Tapiolan tähtitalot – enää yksi muuttovalmis koti vapaana!

Tapiola on espoolaisten rakastama ja arvostama asuinalue. Täältä löydät kattavat palvelut sekä monipuoliset kulttuuri- ja liikuntaelämykset. Tapiolan uusi asumisen tähti on muuttovalmis Espoon Franklin, jonka talojen sakaramainen muoto hurmaa niin sisällä kuin ulkonakin. Taloyhtiössä on vapaana enää yksi koti. Viimeisen myytävän asunnon vuokratontin osuus on lunastettu ja tontinosa sisältyy hintaan.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 3 huonetta
Pinta-ala: 83,5 m²
Velaton hinta: 571 300 €
Osoite: Ahertajankuja 1, 02100, Espoo
Tontti: Valinnainen vuokra
Valmis: 27.9.2018

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Viimeinen koti etsii asukkaitaan

As. Oy Espoon Franklinissa on vapaana enää yksi asunto. Viimeisessä myytävässä kolmiossa on asuintilaa 83,5 neliömetriä ja kolme huonetta, keittiö sekä oma sauna. Kolmion ainutlaatuinen asuntopohja vinoine seinineen antaa tilaa mielikuvitukselliselle sisustukselle. Kaikki kodin neliöt on kuitenkin helppo ottaa hyötykäyttöön eikä hukkatilaa ole. Keittiön ja olohuoneen avoin yhdistelmä on tämän kodin sydän.

Myytävässä kolmiossa on myös moderni varustelu ja raikkaan vaaleat pintamateriaalit. Makuuhuoneissa on reilusti säilytystilaa ja kylpyhuoneen lisäksi asunnossa on erillis-wc. Märkätilojen viihtyisyyttä lisää mukavuuslattialämmitys. Asunnon ehdoton tähti on kuitenkin sen suuri parveke, jossa on erikseen lasitettu ja lasittamaton osa, jotka avautuvat koko asunnon leveydelle. Asunto on muuttovalmis, kuvat ja video sisustetusta asunnosta löytyvät kuvakarusellista alla.

Viiden tähden sijainti

Espoon Tapiola on rakastettu kaupunginosa, jonka hyvä maine juontaa juurensa vuosikymmenten takaa. Vaikka Tapiola elää parhaillaan muutosten aikaa, alueen ilmapiiriä ja uraauurtavaa arkkitehtuuria vaalitaan huolella. Tähdenmuotoinen Espoon Franklin istuu tähän ympäristöön saumattomasti.

Franklinin sijainti Tapiolassa on loistava. Metromatka Helsingin keskustaan kestää vain vartin. Kauppakeskukset ja ravintolat löytyvät kotikulmilta. Kulttuurista nautitaan kävelymatkan päässä, muun muassa WeeGee-talossa ja Espoon modernin taiteen museossa, EMMA:ssa. Espoon ihanimmat ranta-alueetkin ovat vain pyöräilymatkan päässä.

Toimiva taloyhtiö

Franklin muodostuu kahdesta yksiportaisesta asuinkerrostalosta, jotka on sijoitettu vapaasti rennon puistomaiselle piha-alueelle. Korttelin pihakannen alla sijaitsee autohalli, jonne pääsee hissillä suoraan asuinkerroksista. Talvisin tämä on varsinkin mukavaa, kun autolle ei tarvitse kiertää kylmän pakkasilman kautta. Taloyhtiössä on vapaana vielä yksi myytävä lisävarasto asunnolle kuuluvan irtaimistovaraston lisäksi.

Espoon tähtitalot saivat HURRAA-kunniamaininnan

Skanskan Tapiolaan rakentamat tähdenmuotoiset asuintalot Espoon Calibri ja Espoon Franklin ovat saaneet Espoon kaupungin HURRAA-palkinnon kunniamaininnan.

HURRAA-tunnustuspalkinnot jaettiin Espoon Rakennusvalvontakeskuksessa perjantaina 14.12.2018. Tunnustus on jaettu vuodesta 2014 yhdelle tai useammalle rakennuskohteelle, jotka toteuttavat tai edistävät Espoon rakennusvalvonnan tavoitteita esimerkillisesti.

Lue lisää Espoon kaupungin sivuilta

Calibrin asukkaan haastattelu

Naapuritaloyhtiö Calibriin muuttaneen asukkaan haastattelu löytyy esittelyvideoiden jälkeen!

Skanskan asuntokohteet Espoon Calibri ja Franklin saivat HURRAA-kunniamaininnan

Skanskan Espoon Tapiolaan rakentamat tähdenmuotoiset asuintalot Espoon Calibri ja Franklin ovat saaneet Espoon kaupungin HURRAA-palkinnon kunniamaininnan.

HURRAA-tunnustuspalkinnot jaettiin Espoon Rakennusvalvontakeskuksessa perjantaina 14.12.2018. Tunnustus on jaettu vuodesta 2014 yhdelle tai useammalle rakennuskohteelle, jotka toteuttavat tai edistävät Espoon rakennusvalvonnan tavoitteita esimerkillisesti.

Lue lisää Espoon kaupungin sivuilta

Ahertajankulma tähdenmallisten talojen kokonaisuus on tuonut alueelle uutta, mutta on samalla vahvasti Tapiola -henkinen.

Vaihtoehtoja erilaisiin asumisen tarpeisiin

Franklin muodostuu kahdesta yksiportaisesta asuinkerrostalosta. Vapaana on enää yksi kolmio. Korttelin pihakannen alla sijaitsee autohalli, jonne pääsee hissillä suoraan asuinkerroksista.

Väljiä ja valoisia koteja, harkittuja yksityiskohtia

Franklinin asuntopohjat ovat väljiä ja toimivia. Kodin kaunis keskipiste on keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen muodostama valoisa tila. Ajattoman tyylikkäät ja laadukkaat sisustusmateriaalit luovat miellyttävän tunnelman kaikkialle kotiin. Jokaiseen kotiin liittyy leveä, osin lasitettu parveke. Muutamissa isommissa kodeissa parvekkeet sijoittuvat ylellisesti kahteen ilmansuuntaan.

Toimivaa ja miellyttävää asumisen arkea

Kotien tilajäsentely on kauttaaltaan toimivaa. Liukuovien taakse kätkeytyvät säilytysjärjestelmät helpottavat arjen hallintaa. Suuremmissa kodeissa on saunaosasto. Laudepuut ovat tervaleppää, ja märkätilojen viihtyisyyttä lisää mukavuuslattialämmitys.

Franklinissa on vapaana vielä yksi myytävä lisävarasto asunnolle kuuluvan irtaimistovaraston lisäksi.

Valinnainen vuokratontti

Franklin rakennetaan valinnaiselle vuokratontille. Tämän asunnon osalta tontti on lunastettu ja tontinosa sisältyy hintaan.

Calibrin asukkaan haastattelu

Naapuriyhtiöön Calibriin muuttaneen asukkaan haastattelu löytyy esittelyvideoiden jälkeen! 

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Tutustu Frankliniin videoiden ja kuvien välityksellä.

1 / 13 - Espoon Franklinin ja Calibrin pihamaisemaa.
2 / 13 - Franklinin keittiö on modernin tyylikäs. Kuva aiemmasta esittelyasunnosta.
3 / 13 - Moderni keittiö on suunniteltu toimivaksi. Kuva aiemmasta esittelyasunnosta.
4 / 13 - Harkittuja yksityiskohtia. Kuva aiemmasta esittelyasunnosta.
5 / 13 - Talon muoto antaa ilmettä olohuoneeseen. Kuva aiemmasta esittelyasunnosta.
6 / 13 - Valo tulvii sisään korkeista ikkunoista. Kuva aiemmasta esittelyasunnosta.
7 / 13 - Makuuhuoneessa on hyvin säilytystilaa. Kuva aiemmasta esittelyasunnosta.
8 / 13 - Makuuhuoneesta on kulku lasitetulle parvekkeelle. Kuva aiemmasta esittelyasunnosta.
9 / 13 - Kuva aiemman esittelyasunnon pienemmästä makuuhuoneesta.
10 / 13 - Täällä pääset nauttimaan oman saunan löylyistä. Kuva aiemmasta esittelyasunnosta.
Säleikkö antaa ilmettä ja näkösuojaa parvekkeelle.
11 / 13 - Säleikkö antaa ilmettä ja näkösuojaa parvekkeelle.
Osa parvekkeista jakautuu lasitettuun ja lasittamattomaan osaan.
12 / 13 - Osa parvekkeista jakautuu lasitettuun ja lasittamattomaan osaan.
13 / 13 - Asemapiirros

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Franklinin keittiö on modernin tyylikäs. Kuva aiemmasta esittelyasunnosta.

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta

Skanskan sisustusammattilaisten kokoamista Design-mallistoista on valittu asuntoihin modernit ja tyylikkäät sisustusmateriaalit. Asuntoihin on valittu erilaisia yhdistelmiä Sisustusesitteen valikoimista, jotta löytäisit juuri sinulle mieluisen kodin.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Visualisointi. Aluekuva kuvattu 2016. Ahertajankujalla kaavamuutos vireillä.

  Parasta Espoota

  Espoon Tapiola on arvostettu kaupunginosa, jonka arkkitehtuuri tunnetaan maailmalla. Nyt kaupunginosan keskustassa puhaltavat muutoksen tuulet, jonka myötä alueen palvelut ja liikenneyhteydet paranevat entisestään.

  Edistyksellinen kaupunginosa jo syntyessään

  Tapiolan kehittäminen alkoi sotien jälkeen tilan­teessa, jossa oli löydettävä ratkaisuja laajaan asuntopulaan. Uraauurtavan vision ytimessä olivat luonnonläheisyys, viihtyisyys, yhtenäi­nen ilme ja asukkaiden hyvinvointi. Tapiola nosti suomalaisen kaupunkisuunnittelun maail­manmaineeseen. Sama eteenpäin katsova asenne luotsaa kaupunginosaa menestykseen myös tänään.

  Rohkeasti kohti uutta

  Tapiolan keskustassa toteutetaan parhaillaan mittavia uudistustöitä. Askel kerral­laan alueelle rakentuvat korkeatasoiset joukkoliikenneterminaalit, aiempaa monipuolisem­mat palvelut, viihtyisiä kohtaamispaikkoja ja uusia koteja yli 2 000 kaupunkilaiselle. Ensimmäinen suuri etappi saavutettiin kevättalvella 2017, kun kauppakeskus Ainoan laajennusosa avasi ovensa. Länsimetro kulkee alueen läpi ja sillä pääsee Tapiolasta eri puolille pääkaupunkiseutua sujuvasti.

  Hyvää espoolaista elämänmenoa

  Ahertajankulman uusi asuinkortteli kohoaa kult­tuurimaisemaan, kymmenen minuutin kävelymatkan päähän Tapiolan palveluista. Korttelin vieressä kohoaa vuonna 1965 valmistunut Weilin+Göösin suojeltu painotalo, joka toimii nykyisin näyttelykeskuksena. Tapiolasta löytyvät myös monet muut hyvän arjen ainekset aina taiteesta ja teatterista terveyspalveluihin ja tasokkaisiin urheilupaikkoihin.

   

   

   

  Koti Länsimetron varrelta

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja Franklinista, ota yhteyttä

   Skanska Kodit

   Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
   0800 162 162 (maksuton)

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -