Tulossa uusia BoKlok-koteja Keravalle

TULOSSA! Viihtyisiä BoKlok-koteja Keravan Savioon aivan Savion aseman läheisyyteen. As. Oy Keravan Kuusikulmaan on suunnitteilla yhteensä 48 uutta kotia, joiden koot vaihtelevat yhdestä neljään huoneeseen. Täältä löytyy sopiva koti jokaiseen elämäntilanteeseen.

Osoite: Juurakkokatu 64, 04260

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Yhteystiedot

BoKlok – fiksuja koteja

Skanskan ja IKEA-konsernin BoKlok-konsepti yhdistää hyvät lähipalvelut, kohtuuhintaiset asumiskustannukset ja hyvin mietityt tilaratkaisut. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja -kodinkoneet. Kunnolliset säilytystilat helpottavat kiireisen arjen sujumista ja keittiössä on riittävästi laskutilaa. BoKlok on tilankäytön aatelia. Kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa.

Rahoitusmalli joustaa elämäntilanteesi mukaan


BoKlok-kotiin on mahdollista päästä pienellä määrällä omaa rahaa. Asunnon myyntihinta on 40 % asunnon velattomasta hinnasta. Loppuosa on yhtiölainaa. Voit halutessasi maksaa yhtiölainan pois esim. omalla asuntolainallasi, tai maksaa yhtiölainasta sinulle sopivan osuuden valmistumisen yhteydessä tai myös lyhennysvapaan aikana.

Voit myös hyödyntää lyhennysvapaan ja aloittaa lyhentämään yhtiölainaa pääomavastikkeen muodossa vasta myöhemmin. Lyhennyksiä voi tehdä myös lyhennysvapaan aikana lainaehtojen mukaisesti. Lyhennysvapaa on 3 vuotta ja sen aikana maksat vain yhtiölainasta aiheutuvia korkokuluja.

Skanska ja IKEA yhdessä


BoKlok on Skanskan ja IKEAn yhdessä kehittämä asumisen konsepti. Rakennamme koteja kaikille, jotka haluavat asua hyvin omassa kodissaan niin, että rahaa jää myös muuhun elämiseen. BoKlok ei ole samanlainen rakentaja kuin moni muu ja olemme ylpeitä tästä. Konseptimme on lyhyesti se, että tarjoamme ihmisille parasta mahdollista asumista niin edullisesti kuin mahdollista. Hyvä asuminen kuuluu kaikille.

Tutustu BoKlok-konseptiin »

Oma koti – edullisempi kuin luulet!


Entä jos et vuokraisikaan, vaan ostaisit oman kodin? BoKlok-koti on mainio valinta ensimmäiseksi omaksi kodiksi. Moni luulee, ettei uuden asunnon ostaminen ole heille vielä mahdollista, kunnes he tutustuvat BoKlok-koteihin. Anna, kun kerromme hieman lisää.

Lue lisää ensiasunnon ostamisesta »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä!

   Yhteystiedot

    

   BoKlok asuntomyynti
   0800 915 100

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -