Hämeenkylän ihanin naapurusto odottaa

As. Oy Vantaan Vaahterakummun hurmaavat puutalokodit ovat nyt muuttovalmiita. Vapaana on vielä toimivia kolmen ja neljän huoneen koteja. Nyt onkin paras hetki varata ikioma puutalokoti ja ruveta pakkauspuuhiin.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 2 - 4 huonetta
Pinta-ala: 44,5 - 72 m²
Velaton hinta: 245 800 - 309 400 €
Osoite: Ainonkuja 11, 01630, Vantaa
Tontti: Oma
Valmis: 29.10.2019

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Muuttovalmis

Yhteystiedot

Haaveissa uusi, viihtyisä koti?

Luonteikkaalla paikalla, mäen päällä Ainonkujalla kohoavat As. Oy Vaahterakummun puiset pienkerrostalot. Vaahterakummun kodit sijaitsevat omalla tontilla ja ne tulvivat puutalon luonnonläheistä ja kodikasta tunnelmaa. Kuuteen taloon tulee yhteensä 36 viihtyisää BoKlok-kotia kaksioista neljän huoneen koteihin. Kodit valmistuvat syksyllä 2019.

Vaahterakummun kodit sopivat erinomaisesti niin lapsiperheille, pariskunnille kuin yksineläjillekin. Tilaa on runsaasti yhdessäololle mutta myös omalle rauhalle, vaikkapa viihtyisälle lukunurkkaukselle. Valoisaan ja avaraan olohuoneeseen mahtuu isompikin sohvaryhmä, keittiössä on tilaa vaikkapa koko perheen yhteisille leivontahetkille. Kun vieraita on enemmän, neliöt jatkuvat sujuvasti oman pihan tai parvekkeen puolelle.

Vaahterakummun kodeissa on tilaa touhuta ja elää omannäköistä elämää – laittaa ruokaa pitkän kaavan mukaan, rakentaa majoja, syventyä lempikirjaan. Elää arjen hetkiä, jotka muuttuvat rakkaiksi muistoiksi.

Oma pieni piha vai parveke?

Jokaisessa kodissa on parveke tai oma piha. Taloyhtiön yhteinen sauna tarjoaa lempeät löylyt. Oman pihan puissa kypsyvät omenat ja kasvimaalla yrtit ja salaatit. Asunnon hintaan kuuluu sähköpistokkeellinen autopaikka ja tilava, lämmin irtaimistovarasto.

BoKlok – fiksuja koteja

Skanskan ja IKEA-konsernin BoKlok-konsepti yhdistää hyvät lähipalvelut, kohtuuhintaiset asumiskustannukset ja hyvin mietityt tilaratkaisut. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja -kodinkoneet. Kunnolliset säilytystilat helpottavat kiireisen arjen sujumista ja keittiössä on riittävästi laskutilaa. BoKlok on tilankäytön aatelia. Kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa.

 

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Katso kuvat ja videoita

1 / 12 - Satu-Marika Tanskanen löysi BoKlok-kohteesta Vantaan Hämeenkylästä uuden kodin, jossa toteutuvat kaikki toiveet ja tarpeet. Asunnon ostopäätös syntyi nopeasti, eikä myyntipuheita tarvittu.
2 / 12
3 / 12 - Asemapiirros
4 / 12 - Vaahterakumpu rakentuu mukavalle sijainnille Hämeenkylään. Visualisointi
5 / 12 - Asunnoissa on joko parveke tai oma pieni piha. Visualisointi
6 / 12 - Sievässä puutalokorttelissa viihtyy kaiken ikäiset asukkaat. Visualisointi
7 / 12 - Pihapiirissä on tilaa lasten leikeille ja kasvimaa viherpeukaloille. Visualisointi
8 / 12 - Keittiö on vaalea ja valoisa. Kuva toisen BoKlok-kohteen esittelyasunnosta.
9 / 12 - Tilaa riittää koko perheelle. Kuva toisen BoKlok-kohteen esittelyasunnosta.
10 / 12 - Olohuone on helppo kalustaa. Tila jatkuu asuntopihalle tai parvekkeelle. Kuva toisen BoKlok-kohteen esittelyasunnosta.
11 / 12 - BoKlok-koti sopii mainiosti lapsiperheille. Kuva toisen kohteen esittelyasunnosta.
12 / 12 - Makuuhuoneessa on kätevä liukuovellinen vaatehuone. Kuva toisen BoKlok-kohteen esittelyasunnosta.

Rahoitusmalli joustaa elämäntilanteesi mukaan


BoKlok-kotiin on mahdollista päästä pienellä määrällä omaa rahaa. Asunnon myyntihinta on 40 %. Loppuosa on yhtiölainaa. Voit halutessasi maksaa yhtiölainan pois esim. omalla asuntolainallasi, tai maksaa yhtiölainasta sinulle sopivan osuuden valmistumisen yhteydessä tai myös lyhennysvapaan aikana.

Voit myös hyödyntää lyhennysvapaan ja aloittaa lyhentämään yhtiölainaa pääomavastikkeen muodossa vasta myöhemmin. Lyhennyksiä voi tehdä myös lyhennysvapaan aikana lainaehtojen mukaisesti. Lyhennysvapaa on viisi vuotta ja se sisältää rakentamisajan eli käytännössä se on noin neljä asumisvuotta. Lyhennysvapaan aikana maksat vain yhtiölainasta aiheutuvia korkokuluja.

Skanska ja IKEA yhdessä


BoKlok on Skanskan ja IKEAn yhdessä kehittämä asumisen konsepti. Rakennamme koteja kaikille, jotka haluavat asua hyvin omassa kodissaan niin, että rahaa jää myös muuhun elämiseen. BoKlok ei ole samanlainen rakentaja kuin moni muu ja olemme ylpeitä tästä. Konseptimme on lyhyesti se, että tarjoamme ihmisille parasta mahdollista asumista niin edullisesti kuin mahdollista. Hyvä asuminen kuuluu kaikille.

Tutustu BoKlok-konseptiin »

Oma koti – edullisempi kuin luulet!


Entä jos et vuokraisikaan, vaan ostaisit oman kodin? BoKlok-koti on mainio valinta ensimmäiseksi omaksi kodiksi. Moni luulee, ettei uuden asunnon ostaminen ole heille vielä mahdollista, kunnes he tutustuvat BoKlok-koteihin. Anna, kun kerromme hieman lisää.

Lue lisää ensiasunnon ostamisesta »

Ekotehokas koti


Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Kuin asuisi pienessä kylässä – ja silti palveluiden äärellä

  Hämeenkylä on nimensä mukainen: kuin pieni kylä, jossa elämä sujuu leppoisasti. Täällä viihdyt varmasti, olipa elämäntilanteesi mikä tahansa. Lähistöltä löytyy viehättäviä ulkoilumaastoja, muun muassa Hämeenkylän kartanon puisto, jossa vanhimmat puut ovat satojen vuosien ikäisiä.

  Kylämäisestä ja vehreästä ympäristön lisäksi myös tarpeelliset palvelut ovat sopivasti saatavilla. Kävelyetäisyydeltä Vaahterakummusta löytyvät koulu, päiväkoti, iso ruokakauppa ja liikuntakeskus. Vain hieman kauempaa löytyvät Variston ja Petikon monet palvelut. Lähimmät terveysasemat ovat niinikään muutaman kilometrin päässä. Jumbon ja Sellon kauppakeskuksiin on molempiin vartin ajomatka.

  Vaahterakumpu sijaitsee liikenteen solmukohdassa, Kehä III:n sisäpuolella. Siksi se on varteenotettava vaihtoehto myös sinulle, joka olet muuttamassa pääkaupunkiseudulle esimerkiksi töiden perässä. Työmatkalle ja viikonloppureissuun hurautat omalla autolla näppärästi: Kehä III ja Vihdintie ovat melkein vieressä. Helsingin keskustaan pääset autolla noin 25 ja bussilla noin 45 minuutissa.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Yhteystiedot

   Skanska Kodit

   BoKlok Asuntomyynti
   Merja Långvik puh. 0800 915 100
   Ota yhteyttä sähköpostitse »

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -