Helsingin keskustan puuttuva palanen

Uudet tuulet ovat aina puhaltaneet mereltä päin. Telakkarannassa koet uuden ajan asumisen parhaimmillaan: elät upeassa kodissa meren äärellä Helsingin arvostetussa kantakaupungissa, jossa kaikki tarvitsemasi palvelut ovat vain kädenojennuksen päässä. Ensimmäisenä Telakkarannan asuintaloista valmistuu As. Oy Helsingin Annex. Tarjolla vielä upeita koteja 49 neliön studioasunnosta hulppeisiin, 136-neliöisiin neljän huoneen koteihin. Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen. Lue lisää digivarauksesta asunnon sivuilla!

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 4 huonetta
Pinta-ala: 45,5 - 136 m²
Velaton hinta: 464 200 - 1 789 200 €
Osoite: Telakkakatu 12, 00150, Helsinki
Tontti: Oma
Valmis: 6/2021

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Upeaa asumista kaikkiin elämänvaiheisiin

Annexiin rakennetaan niin isoja kuin pienempiäkin asuntoja. Niinpä se sopii hyvin erilaisissa elämänvaiheissa oleville asukkaille –vanhemmille pariskunnille, nuoremmille sinkuille ja lapsiperheille, joille kaikille löytyvät läheltä hyvät palvelut. Annexin upeat kodit rakennetaan omalle tontille.

Telakkarannassa saat naapuriksesi meren, mutta elät silti kantakaupungin sykkeessä. Vanhan telakka-alueen ja teollisuuden historia näkyvät miljöössä kauniisti. Tiilijulkisivuinen Annex istuu ympäristöönsä luontevasti, kuin se olisi ollut siinä aina.

Puhtaita, selkeitä linjoja

Annexin jokainen koti on helmi. Arkkitehtuurin selkeys ja arvokkuus jatkuvat myös kodin laadukkaissa materiaaleissa. Kestävät puulattiat luovat kauniin pohjan kodin värimaailmalle. Lattialämmitys mahdollistaa lattiaan asti ulottuvat ikkunat. Selkeän pohjaratkaisun ansiosta kalustaminen on helppoa. Runsaat säilytystilat helpottavat arkea.

Kaikissa kodeissa on lasitettu parveke, suurimmissa asunnoissa kaksi. Suuremmista kodeista löytyy myös sauna ja kaksi kylpyhuonetta.

Annexin kodeissa on keskitetty koneellinen tulo–poistoilmanvaihto varustettuna lämmöntalteenotolla ja huoneistokohtaisella säädöllä. Tuloilmakoneessa on viilennyspatteri ja lisäksi jokaisessa asunnossa erillinen viilennysyksikkö.

Asunnoissa on kuvayhteydellä varustettu ovipuhelinjärjestelmä. Annexissa nautit myös hissimatkoista: hississä on lasiseinät, joista ihailet näkymiä ulos.

Tutustu asuntoihin 360-kuvien avulla

360-kuva A401 3h+k+s 4. kerros 

360-kuva A503 4h+kt+s 5. kerros 

360-kuva A703 4-5h+kt+s 7. kerros 

Sujuvaa arkea

Asukkaiden yhteiskäytössä oleva kerhohuone, ulkovälinevarasto, pesula, kuivaushuone ja jätehuone sijaitsevat kätevästi talon ensimmäisessä kerroksessa. Irtaimisto- ja ulkovälinevarastot sijaitsevat kellarikerroksessa, jonne pääsee helposti porrashuoneen tai autohallin kautta.

Kellarikerroksista löytyy autotallipaikkoja, joista kuusi on osoitettu myytäviksi Annexin asunnonostajille. Autotallipaikoilla on sähköinen nosto-ovi ja varaus sähköauton latauspisteelle. Kellareista pääsee sisäkautta alueen maanalaiseen, julkiseen pysäköintilaitokseen.

Katso näkymäkuvat eri asuinkerrosten korkeudelta.

Kuvat on otettu työmaalta ja kun asuinalue valmistuu, näkymät poikkeavat tämänhetkisistä kuvista.

Ullakkokerros
7. kerros
6. kerros
5. kerros
4. kerros
3. kerros
2. kerros
1. kerros

Viihtyisästi historiallisissa puitteissa

Taloyhtiön tontti rajautuu kahdelta sivultaan piha-alueeseen, joka on Annexin asukkaiden sekä viereisten kiinteistöjen yhteiskäytössä. Piha-alueen vierestä löytyvät vanha saharakennus ja messinkivalimo sekä tietenkin rantabulevardi – nämä ainutlaatuiset kotikulmat hengittävät historiaa!

Viereisen korttelin sisäpihalta löytyy viihtyisä leikki- ja oleskelualue, joka tulee olemaan Annexin lisäksi myöhemmin valmistuvien As. Oy Helsingin Courtin, As. Oy Helsingin Yardin ja As. Oy Helsingin Knotin yhteisessä käytössä.

 

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Katso kuvat ja video

1 / 9
2 / 9 - Telakkaranta on tunnelmallinen yhdistelmä uutta ja vanhaa. Visualisointikuva.
3 / 9 - Ensimmäisenä Telakkarannan asuintaloista rakentuu ylväs, seitsenkerroksinen Annex. Visualisointikuva.
4 / 9 - Asunnot ovat ainutlaatuisia hulppeine huonekorkeuksineen ja isoine ikkunoineen. Visualisointikuva.
5 / 9 - Uniikkien kotien sisämateriaalien valinnoissa korostuvat tyylin lisäksi laatu ja alkuperä. Visualisointikuva.
6 / 9 - Suurista ikkunoista avautuu upeat maisemat, joihin et kyllästy koskaan. Visualisointikuva.
7 / 9 - Kaunis lautaparketti luo tyylikkään pohjan sisustukselle. Visualisointikuva.
8 / 9 - Toimivassa ja kauniissa Saari-keittiössä tiivistyy vuosikymmenien vankka kokemus suomalaisesta puusepäntaidosta. Visualisointikuva.
9 / 9 - Asemapiirros_1140.jpg

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Helsingin Annexin sisustusmateriaaleista löydät arkkitehtuurin ajattomaan ja omaperäiseen tyyliin sopivia vaihtoehtoja, joista voit rakentaa itsellesi mieluisan kodin. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Asuinalue

  Kaupungin inspiroivin naapurusto

  Telakkaranta on ainutlaatuinen asuinalue, jossa yhdistyvät poikkeuksellisella tavalla vanha telakkamiljöö, meri, moderni asuminen ja kantakaupungin palvelut. Satamaa ja merta yhdistävästä entisestä telakka-alueesta muodostuu kaupunkilaisten uusi olohuone rantapromenadeineen ja ravintoloineen, kahviloineen ja kivijalkakauppoineen.

  Vastaavia alueita on tähän asti nähty vain muissa Itämeren kaupungeissa, kuten Amsterdamissa ja Kööpenhaminassa. Telakkaranta on kaupungin inspiroivin naapurusto – se palanen, joka Helsingin keskustasta on vielä puuttunut.

  Kaikki tärkeä käden ulottuvilla

  Lähialueelta löytyvät kaikki palvelut, joita arjessasi tarvitset ja nekin, joita et edes osannut kaivata. Koulut ja päiväkodit, terveysasema, iso ruokakauppa, monta hyvää ravintolaa ja kahvilaa, taidegallerioita ja pikkuputiikkeja; kaikki tämä kävelyetäisyydellä!

  Ydinkeskustaan sinut kuljettaa raitiovaunu. Kävellenkin matka taittuu mukavasti kantakaupungin maisemia katsellen. Helsingin rautatieasemalle on matkaa alle kaksi kilometriä. Reilun kilometrin päästä löytyy Ruoholahden metroasema, josta hurautat hetkessä Itä-Helsinkiin tai Espooseen.

  Seuraa Telakkarannan työmaan etenemistä

  Lue lisää Uutta Helsinkiä -sivulta.

  Tutustu Telakkarannan naapurustoon. Katso video

  Tutustu Helsingin Telakkarantaan

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja Helsingin Annexista, ota yhteyttä

   Skanska Kodit

   Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
   0800 162 162 (maksuton)

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -