Uusia koteja Tapiolaan

Tapiolan uudistuvan keskustan läheisyyteen, WeeGee-talon kulmille, on rakenteilla upea uusi asuinkortteli, jota rytmittävät tähdenmuotoiset talot. Espoon Franklinin kodit valmistuvat syyskuun lopulla. Valokuvat ja video ovat esittelyasunnoksi valmistuneesta kolmiosta B31.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 4 huonetta
Pinta-ala: 28 - 122,5 m²
Velaton hinta: 308 800 - 516 100 €
Osoite: Ahertajankuja 1, 02100, Espoo
Tontti: Valinnainen vuokra
Valmis: 27.9.2018

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Vaihtoehtoja erilaisiin asumisen tarpeisiin

Franklin muodostuu kahdesta yksiportaisesta asuinkerrostalosta. Taloyhtiöön valmistuu monipuolinen kotivalikoima yksiöistä 4 - 5 huoneen koteihin. Korttelin pihakannen alla sijaitsee autohalli, jonne pääsee hissillä suoraan asuinkerroksista.

Väljiä ja valoisia koteja, harkittuja yksityiskohtia

Franklinin asuntopohjat ovat väljiä ja toimivia. Kodin kaunis keskipiste on keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen muodostama valoisa tila. Ajattoman tyylikkäät ja laadukkaat sisustusmateriaalit luovat miellyttävän tunnelman kaikkialle kotiin. Jokaiseen kotiin liittyy leveä, osin lasitettu parveke. Muutamissa isommissa kodeissa parvekkeet sijoittuvat ylellisesti kahteen ilmansuuntaan.

Toimivaa ja miellyttävää asumisen arkea

Kotien tilajäsentely on kauttaaltaan toimivaa. Liukuovien taakse kätkeytyvät säilytysjärjestelmät helpottavat arjen hallintaa. Muutamista kodeista löytyy lisäksi vaatehuone. Lähes kaikissa kodeissa on tunnelmallinen saunaosasto. Laudepuut ovat tervaleppää, ja märkätilojen viihtyisyyttä lisää mukavuuslattialämmitys.

Franklinissa on vapaana vielä muutamia myytäviä lisävarastoja asunnolle kuuluvan irtaimistovaraston lisäksi.

Valinnainen vuokratontti

Franklin rakennetaan valinnaiselle vuokratontille, josta voit halutessasi maksaa taloyhtiölle huoneistokohtaisen osuuden lunastushinnasta ja näin vapautua tontin vuokran maksuvelvollisuudesta. Jos taas et tahdo sijoittaa pääomaasi tonttiin, voit maksaa osuutesi tontinvuokrasta kuukausittaisena vastikkeena. Huomaa, että tontin lunastusosuus ei sisälly asunnon velattomaan hintaan. Lunastusosuuden suuruus määräytyy lunastusajankohdan mukaan. 

Selaa Franklinin esitettä » 

Selaa Franklinin sisustusesitettä »

 

 

Kurkista Franklinin esittelyasuntooon
Tutustu Ahertajankulman ympäristöön Espoon Tapiolassa

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus.

Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja  asumisenhelppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa  säästävätalotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet  ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien.
• Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun
• Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa
• Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana

Luomme mahdollisuudet, jotta sinä voit vaikuttaa ympäristön hyväksi

Nykyaikaiset kodinkoneet ovat osa helppoa arkea
Energiatehokkaat kodinkoneet.
Vaikutusmahdollisuus oman kotisi vedenkulutukseen
Veden kulutusta pienentävät vesikalusteet, huoneistokohtainen lämpimän ja kylmän veden mittaus.
Lyhyt kauppamatka pienentää hiilijalanjälkeä
Hyvä sijainti palveluiden ja liikenneyhteyksien lähellä.
Tehokkaampaa energian käyttöä
Lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto. Hyvä lämmöneristys sekä laadukkaat ikkunat ja ovet pienentävät lämpöhäviötä. Energiatehokas kiinteä valaistus.
Ajanmukaiset kestävät materiaalit
Huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin

Kartta


Etäisyys paikoista

Espoon Franklinin esittelyasunnon keittiö kutsuu viihtymään

Modernissa keittiössä on ilo kokata. Esittelyasunto.

Linjakas työtaso on ilo silmälle. Esittelyasunto.

Franklinin korkeista ikkunoista valo tulvii olohuoneeseen. Esittelyasunto.

Franklinin esittelyasunnossa ruokailutila ja olohuone yhdistyvät viihtyisäksi yhteistilaksi.

Makuuhuoneessa vaatteet kätkeytyvät liukuovien taakse. Esittelyasunto.

Myös makuuhuoneesta on kulku parvekkeelle. Esittelyasunto.

Pienempi makuuhuone toimii myös työtilana tai vierashuoneena. Esittelyasunto.

Franklinin ilmeikkäät parvekkeet ovat valoisia. Esittelyasunto.

Moderni sauna ja kylpyhuone ovat ilo silmälle. Esittelyasunto.

Espoon Franklinin julkisivu iltavalaistuksessa. Visualisointi Pohjantieltä päin.

Franklinin talojen väliin sijoittuu oleskelu- ja leikkialue. Visualisointi.

Visualisointi. Aluekuva kuvattu 2016. Ahertajankujalla kaavamuutos vireillä.

Parasta Espoota

Espoon Tapiola on arvostettu kaupunginosa, jonka arkkitehtuuri tunnetaan maailmalla. Nyt kaupunginosan keskustassa puhaltavat muutoksen tuulet, jonka myötä alueen palvelut ja liikenneyhteydet paranevat entisestään.

Edistyksellinen kaupunginosa jo syntyessään

Tapiolan kehittäminen alkoi sotien jälkeen tilan­teessa, jossa oli löydettävä ratkaisuja laajaan asuntopulaan. Uraauurtavan vision ytimessä olivat luonnonläheisyys, viihtyisyys, yhtenäi­nen ilme ja asukkaiden hyvinvointi. Tapiola nosti suomalaisen kaupunkisuunnittelun maail­manmaineeseen. Sama eteenpäin katsova asenne luotsaa kaupunginosaa menestykseen myös tänään.

Rohkeasti kohti uutta

Tapiolan keskustassa toteutetaan parhaillaan mittavia uudistustöitä. Askel kerral­laan alueelle rakentuvat korkeatasoiset joukkoliikenneterminaalit, aiempaa monipuolisem­mat palvelut, viihtyisiä kohtaamispaikkoja ja uusia koteja yli 2 000 kaupunkilaiselle. Ensimmäinen suuri etappi saavutettiin kevättalvella 2017, kun kauppakeskus Ainoan laajennusosa avasi ovensa. Länsimetron nyt kulkiessa, pääsee Tapiolasta eri puolille pääkaupunkiseutua sujuvasti.

Hyvää espoolaista elämänmenoa

Ahertajankulman uusi asuinkortteli kohoaa kult­tuurimaisemaan, kymmenen minuutin kävelymatkan päähän Tapiolan palveluista. Korttelin vieressä kohoaa vuonna 1965 valmistunut Weilin+Göösin suojeltu painotalo, joka toimii nykyisin näyttelykeskuksena. Tapiolasta löytyvät myös monet muut hyvän arjen ainekset aina taiteesta ja teatterista terveyspalveluihin ja tasokkaisiin urheilupaikkoihin. 

Koti Länsimetron varrelta

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja Franklinista, ota yhteyttä

Skanska Kodit

Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
0800 162 162 (maksuton)

Osoite
Nauvontie 18
00280 Helsinki

Ota yhteyttä

-