Viimeinen vapaa asunto nyt myynnissä!

As. Oy Keravan Sepänpihassa on myynnissä vielä yksi hurmaava kolmen huoneen koti. Huoneisto on toiminut aiemmin esittelyasuntona ja on jo muuttoa vaille valmis. Tässä onkin oiva mahdollisuus muuttaa uuteen kotiin odottamatta ensin sen valmistumista – vapaa kolmio on valmiin pihapiirin viimeinen asunto ilman asukkaita. Toimi pian ja liity iloiseen naapurijoukkoon vielä tänä syksynä!

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 3h+k
Pinta-ala: 58,5 m2
Velaton hinta: 184 200
Osoite: Kettinkikuja 3 ja 5, 04220, Kerava
Tontti: Vuokra
Valmis: 22.12.2017

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Muuttovalmis

Yhteystiedot

BoKlok- fiksuja koteja

Skanskan ja IKEA-konsernin BoKlok-konsepti yhdistää hyvät lähipalvelut, kohtuuhintaiset asumiskustannukset ja hyvin mietityt tilaratkaisut. Keravan Sepänpihan BoKlok-kodit sijaitsevat Keravan Ahjossa, rauhallisella sijainnilla metsän laidalla. Talojen rajaama pihapiiri on suojaisa ja siellä sijaitsee asukkaiden yhteinen pihasauna sekä kasvimaa.

Oma pieni piha vai parveke?

BoKlok-kotien tilankäyttö on pohdittu todella tarkoin. Kompaktit kodit kätkevät sisäänsä kaiken tarpeellisen ja ne ovat helposti kalustettavia. Keittiössä on sopivasti laskutilaa, ja myös säilytystilaratkaisut on hahmotettu elämiseen sopiviksi. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja -kodinkoneet.

Omakotitalon tunnelmaa omistusasunnossa

BoKlok-omistusasunto tarjoaa hyvin mietittyjä tilaratkaisuja – ajattomuutta ja asumista luonnon läheisyydessä pienimittakaavaisessa ympäristössä. Avainsanoja kohtuullisiin asumiskustannuksiin ovat toimiva rahoitusratkaisu, kohtuuhintainen tonttimaa sekä järkevä, vakioitu suunnitteluratkaisu.

BoKlok-koti ensimmäiseksi omaksi kodiksi

Oma koti on edullisempi kuin luulet. Entä jos et vuokraisikaan, vaan ostaisit oman kodin? Moni luulee, ettei uuden asunnon ostaminen ole heille vielä mahdollista, kunnes he tutustuvat BoKlok-koteihin.

Klikkaa lisätietoja ensiasunnon ostamisesta »

BoKlokin oma ulkovärikartta

BoKlok ja Tikkurila ovat luoneet BoKlokille oman ulkovärikartan. Värikartassa on neljä värimaailmaa, joista suunnitteluvaiheessa valitaan sijaintiin ja ympäristöön sopivin vaihtoehto. Selkeä ja yhteinäinen värikartta on osa BoKlokin designia. BoKlokin värikartasta löytyvät Tammisaari, Bergen, Vimmerby ja Inari. Keravan Sepänpihan väritys on "Vimmerby", lämminsävyinen pihapiiri metsän laidalla. Vimmerby on kumarrus kohti BoKlokin juuria ja perinteisiä smoolantilaisia maalaiskyliä: vahva punainen, perinteinen sinappi ja särmää tuomassa grafiitin harmaa.

Selaa Sepänpihan esitettä »

Selaa BoKlok-sisustusesitettä »

BoKlok sopii useimpien kukkarolle


Näin toimii BoKlok-rahoitusmalli

Omistusasunto - ja silti rahaa muuhunkin kuin asumiseen? Kyllä vain, BoKlokissa viihtyisä asuminen ei ole kiinni lompakon paksuudesta. BoKlok-kotiin on mahdollista päästä kiinni pienellä määrällä omaa rahaa. Myös asumiskustannukset pysyvät matalina

Ostohetkellä sinun tarvitsee maksaa vain 10 % asunnon hinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput myyntihinnasta eli 30 % asunnon velattomasta kokonaishinnasta. Jäljelle jäävä 60 %:n osuus on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaa. Yhtiölainaosuuden voit maksaa joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan, kerralla tai osissa.

Voit myös hyödyntää 7 vuoden lyhennysvapaata, minkä aikana maksat vain yhtiölainasta aiheutuvia korkokuluja. Käytännössä tämä tarkoittaa, että asunnon ostaja maksaa pienimmillään asunnon velattomasta hinnasta vain 40 % ja jättää loput yhtiölainaksi, jonka lyhentämisen voi aloittaa vasta seitsemän vuoden kuluttua. Näin jää aikaa lyhentää omaa asuntolainaa alta pois.

Asuntolaina S-Pankista

S-Pankki tarjoaa Keravan Sepänpihan BoKlok-kotien ostajille uudenlaista asuntolainaa, jossa laina-ajaksi on mahdollista neuvotella jopa 45 vuotta. Pitkä laina-aika mahdollistaa pienemmät kuukausittaiset asumiskustannukset. Lainasopimus joustaa eri elämäntilanteissa, sillä lainan takaisinmaksun kuukausierän suuruutta voi muuttaa laina-aikana joustavasti. Lainan alkuun on lisäksi mahdollista saada 2–5 vuoden lyhennysvapaa. Lainasopimus solmitaan S-Pankin ja asunnon ostajan välillä.

Tutustu ihanaan esittelyasuntoon (3h+k 58,5 m2)

Tutustu 2h+k 44,5 neliön BoKlok-kotiin (tämä muuttovalmis koti sijaitsee toisessa BoKlok-kohteessa)

Tutustu 4h+k 72 neliön BoKlok-kotiin (tämä muuttovalmis koti sijaitsee toisessa BoKlok-kohteessa)

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  BoKlok-korttelin naapurissa komeilee muraali.

  Rauhallinen asuinalue

  As. Oy Keravan Sepänpihan kodit sijaitsevat Ahjon kaupunginosassa, lähellä mainioita metsäreittejä ja arjen palveluita. Bussilla pääsee niin Keravan keskustaan kuin Helsinkiin. Keravan juna-asemalle on matkaa 1,8 kilometriä. Ahjosta löytyvät lähiruokakauppa, koulu ja päiväkoti.

  Keravan Sepänpiha, asemapiirros.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoa kohteesta, ota yhteyttä

   Yhteystiedot

   Skanska Kodit

   BoKlok Asuntomyynti
   Merja Långvik puh. 0800 915 100
   Ota yhteyttä sähköpostitse »

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -