Uusia puutalokoteja Tuusulan Asuntomessuille 2020

Vuoden 2020 Asuntomessut järjestetään Tuusulan Rykmentinpuistossa, missä luonnonläheinen asuminen kohtaa kyläkaupunkimaisen ympäristön. Uudelle asuinalueelle on nyt suunnitteilla korttelipihallisen verran helppoa, viihtyisää ja lämminhenkistä puutaloasumista.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 4 huonetta
Pinta-ala: 31,5 - 74,5 m²
Velaton hinta: 142 300 - 298 500 €
Osoite: Pikkukarhunkierto 11, 04300, Tuusula
Tontti: Oma
Valmis: 25.8.2020

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Muuttovalmis

Yhteystiedot

Ihanamman asumisen tähden

BoKlok-asuntokohde As. Oy Tuusulan Tähtipolku rakentuu yhdelle asuntomessualueen parhaista paikoista, aivan alueen sisääntuloväylien lähelle. Se tarkoittaa sitä, että Tähtipolun kodit sijaitsevat messujen jälkeenkin loistavalla paikalla, vain lyhyen matkan päässä kaikista kunnan palveluista.

Tähtipolkuun kuuluu neljä kaksikerroksista puuluhtitaloa. L-kirjaimen muotoiset puutalot muodostavat suojaisan asuinkorttelin, jonka keskelle kätkeytyy viehkeä piha leikkipaikkoineen, istutuksineen ja pihasaunoineen. Tähtipolkuun rakennetaan yhteensä 32 uutta kotia, joiden koot vaihtelevat yhdestä neljään huoneeseen. Täältä löytyy sopiva koti jokaiseen elämäntilanteeseen.

Lekottele parvekkeella tai saunan lämmössä

Jokaisessa Tähtipolun kodissa on oma parveke ja joissain myös asuntopiha. Taloyhtiön yhteinen sauna tarjoaa lempeät löylyt. Oman pihan puissa kypsyvät omenat ja kasvimaalla yrtit sekä salaatit. Asunnon hintaan kuuluu sähköpistokkeellinen autopaikka ja lämmin, huoneistokohtainen varasto.

BoKlok – fiksuja koteja

Skanskan ja IKEA-konsernin BoKlok-konsepti yhdistää hyvät lähipalvelut, kohtuuhintaiset asumiskustannukset ja hyvin mietityt tilaratkaisut. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja -kodinkoneet. Kunnolliset säilytystilat helpottavat kiireisen arjen sujumista ja keittiössä on riittävästi laskutilaa. BoKlok on tilankäytön aatelia. Kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa.

Katso videoita ja kuvia valmiista BoKlok-kohteista

1 / 16
2 / 16
3 / 16 - Asukkaan Tarja Sinkkosen tarina uudesta BoKlok-kodistaan.
4 / 16 - BoKlok-koti on mainio valinta ensimmäiseksi omaksi kodiksi.
5 / 16 - tuusulan-tahtipolku-ilma-visualisointi-1920.jpg
6 / 16 - tuusulan-tahtipolku-A07-olohuone-visualisointi-1920.jpg
7 / 16 - tuusulan-tahtipolku-julkisivu-visualisointi-1920.jpg
8 / 16 - tuusulan-tahtipolku-piha-visualisointi-1920.jpg
9 / 16 - tuusulan-tahtipolku-sisapiha-visualisointi-1920.jpg
10 / 16 - Keittiö on vaalea ja valoisa. Kuva toisen BoKlok-kohteen esittelyasunnosta.
11 / 16 - Avara olohuone antaa monenlaisia mahdollisuuksia sisustajalle. Kuva toisen BoKlok-kohteen esittelyasunnosta.
12 / 16 - BoKlok-koti sopii mainiosti lapsiperheille. Kuva toisen kohteen esittelyasunnosta.
13 / 16 - Makuuhuoneessa on kätevä liukuovellinen vaatehuone. Kuva toisen BoKlok-kohteen esittelyasunnosta.
14 / 16 - Tilaa riittää koko perheelle. Kuva toisen BoKlok-kohteen esittelyasunnosta.
15 / 16 - Pihapiiri on suojaisa ja viihtyisä. Kuva toisesta BoKlok-kohteesta
16 / 16 - Puutalot ovat lämminhenkisiä niin sisältä kuin ulkoa. Kuva toisesta BoKlok-kohteesta

Skanska ja IKEA yhdessä


BoKlok on Skanskan ja IKEAn yhdessä kehittämä asumisen konsepti. Rakennamme koteja kaikille, jotka haluavat asua hyvin omassa kodissaan niin, että rahaa jää myös muuhun elämiseen. BoKlok ei ole samanlainen rakentaja kuin moni muu ja olemme ylpeitä tästä. Konseptimme on lyhyesti se, että tarjoamme ihmisille parasta mahdollista asumista niin edullisesti kuin mahdollista. Hyvä asuminen kuuluu kaikille.

Tutustu BoKlok-konseptiin »

Oma koti – edullisempi kuin luulet!


Entä jos et vuokraisikaan, vaan ostaisit oman kodin? BoKlok-koti on mainio valinta ensimmäiseksi omaksi kodiksi. Moni luulee, ettei uuden asunnon ostaminen ole heille vielä mahdollista, kunnes he tutustuvat BoKlok-koteihin. Anna, kun kerromme hieman lisää.

Lue lisää ensiasunnon ostamisesta »

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Uusia koteja perinteikkäälle paikalle

  Tuusulan Asuntomessut järjestetään Rykmentinpuiston uudella asuinalueella kesällä 2020. Asuntomessualue nousee Tuusulan keskustaan, Hyrylän vanhalle kasarmialueelle, josta muodostuu Tuusulan uusi elinvoimainen ja hurmaava kotikeskittymä. Asuinalue valmistuu messujen loppuun mennessä, joten saadessasi uudet kotiavaimesi syksyllä 2020, ei naapurissa enää häiritse keskeneräinen työmaa – saat muuttaa täysin valmiiseen naapurustoon.

  Aktiivista arkea asuntomessualueella

  Asuntomessujen yhtenä kantavana teemana on aktiivinen arki. Yhdessä puuhastelu, ulkona reippailu, yhteisöllisyys ja aktiivisuus ovat olleet aina myös oleellinen osa BoKlok-asumista. Sormet voi upottaa multaan pihan viljelypalstalla ja piharakennuksen työskentelytilassa etätyöpäivät sujuvat sutjakasti.

  Rykmentinpuistossa harrastusmahdollisuudet, vapaa-ajan virkistyselämykset sekä arjen tärkeät palvelut ovat kaikki kävelymatkan päässä kotiovelta. Lähialueelta löytyy muun muassa päiväkoti, kouluja, ruokakauppoja, uimahalli, jäähalli sekä monia muita liikuntapaikkoja. Helsinki on puolen tunnin ajomatkan päässä, ja lentokenttä vain vartin. Mitä muuta sitä enää kotikulmilleen kaipaisi? No tietysti vehreää luontoa – ja sitähän Tähtipolun ympäristö on tulvillaan!

  Alustava_asemapiirros_1920x1280.jpg

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää!

   Yhteystiedot

   Skanska Kodit

   BoKlok Asuntomyynti
   Merja Långvik puh. 0800 915 100
   Ota yhteyttä sähköpostitse »

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -