Vain yksi koti jäljellä!

Ahertajankulma tähdenmallisten talojen kokonaisuus on tuonut alueelle uutta, mutta on samalla vahvasti Tapiola -henkinen. Suuret ikkunat ja uniikki talon muoto tekee sen, että Calibrin kodissa ei ole hukkaneliöitä tai pimeitä nurkkia. Varaa oma esittelyaikasi ja tule ihastumaan!

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 2h+kt+s
Pinta-ala: 65,5m2
Osoite: Ahertajankuja 3, 02100, Espoo
Tontti: Valinnainen vuokra
Valmis: 25.1.2018

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Skanskan asuntokohteet Espoon Calibri ja Franklin saivat HURRAA-kunniamaininnan

Skanskan Espoon Tapiolaan rakentamat tähdenmuotoiset asuintalot Espoon Calibri ja Franklin ovat saaneet Espoon kaupungin HURRAA-palkinnon kunniamaininnan.

HURRAA-tunnustuspalkinnot jaettiin Espoon Rakennusvalvontakeskuksessa perjantaina 14.12.2018. Tunnustus on jaettu vuodesta 2014 yhdelle tai useammalle rakennuskohteelle, jotka toteuttavat tai edistävät Espoon rakennusvalvonnan tavoitteita esimerkillisesti.

Lue lisää Espoon kaupungin sivuilta

Ahertajankulma tähdenmallisten talojen kokonaisuus on tuonut alueelle uutta, mutta on samalla vahvasti Tapiola -henkinen. Katso taloon muuttaneen asukkaan haastattelu Calibrin kodista ja sovi oma esittelyaikasi. Calibri on suunniteltu Tapiolan tinkimättömään tyyliin.

Parvekkeet rytmittävät julkisivuja

Viisikerroksiseen Calibriin on valmistunut kotivaihtoehtoja 49 neliön kaksioista 96,5 neliön neljän huoneen koteihin. Vapaana enää yksi kaksio!

Calibrin kotien selkäranka on keittiön ja olohuoneen muodostama rento oleskelutila, jonne tulvii luonnonvaloa lähes lattiaan saakka ulottuvista ikkunoista. Kaikkia koteja reunustaa pitkänomainen parveke, joka on joko kokonaan lasitettu, tai siihen kuuluu lasitettu ja lasittamaton osuus. Kaikissa parvekkeissa on lämminhenkinen puinen parvekelaudoitus.

Mittasuhteet kohdillaan

Kotien tilajäsentely on toimivaa. Talon muoto tekee sen, että huoneissa ei ole hukkaneliöitä tai pimeitä nurkkia. Avaraa tilaa korostavat liukuovelliset komerokalusteet makuuhuoneissa ja eteisessä. Kylpyhuone on oma selkeä yksikkönsä muun kodin kainalossa. Märkätilojen viihtyisyyttä lisää mukavuuslattialämmitys.

Hissi vie autohalliin kotikerroksesta

Calibri merkitsee arjen helppoutta kerrostalossa, jossa on nykyaikaista asuintekniikkaa, toimivat yhteistilat ja huoliteltu puistomainen pihamaa. Korttelin pihakannen alla sijaitsee autohalli, jonne on hissillä pääsy asuinkerroksista.

Valinnainen vuokratontti

Calibri on rakennettu valinnaiselle vuokratontille, josta voit halutessasi maksaa taloyhtiölle huoneistokohtaisen osuuden lunastushinnasta ja näin vapautua tontin vuokran maksuvelvollisuudesta. Jos taas et tahdo sijoittaa pääomaasi tonttiin, voit maksaa osuutesi tontinvuokrasta kuukausittaisena vastikkeena. Huomaa, että tontin lunastusosuus ei sisälly asunnon velattomaan hintaan. Lunastusosuuden suuruus määräytyy lunastusajankohdan mukaan.   

Ihastu Calibrin sisustettuun esittelyasuntoon A2, jonka nyt huippuetuna saat kalusteineen!

1 / 12
2 / 12
3 / 12 - espoon_calibri_A2_keittio.jpg
4 / 12 - espoon_calibri_A2_keittio-2.jpg
5 / 12 - espoon_calibri_A2_olohuone.jpg
6 / 12 - espoon_calibri_A2_olohuonetta-2.jpg
7 / 12 - espoon_calibri_A2_olohuonetta-3.jpg
8 / 12 - espoon_calibri_A2_MH.jpg
9 / 12 - espoon_calibri_A2_kph.jpg
10 / 12 - espoon_calibri_A2_sauna.jpg
11 / 12 - espoon_calibri_A2_parveke.jpg
12 / 12 - Asemapiirros

Sisustusvalinnat


Sinulle mieluinen koti

Skanskan sisustusammattilaisten kokoamista Design-mallistoista on valittu asuntoihin modernit ja tyylikkäät sisustusmateriaalit. Asuntoihin on valittu erilaisia yhdistelmiä Sisustusesitteen valikoimista, jotta löytäisit juuri sinulle mieluisen kodin.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Tapiola - arvostettu kaupunginosa, tunnettu kansallismaisema

  Espoon Tapiola on maineikas kaupunginosa, jossa on vahvasti aistittavissa kaikuja 1950—1970 -luvuilta. Tulevaisuudessa alueen palvelut ja liikenneyhteydet paranevat merkittävästi entisestään.

  Edelläkävijän maineessa

  Tapiolan tarinaan on alusta alkaen kuulunut mielenkiintoinen arkkitehtuuri ja innovatiivinen maisemasuunnittelu. Kaupunginosan suunnittelu alkoi sotien jälkeen, ja tavoitteena oli nykyaikainen puutarhakaupunki. Tapiolan myötä suomalainen kaupunkisuunnittelu nousi maailmanmaineeseen. Vuonna 1994 Ympäristöministeri valitsi sen yhdeksi Suomen 27 kansallismaisemasta.

  Rohkeasti kohti uutta

  Tapiolan keskustassa toteutetaan parhaillaan mittavia uudistuksia. Kaupunginosaan tulee korkeatasoiset joukkoliikenneterminaalit, entistä monipuolisemmat palvelut ja runsaasti uusia koteja.  Länsimetro on aloittanut liikennöinnin ja kun Merituulentien bussiterminaalikin valmistuu vuonna 2019, Tapiolasta muodostuu yksi Espoon joukkoliikenteen solmukohdista.

  Hyvää espoolaista elämää

  Ahertajankulman uusi asuinkortteli kohoaa upeaan kulttuurimaisemaan, askeleen päähän Tapiolan keskustasta. Alueen vieressä on Weilin+Göösin suojeltu painotalo, joka toimii nykyisin Suomen suurimpana näyttelykeskuksena. Tapiolasta löytyvät myös monet muut hyvän arjen ainekset aina taiteesta ja teatterista terveysasemiin ja monipuolisiin liikuntamahdollisuuksiin.

   

  Espoon Calibin asemapiirros

  Koti Länsimetron varrelta!

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

   Skanska Kodit

   Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
   0800 162 162 (maksuton)

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Asuntomyynnin esimies
   Ari Salakka
   040 1738180
   Lähetä sähköpostia

   Ota yhteyttä

   -