Arvontasäännöt

Ennakkovaraajaksi ilmoittautuminen on päättynyt ja varausjärjestys arvottiin Vantaan IKEA-tavaratalossa sunnuntaina 12.3.

Helsingin Peikonpuiston arvontasäännöt

Arvonta on suoritettu. Varaajanumerot ja niiden järjestyksen löydät täältä.

 1. Voit osallistua As. Oy Helsingin Peikonpuiston BoKlok-kotien varaajanumeroiden arvontaan ilmoittautumalla ennakkovaraajaksi 23.2.-9.3.2017. Hakuajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei oteta huomioon.
 2. Ilmoittautumisesi jälkeen lähetämme sinulle sähköpostitse arvontalipun numeron kahden arkipäivän kuluessa ilmoittautumisestasi, kuitenkin viimeistään pe 10.3. Säilytä numero, sillä se on tunnisteesi arvonnassa.
 3. Tule paikalle varaajanumeroiden arvontaan Vantaan IKEA-tavarataloon sunnuntaina 12.3.2017klo 14.
 4. Arvontalipun numero on talouskohtainen. Ilmoittautumislomakkeeseen tulee merkitä kaikkien asunnon varaajien / asuntokaupan tekijöiden tiedot. Varausoikeutta ei siis voi siirtää toisen henkilön ni­miin.
 5. Yksi numero/talous. Mikäli yhdellä taloudella on useampi numero tai hakija on antanut virheellisiä / puutteellisia tietoja, menettää varausoikeuden.
 6. BoKlok-kotien varaaminen tapahtuu varaajanumeroiden arvonnan jälkeen noin klo 15 alkaen. On siis todella tärkeää, että saavut paikan päälle arvontatilaisuuteen. Mikäli olet estynyt tulemasta, voit myös valtuuttaa BoKlokin asiakasvastaavan tai toisen henkilön tekemään alustavan varauksen puolestasi.
 7. Kirjallisen varauksen voi tehdä kunkin asunnon ensimmäinen varaaja. Muut samasta asunnosta kiinnostuneet pääsevät varausjonoon. Kukin varaaja voi tehdä yhden varaussopimuksen ja sijoittua varausjonoon yhteen asuntoon. Jos kaikki asunnot varataan, voit sijoittua varausjonoon kahteen asuntoon. Mietithän sopivat asuntovaihtoehdot jo ennen arvontatilaisuutta.
 8. Asuntoja voivat varata arvontaan osallistuneet, mutta arvontaan osallistu­minen ei velvoita asunnon ostamiseen. Vapaaksi jääneet asunnot tulevat avoimeen myyntiin vasta kun kaikki arvontaan osallistuneet on kontaktoitu. 
 9. Varaus­oikeus siirtyy jonossa seuraavalle, jos varausoikeuden haltija ei varaa asuntoa arvontatilaisuudessa, luopuu varausoikeudestaan tai asiakasta ei tavoiteta.
 10. Lista arvontanumeroiden sijoituksista on nähtävissä sunnuntaina 12.3. osoitteessa www.skanska.fi/peikonpuisto.
 11. BoKlokin asiakasvastaava on sinuun yhteydessä kun asuntojen varausjonojen tilanteet muuttuvat.