Jäljellä enää kaksi kotia!

Näihin koteihin pääset muuttamaan vaikka heti! Kun ostat uuden kodin Calibrista 4.12.-21.12.2018 välisenä aikana, tarjoamme sinulle 5.000€ muuttoedun. Katso taloon muuttaneen asukkaan haastattelu Calibrin kodista ja tule tutustumaan jäljellä oleviin koteihin sopimalla oman esittelyaikasi. Tämän talon saunalliset kaksiot on suunniteltu Tapiolan tinkimättömään tyyliin. Suuret ikkunat ja uniikki talon muoto tekee sen, että kodissa ei ole hukkaneliöitä tai pimeitä nurkkia. Toimi nopeasti ennenkuin loppuvat ja muuta heti!

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 2 - 4 huonetta
Pinta-ala: 53,5-65,5m2
Velaton hinta: 282 300 - 327 800 €
Osoite: Ahertajankuja 3, 02100, Espoo
Tontti: Valinnainen vuokra
Valmis: 25.1.2018

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Tapiolan tinkimättömään tyyliin

Ahertajankulmaan kohoaa tulevina vuosina tähdenmallisten talojen sarja. Mielenkiintoinen kokonaisuus tuo alueelle uutta, mutta on samalla vahvasti Tapiola -henkinen. Viisikerroksiseen Calibriin on valmistunut kotivaihtoehtoja 49 neliön kaksioista 96,5 neliön neljän huoneen koteihin. Vapaana enää kaksi kaksiota!

Rullaa sivua alaspäin ja kurkista esittelyasuntoon ja asukkaan kokemuksiin videoilla.

Parvekkeet rytmittävät julkisivuja

Calibrin kotien selkäranka on keittiön ja olohuoneen muodostama rento oleskelutila, jonne tulvii luonnonvaloa lähes lattiaan saakka ulottuvista ikkunoista. Kaikkia koteja reunustaa pitkänomainen parveke, joka on joko kokonaan lasitettu, tai siihen kuuluu lasitettu ja lasittamaton osuus. Kaikissa parvekkeissa on lämminhenkinen puinen parvekelaudoitus.

Mittasuhteet kohdillaan

Kotien tilajäsentely on toimivaa. Talon muoto tekee sen, että huoneissa ei ole hukkaneliöitä tai pimeitä nurkkia. Avaraa tilaa korostavat liukuovelliset komerokalusteet makuuhuoneissa ja eteisessä. Kylpyhuone on oma selkeä yksikkönsä muun kodin kainalossa. Märkätilojen viihtyisyyttä lisää mukavuuslattialämmitys.

Hissi vie autohalliin kotikerroksesta

Calibri merkitsee arjen helppoutta kerrostalossa, jossa on nykyaikaista asuintekniikkaa, toimivat yhteistilat ja huoliteltu puistomainen pihamaa. Korttelin pihakannen alla sijaitsee autohalli, jonne on hissillä pääsy asuinkerroksista.

Valinnainen vuokratontti

Calibri on rakennettu valinnaiselle vuokratontille, josta voit halutessasi maksaa taloyhtiölle huoneistokohtaisen osuuden lunastushinnasta ja näin vapautua tontin vuokran maksuvelvollisuudesta. Jos taas et tahdo sijoittaa pääomaasi tonttiin, voit maksaa osuutesi tontinvuokrasta kuukausittaisena vastikkeena. Huomaa, että tontin lunastusosuus ei sisälly asunnon velattomaan hintaan. Lunastusosuuden suuruus määräytyy lunastusajankohdan mukaan.   

Selaa Calibrin sähköistä esitettä »

Selaa Calibrin sisustusesitettä »

Video Calibrin esittelyasunnosta
Espoon Calibrin asiakkaan haastattelu

Sisustusvalinnat


Sinulle mieluinen koti

Skanskan sisustusammattilaisten kokoamista Design-mallistoista on valittu asuntoihin modernit ja tyylikkäät sisustusmateriaalit. Asuntoihin on valittu erilaisia yhdistelmiä Sisustusesitteen valikoimista, jotta löytäisit juuri sinulle mieluisen kodin.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus.

Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja  asumisenhelppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa  säästävätalotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet  ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien.
• Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun
• Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa
• Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana

Luomme mahdollisuudet, jotta sinä voit vaikuttaa ympäristön hyväksi

Nykyaikaiset kodinkoneet ovat osa helppoa arkea
Energiatehokkaat kodinkoneet.
Vaikutusmahdollisuus oman kotisi vedenkulutukseen
Veden kulutusta pienentävät vesikalusteet, huoneistokohtainen lämpimän ja kylmän veden mittaus.
Lyhyt kauppamatka pienentää hiilijalanjälkeä
Hyvä sijainti palveluiden ja liikenneyhteyksien lähellä.
Tehokkaampaa energian käyttöä
Lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto. Hyvä lämmöneristys sekä laadukkaat ikkunat ja ovet pienentävät lämpöhäviötä. Energiatehokas kiinteä valaistus.
Ajanmukaiset kestävät materiaalit
Huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Etäisyys paikoista

  Ilmakuva Tapiolan Ahertajankulmaan nousevasta Espoon Calibrista ja Franklinista. Visualisointi.

  Espoon Calibri ja Franklin asettuvat Pohjantieltä katsoen puiden suojaan. Visualisointi.

  Valo tulvii olohuoneeseen korkeista ikkunoista. Kuva aiemmasta esittelyasunnosta.

  Toimiva keittiö on kompakti ja talon muoto tuo siihen uniikin ilmeen. Kuva aiemmasta esittelyasunnosta.

  Ruokailutila on keittiön yhteydessä. Kuva aiemmasta esittelyasunnosta.

  Saunassa laudepuut ovat tervaleppää. Kuva aiemmasta esittelyasunnosta.

  Parvekkeella on lämminhenkinen puulaudoitus lattialla. Osa parvekkeesta on lasitettua, osa lasittamatonta tilaa. Kuva aiemmasta esittelyasunnosta.

  Tähdenmalliset talot asettuvat maastoon väljästi lomittain. Visualisointi.

  Asemapiirros

  Tapiola - arvostettu kaupunginosa, tunnettu kansallismaisema

  Espoon Tapiola on maineikas kaupunginosa, jossa on vahvasti aistittavissa kaikuja 1950—1970 -luvuilta. Tulevaisuudessa alueen palvelut ja liikenneyhteydet paranevat merkittävästi entisestään.

  Edelläkävijän maineessa

  Tapiolan tarinaan on alusta alkaen kuulunut mielenkiintoinen arkkitehtuuri ja innovatiivinen maisemasuunnittelu. Kaupunginosan suunnittelu alkoi sotien jälkeen, ja tavoitteena oli nykyaikainen puutarhakaupunki. Tapiolan myötä suomalainen kaupunkisuunnittelu nousi maailmanmaineeseen. Vuonna 1994 Ympäristöministeri valitsi sen yhdeksi Suomen 27 kansallismaisemasta.

  Rohkeasti kohti uutta

  Tapiolan keskustassa toteutetaan parhaillaan mittavia uudistuksia. Kaupunginosaan tulee korkeatasoiset joukkoliikenneterminaalit, entistä monipuolisemmat palvelut ja runsaasti uusia koteja.  Länsimetro on aloittanut liikennöinnin ja kun Merituulentien bussiterminaalikin valmistuu vuonna 2019, Tapiolasta muodostuu yksi Espoon joukkoliikenteen solmukohdista.

  Hyvää espoolaista elämää

  Ahertajankulman uusi asuinkortteli kohoaa upeaan kulttuurimaisemaan, askeleen päähän Tapiolan keskustasta. Alueen vieressä on Weilin+Göösin suojeltu painotalo, joka toimii nykyisin Suomen suurimpana näyttelykeskuksena. Tapiolasta löytyvät myös monet muut hyvän arjen ainekset aina taiteesta ja teatterista terveysasemiin ja monipuolisiin liikuntamahdollisuuksiin.

   

  Espoon Calibin asemapiirros

  Koti Länsimetron varrelta!

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

   Skanska Kodit

   Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
   0800 162 162 (maksuton)

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Asuntomyynnin esimies
   Ari Salakka
   040 1738180
   Lähetä sähköpostia

   Ota yhteyttä

   -