Arvontasäännöt

Ennakkovaraajaksi ilmoittautuminen on päättynyt ja jäljelle jääneet asunnot ovat nyt kaikkien varattavissa. Voltin arvontaan osallistuneet saavat asuntokaupan toteutuessa 1000 € alennuksen asunnon hinnasta.

Tutustuthan arvontaohjeisiin huolellisesti.

  1. Ilmoittaudu ennakkovaraajaksi yllä olevan linkin kautta. Lähetämme sinulle sähköpostitse arvontalipun numeron kahden arkipäivän kuluessa ilmoittautumisestasi, kuitenkin viimeistään ma 11.6. klo 12 mennessä. Säilytä numero, sillä se on tunnisteesi arvonnassa.
  2. Arvontalipun numero on talouskohtainen. Ilmoittautumislomakkeeseen tulee merkitä kaikkien asunnon varaajien/asuntokaupan tekijöiden tiedot. Varausoikeutta ei siis voi siirtää toisen henkilön nimiin.
  3. Yksi numero per talous. Mikäli yhdellä taloudella on useampi arvontalipun numero tai varaaja on antanut virheellisiä tai puutteellisia tietoja, siirretään hänet jonon perälle.
  4. Arvontalipun numero on voimassa vain arvontapäivänä.
  5. Varausjärjestys arvotaan maanantaina 11.6.2018. Huom! Arvontatilaisuuden paikka on muuttunut. Arvonta suoritetaan Skanskan toimistolla ma 11.6. klo 16.30. Emme velvoita sinua tulemaan paikan päälle vaan videoimme arvonnan ja toimitamme tallenteen ja varausjärjestyksen sinulle heti arvonnan jälkeen. Halutessasi voit myös tulla seuraamaan arvontaa paikan päälle, ilmoitathan siitä meille.
  6. Asiakasvastaavamme Merja Långvik on yhteydessä kaikkiin arvontaan osallistuneisiin tiistaina 12.6. sopiakseen tarkemmin uuden kodin varaamisesta. 
  7. Kirjallisen varauksen voi tehdä kunkin asunnon ensimmäinen varaaja. Muut samasta asunnosta kiinnostuneet pääsevät varausjonoon. Kukin varaaja voi tehdä yhden varaussopimuksen ja sijoittua varausjonoon yhteen asuntoon. Jos kaikki asunnot varataan, voit sijoittua varausjonoon kahteen asuntoon. Mietithän sopivat asuntovaihtoehdot jo ennen arvontatilaisuutta.
  8. Asuntoja voivat varata arvontaan osallistuneet, mutta arvontaan osallistuminen ei velvoita asunnon ostamiseen.
  9. Varausoikeus siirtyy jonossa seuraavalle, jos varausoikeuden haltija ei varaa asuntoa arvontatilaisuudessa, luopuu varausoikeudestaan tai häntä ei tavoiteta.
  10. BoKlokin asiakasvastaava on yhteydessä asuntojonossa ensimmäiselle sijalle nousevaan. Omaa sijoitusta voi myös tiedustella meiltä.