Arvontasäännöt

Jos haluat päästä varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukossa, riittää että ilmoittaudut ennakkovaraajaksi kun ennakkovarausaika on käynnissä 8.-27.5.2018. Ennakkovaraajilla on ensimmäisenä mahdollisuus varata haluamansa asunto. Vasta sen jälkeen jäljelle jääneet asunnot tulevat avoimeen myyntiin.

Voit osallistua As. Oy Vantaan Vaahterakummun BoKlok-kotien varausjärjestyksen arvontaan ilmoittautumalla tämän linkin kautta. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei oteta huomioon.

Tutustuthan arvontaohjeisiin huolellisesti.

  1. Ilmoittaudu ennakkovaraajaksi yllä olevan linkin kautta. Lähetämme sinulle sähköpostitse arvontalipun numeron kahden arkipäivän kuluessa ilmoittautumisestasi, kuitenkin viimeistään ma 28.5. aikana. Säilytä numero, sillä se on tunnisteesi arvonnassa.
  2. Arvontalipun numero on talouskohtainen. Ilmoittautumislomakkeeseen tulee merkitä kaikkien asunnon varaajien/asuntokaupan tekijöiden tiedot. Varausoikeutta ei siis voi siirtää toisen henkilön ni­miin.
  3. Yksi numero per talous. Mikäli yhdellä taloudella on useampi arvontalipun numero tai varaaja on antanut virheellisiä tai puutteellisia tietoja, siirretään hänet jonon perälle.
  4. Arvontalipun numero on voimassa vain arvonta- ja varaustilaisuudessa.
  5. Varausjärjestyksen arvonta suoritetaan tiistaina 29.5.2018 klo 17.30-19. Paikka: Bygårdin kerhotalo Hämeenkylässä, Ainonkuja 9, Vantaa. Talo sijaitsee aivan Vaahterakummun tontin naapurissa. Ennen arvontaa pidämme tonttiesittelyn klo 16-17.
  6. BoKlok-kotien varaaminen tapahtuu heti arvonnan jälkeen noin klo 18. On siis todella tärkeää, että saavut paikan päälle arvontatilaisuuteen. Tilaisuudessa allekirjoitetaan varaussopimus, johon liittyvä 300 euron varausmaksu maksetaan viiden päivän kuluessa. Jos et pääse paikalle, voit myös valtuuttaa toisen henkilön tekemään varaussopimuksen puolestasi. Saat tarkemmat ohjeet meiltä.
  7. Kirjallisen varauksen voi tehdä kunkin asunnon ensimmäinen varaaja. Muut samasta asunnosta kiinnostuneet pääsevät varausjonoon. Kukin varaaja voi tehdä yhden varaussopimuksen ja sijoittua varausjonoon yhteen asuntoon. Jos kaikki asunnot varataan, voit sijoittua varausjonoon kahteen asuntoon. Mietithän sopivat asuntovaihtoehdot jo ennen arvontatilaisuutta.
  8. Asuntoja voivat varata arvontaan osallistuneet, mutta arvontaan osallistu­minen ei velvoita asunnon ostamiseen. Vapaaksi jääneet asunnot tulevat avoimeen myyntiin vasta kun kaikkiin arvontatilaisuuteen osallistuneisiin on otettu yhteyttä.
  9. Varaus­oikeus siirtyy jonossa seuraavalle, jos varausoikeuden haltija ei varaa asuntoa arvontatilaisuudessa, luopuu varausoikeudestaan tai häntä ei tavoiteta.
  10. BoKlokin asiakasvastaava on yhteydessä asuntojonossa ensimmäiselle sijalle nousevaan. Omaa sijoitusta voi myös tiedustella meiltä.