Telakkarannan Annexin kodit kätkevät sisäänsä laatua ja arvokkuutta

Telakkarannan ensimmäisen kohteen Annexin sisustusmateriaaleista löydät arkkitehtuurin ajattomaan ja omaperäiseen tyyliin sopivia vaihtoehtoja, joista voit rakentaa itsellesi mieluisan kodin.

Kun Skanskan sisustusarkkitehdit ryhtyivät suunnittelemaan Annexin uniikkien kotien sisämateriaaleja, valinnoissa korostuivat tyylin lisäksi laatu ja alkuperä. Ainutlaatuinen arkkitehtuuri suurine ikkunoineen ja näkymineen loivat hyvän lähtökohdan sisustussuunnittelulle. Arkkitehtuurin selkeys ja puhdaslinjaisuus jatkuu myös kodin materiaaleissa. Selkeän pohjan ansiosta kalustaminen on helppoa.

Kauniit, laadukkaat materiaalit

Annexin kotien materiaalit ovat laadukkaita ja arvokkaita. Aidosta puusta valmistetut Kährsin parketit luovat kauniin pohjan kodin värimaailmalle. 1-sauvainen parketti istuu hyvin telakkamiljöön tunnelmaan. Lattialämmitys mahdollistaa lattiaan asti ulottuvat ikkunat.

Puhdaslinjaista suomalaista muotoilua

Toimivassa ja kauniissa Saari-keittiössä tiivistyy vuosikymmenien vankka kokemus suomalaisesta puusepäntaidosta. Laadukkaat materiaalit, viimeistellyt yksityiskohdat ja korkeatasoiset kodinkoneet ilahduttavat käyttäjää joka päivä.

Tervetuloa Telakkarannan Kotimyymälään!

1 / 4 - Telakkarannan Kotimyymälä on tyylikäs ja viihtyisä paikka valita uuden kodin materiaalit ja varusteet.
2 / 4 - Asunnot ovat ainutlaatuisia hulppeine huonekorkeuksineen ja isoine ikkunoineen. Visualisointikuva.
3 / 4 - Kaunis lautaparketti luo tyylikkään pohjan sisustukselle. Visualisointikuva.
4 / 4 - Uniikkien kotien sisämateriaalien valinnoissa korostuvat tyylin lisäksi laatu ja alkuperä. Visualisointikuva.

Sinulle mieluinen koti

Kun ostat asunnon jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset varmimmin vaikuttamaan uuden kotisi sisustukseen ja varusteluun. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, jotka on esitelty Sisustusesitteessä. Materiaalien sävyihin ja pintastruktuureihin pääset tutustumaan aitojen materiaalinäytteiden kautta Skanskan viihtyisässä Kotimyymälässä.

Lue lisää kotisi sisustusvalinnoista Sisustusesitteestä