Arvontasäännöt

As. Oy Tuusulan Sinisiiven BoKlok-kotien ennakkovaraajaksi ilmoittautuminen on päättynyt. Varaajanumeroiden arvonta suoritetaan 14.12, jonka jälkeen vapaaksi jääneet asunnot ovat kaikkien varattavissa.

Tuusulan Sinisiiven arvontasäännöt

  1. Ilmoittaudu ennakkovaraajaksi tämän linkin kautta. Lähetämme sinulle sähköpostitse arvontalipun numeron kahden arkipäivän kuluessa ilmoittautumisestasi, kuitenkin viimeistään ma 11.12. aikana. Säilytä numero, sillä se on tunnisteesi arvonnassa.
  2. Arvontalipun numero on talouskohtainen. Ilmoittautumislomakkeeseen tulee merkitä kaikkien asunnon varaajien/asuntokaupan tekijöiden tiedot. Varausoikeutta ei siis voi siirtää toisen henkilön ni­miin.
  3. Yksi numero per talous. Mikäli yhdellä taloudella on useampi arvontalipun numero tai varaaja on antanut virheellisiä tai puutteellisia tietoja, menettää varausoikeuden.
  4. Arvontalipun numero on voimassa vain arvonta- ja varaustilaisuudessa.
  5. Varausjärjestyksen arvonta suoritetaan torstaina 14.12.2017. Huom! Paikka ja kellonaika muuttunut. Arvonta järjestetään klo 17.15 Skanskatalolla, Nauvontie 18, Helsinki
  6. BoKlok-kotien varaaminen tapahtuu heti arvonnan jälkeen noin klo 17.30. On siis todella tärkeää, että saavut paikan päälle arvontatilaisuuteen. Tilaisuudessa allekirjoitetaan varaussopimus, johon liittyvä 300 euron varausmaksu maksetaan viiden päivän kuluessa. Mikäli olet estynyt tulemasta, voit myös valtuuttaa toisen henkilön tekemään varaussopimuksen puolestasi. Saat tarkemmat ohjeet meiltä.
  7. Kirjallisen varauksen voi tehdä kunkin asunnon ensimmäinen varaaja. Muut samasta asunnosta kiinnostuneet pääsevät varausjonoon. Kukin varaaja voi tehdä yhden varaussopimuksen ja sijoittua varausjonoon yhteen asuntoon. Jos kaikki asunnot varataan, voit sijoittua varausjonoon kahteen asuntoon. Mietithän sopivat asuntovaihtoehdot jo ennen arvontatilaisuutta.
  8. Asuntoja voivat varata arvontaan osallistuneet, mutta arvontaan osallistu­minen ei velvoita asunnon ostamiseen. Vapaaksi jääneet asunnot tulevat avoimeen myyntiin vasta kun kaikki arvontatilaisuuteen osallistuneet on kontaktoitu. 
  9. Varaus­oikeus siirtyy jonossa seuraavalle, jos varausoikeuden haltija ei varaa asuntoa arvontatilaisuudessa, luopuu varausoikeudestaan tai asiakasta ei tavoiteta.
  10. BoKlokin asiakasvastaava on yhteydessä asuntojonossa ensimmäiselle sijalle nousevaan. Omaa sijoitusta voi myös tiedustella meiltä.