhelinsovelluksella tai kosketuksella ja hissi kuljettaa automaattisesti oikeaan kerrokseen. Voit myös päästää vieraasi sisään alaovesta sovelluksen avulla. Katso video alla!

Selaa Hujopin myyntiesitettä >>

Selaa Hujopin sisustusesitettä >>

 

Kotiintulo ei ole koskaan ollut näin helppoa. Kone Residential Flow ratkaisu.

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Kartta


Etäisyys paikoista

Hujoppi viimeistelee Liberti puistokorttelin.

Hujopin myötä Niittykummun Liberti puistokortteli valmistuu. Alustava visualisointi.

Hujoppi nousee 16 kerroksen korkeuteen korttelin pohjoispäähän. Alustava visualisointi.

Valoisassa ja modernissa keittiössä viihtyy. Alustava visualisointi asunnosta A 069.

Olohuone ja ruokailutila muodostavat viihtyisän olotilan. Alustava visualisointi asunto A 069.

16. kerroksen paervekkeelta pilkottaa meri. Alustava visualisointi asunnosta A 119.

Hujopin myötä koko viihtyisä kortteli valmistuu. Alustava visualisointi.

Taloyhtiön saunaosasto on huipulla, tornitalon 16. kerroksessa. Alustava visualisointi.

Saunaosaston yhteydessä on oleskelutila, josta avautuvat huikeat näkymät. Alustava visualisointi.

Espoon-Hujoppi-korttelivisualisointi.jpg

Asuinalue

Mukava ja mutkaton asuinympäristö

Hujoppi sijaitsee Espoon Niittykummussa, jossa erinomaiset kulkuyhteydet ja luonnonläheisyys tekevät arjesta mukavaa ja mutkatonta. Työ- ja vapaa-ajan matkoille hurautat sukkelasti, sillä Länsiväylä ja Kehä II ovat muutaman minuutin ajomatkan päässä. Sekä Niittykummun että Urheilupuiston metroasemille on reilusti alle kilometrin kävelymatka ja alueen jalankulkuyhteyksiä kehitetään parhaillaan.

Liikunnan ystäväkin viihtyy Niittykummussa. Lähin urheilupuisto löytyy alle kilometrin päästä, eikä Tapiola Gofkaan ole pitkän matkan päässä. Meri lainehtii vain kahden kilometrin päässä ja kutsuu niin kesä- kuin talviuimareita.

Kaikki olennainen lähellä

Hujopissa arjen olennaisimmat palvelut ovat lähietäisyydellä: päivittäistavarakauppa on tien toisella puolella, kilometrin säteeltä löytyy kaksi päiväkotia ja koulu. Ostoskeskus Niitty sijaitsee lähellä Niittykummun metroasemalla, Tapiolan kauppakeskus AINOA:an ja Isoon Omenaan on kumpaankin matkaa alle kolme kilometriä.

Tämän linkin kautta löytyy ajankohtaista lisätietoa. Espoon kaupunki »

Länsimetron jatkon toteustuvaiheista löydät lisää Länsimetron sivuilta oheisen linkin kautta. Länsimetro »

 

 

 

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja Hujopista, ota yhteyttä!

Skanska Kodit

Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
0800 162 162 (maksuton)

Osoite
Nauvontie 18
00280 Helsinki

Ota yhteyttä

-