Asu viihtyisästi Tuusulassa

Tuusulan Sinisiipi nousee suositulle pientaloalueelle Lahelaan Ritariperhosentielle. Valittavana on kahden, kolmen ja neljän huoneen koteja.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 2 - 4 huonetta
Pinta-ala: 44,5 - 72 m²
Velaton hinta: 164 500 - 266 000 €
Osoite: Ritariperhosentie 2-6, 04330, Tuusula
Tontti: Oma
Valmis: 12/2018

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Muuttovalmis

Rakennamme Tuusulaan omalle tontille yhteensä 34 kotia kaksikerroksisiin  pienkerrostaloihin. Valittavana on kaksioita (44,5 m2), kolmioita (58,5 m2) ja neljän huoneen koteja (72 m2). Puutalossa on aidon kodikas tunnelma ja mukavat puitteet viihtyisään pihaelämään. Voit grillata ystäviesi kanssa, seurata perheen pienimpien leikkejä ja tutustua uusiin naapureihin. Voit myös kasvattaa porkkanoita, kukkia tai yrttejä asukkaiden yhteisellä kasvimaalla. Ympärilläsi avautuvan pihaidyllin täydentävät omenapuut. Kaiken kruunaa tyylikäs pihasauna.

Kodin neliöt eivät kerro koko totuutta.

BoKlok-kodeissa on enemmän tilaa kuin numerot antavat ymmärtää. Tarkasti mietitty asuntopohja on sujuvan arjen kivijalka: keittiössä on juuri sopivasti laskutilaa ja kodin säilytysratkaisuja on helppo täydentää omien tarpeiden mukaan. BoKlok-kotien pohjaratkaisut ovat tarkasti hiottuja, tyyliä kuitenkaan unohtamatta. IKEA tuo koteihin skandinaavisen ajattomat  sisustusmateriaalit. Myös tilava pihasauna säästää oman kodin neliöitä.

BoKlok-koti ensimmäiseksi omaksi kodiksi

Oma koti on edullisempi kuin luulet. Entä jos et vuokraisikaan, vaan ostaisit oman kodin? Moni luulee, ettei uuden asunnon ostaminen ole heille vielä mahdollista, kunnes he tutustuvat BoKlok-koteihin.

Klikkaa lisätietoja ensiasunnon ostamisesta »

Selaa Sinisiiven esitettä »

Selaa BoKlok-sisustusesitettä »

BoKlok sopii useimpien kukkarolle

Omistusasunto - ja silti rahaa muuhunkin kuin asumiseen? Kyllä vain, BoKlokissa viihtyisä asuminen ei ole kiinni lompakon paksuudesta. BoKlok-kotiin on mahdollista päästä kiinni pienellä määrällä omaa rahaa. Myös asumiskustannukset pysyvät matalina

Ostohetkellä sinun tarvitsee maksaa vain 10 % asunnon hinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput myyntihinnasta eli 30 % asunnon velattomasta kokonaishinnasta. Jäljelle jäävä 60 %:n osuus on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaa. Yhtiölainaosuuden voit maksaa joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan, kerralla tai osissa.

Voit myös hyödyntää 5 vuoden lyhennysvapaata, minkä aikana maksat vain yhtiölainasta aiheutuvia korkokuluja. Käytännössä tämä tarkoittaa, että asunnon ostaja maksaa pienimmillään asunnon velattomasta hinnasta vain 40 % ja jättää loput yhtiölainaksi, jonka lyhentämisen voi aloittaa vasta viiden vuoden kuluttua. Näin jää aikaa lyhentää omaa asuntolainaa alta pois.

BoKlok-kotiin räätälöity asuntolaina S-Pankista

BoKlok-kodin ostajana sinulla on mahdollisuus hakea S-Pankin asuntolainaa pitkällä laina-ajalla. S-Pankin pitkä asuntolaina mahdollistaa pienemmät takaisinmaksun kuukausierät, jolloin sinulla jää enemmän rahaa muuhun elämiseen. Asuntolaina joustaa elämäntilanteesi mukaan, sillä voit halutessasi neuvotella laina-ajan alkuun pitkät lyhennysvapaat. Voit myös halutessasi jättää voimaan huoneistoon kohdistuvan yhtiölainan ja ottaa pankista pienemmän henkilökohtaisen asuntolainan. Enemmän rahaa elämiseen, vähemmän seiniin. Lainasopimus solmitaan S-Pankin ja asunnon ostajan välillä.

Lue lisää ja laske sinulle sopiva takaisinmaksun kuukausierä täällä

Tutustu ihanaan BoKlok-esittelyasuntoon 3h+k 58,5 m2 (tämä muuttovalmis koti sijaitsee toisessa BoKlok-kohteessa)

Tutustu 2h+k 44,5 neliön BoKlok-kotiin (tämä muuttovalmis koti sijaitsee toisessa BoKlok-kohteessa)

Tutustu 4h+k 72 neliön BoKlok-kotiin (tämä muuttovalmis koti sijaitsee toisessa BoKlok-kohteessa)

Kartta


Etäisyys paikoista

Hei Tuusula!

Tuusulan Sinisiipi rakennetaan rehevän luonnon ympäröimään Lahelaan  Ritariperhosentielle, viihtyisälle pientaloalueelle. Palvelut ovat lähellä, päiväkotikin ihan vieressä. Alakouluun ja ruokakauppaan on n. 1,5 km ja Hyrylästä löytyvät muut arjessa tarvittavat palvelut kuten kaupat, kirjasto, asema ja uimahalli. Myös Keravan keskustan palvelut ja junayhteys sekä kauppakeskus Jumbo ovat lyhyen ajomatkan päässä. Helsingin ytimeen hurauttaa autolla noin 40 minuutissa ja Hyrylän keskustaan on suora bussiyhteys.

Kartta


Etäisyys paikoista

Tuusulan Sinisiiven asemapiirros

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoa kohteesta, ota yhteyttä

Skanska Kodit

BoKlok Asuntomyynti
Merja Långvik puh. 0800 915 100
Ota yhteyttä sähköpostitse »

Osoite
Nauvontie 18
00280 Helsinki

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

-