Helsingin uusin vanha kaupunginosa

Telakkaranta on se palanen, joka Helsingin keskustasta on puuttunut. Telakkarannassa on vahvasti läsnä tunne, että olet meren äärellä, mutta silti aivan keskustan kupeessa. Ensimmäisenä Telakkarannan asuintaloista rakentuu As. Oy Helsingin Annex, johon tulee 29 upeaa kaupunkikotia 45,5-neliöisistä kaksioista hulppeisiin, 136-neliöisiin neljän huoneen koteihin.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 4 huonetta
Pinta-ala: 45,5 - 136 m²
Velaton hinta: 464 200 - 1 789 200 €
Osoite: Telakkakatu 12, 00150, Helsinki
Tontti: Oma
Valmis: 6/2021

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Harvoin tarjolla

Telakkarannan identiteetti on vanhoissa rakennuksissa, joihin uudet rakennukset saumattomasti liittyvät. Alueen historia, vanha telakka-alue ja teollisuus, näkyvät karhean kauniissa miljöössä. Tiilijulkisivuinen Annex istuu ympäristöönsä luontevasti, kuin se olisi ollut siinä aina.

Annexiin tulee niin isoja kuin pienempiäkin asuntoja. Niinpä se sopii hyvin erilaisissa elämänvaiheissa oleville asukkaile. Vanhemmille pariskunnille, nuoremmille sinkuille ja lapsiperheille, joille kaikille löytyvät läheltä hyvät palvelut. Annexin upeat kodit rakennetaan omalle tontille.

Saat ympärivuotiseksi naapuriksesi meren, elät silti kantakaupungin sykkeen äärellä. Annex on malliesimerkki ainutlaatuisesta asumisesta, jollaista on harvoin tarjolla.

Puhtaita, selkeitä linjoja

Annexin jokainen koti on helmi. Arkkitehtuurin selkeys ja puhdaslinjaisuus jatkuvat myös kodin materiaaleissa, jotka ovat laadukkaita ja arvokkaita. Kestävät puulattiat luovat kauniin pohjan kodin värimaailmalle. Lattialämmitys mahdollistaa lattiaan asti ulottuvat ikkunat, joista avautuvia uskomattomia maisemia on ilo katsella ympäri vuoden. Selkeän ja valoisan pohjaratkaisujen ansiosta kalustaminen on helppoa.

Annexin kodeissa on keskitetty koneellinen tulo–poistoilmanvaihto varustettuna lämmöntalteenotolla ja huoneistokohtaisella säädöllä. Tuloilmakoneessa on viilennyspatteri ja lisäksi jokaisessa asunnossa erillinen viilennysyksikkö. Kun ulkona nautitaan kesähelteistä, pääset aina kotiisi viilentymään.

Asunnoissa on kuvayhteydellä varustettu ovipuhelinjärjestelmä. Annexissa nautit myös hissimatkoista: hississä on lasiseinät, joista ihailet näkymiä ulos.

Tutustu asuntoihin 360-kuvien avulla

360-kuva A401 3h+k+s 4. kerros 

360-kuva A503 4h+kt+s 5. kerros 

360-kuva A703 4-5h+kt+s 7. kerros 

Sujuvaa arkea

Asukkaiden yhteiskäytössä oleva kerhohuone, ulkovälinevarasto, pesula, kuivaushuone ja jätehuone sijaitsevat kätevästi talon ensimmäisessä kerroksessa. Irtaimisto- ja ulkovälinevarastot sijaitsevat kellarikerroksessa, jonne pääsee helposti porrashuoneen tai autohallin kautta.

Kellarikerroksista löytyy autotallipaikkoja, joista kuusi on osoitettu myytäviksi Annexin asunnonostajille. Autotallipaikoilla on sähköinen nosto-ovi ja varaus sähköauton latauspisteelle. Kellareista pääsee sisäkautta alueen maanalaiseen, julkiseen pysäköintilaitokseen.

Katso näkymäkuvat eri asuinkerrosten korkeudelta.

Kuvat on otettu työmaalta ja kun asuinalue valmistuu, näkymät poikkeavat tämänhetkisistä kuvista.

Ullakkokerros
7. kerros
6. kerros
5. kerros
4. kerros
3. kerros
2. kerros
1. kerros

Viihtyisästi historiallisissa puitteissa

Taloyhtiön tontti rajautuu kahdelta sivultaan piha-alueeseen, joka on Annexin asukkaiden sekä viereisten kiinteistöjen yhteiskäytössä. Piha-alueen vierestä löytyvät vanha saharakennus ja messinkivalimo sekä tietenkin rantabulevardi – nämä ainutlaatuiset kotikulmat hengittävät historiaa!

Viereisen korttelin sisäpihalta löytyy viihtyisä leikki- ja oleskelualue, joka tulee olemaan Annexin lisäksi myöhemmin valmistuvien As. Oy Helsingin Courtin, As. Oy Helsingin Yardin ja As. Oy Helsingin Knotin yhteisessä käytössä.

Katso kuvat ja video

1 / 10
2 / 10
3 / 10 - Telakkaranta on tunnelmallinen yhdistelmä uutta ja vanhaa. Visualisointikuva.
4 / 10 - Ensimmäisenä Telakkarannan asuintaloista rakentuu ylväs, seitsenkerroksinen Annex. Visualisointikuva.
5 / 10 - Annexin kodit ovat ainutlaatuisia hulppeine huonekorkeuksineen ja isoine ikkunoineen. Visualisointikuva.
6 / 10 - Uniikkien kotien sisämateriaalien valinnoissa korostuvat tyylin lisäksi laatu ja alkuperä. Visualisointikuva.
7 / 10 - Suurista ikkunoista avautuu upeat maisemat, joihin et kyllästy koskaan. Visualisointikuva.
8 / 10 - Kaunis lautaparketti luo tyylikkään pohjan sisustukselle. Visualisointikuva.
9 / 10 - Toimivassa ja kauniissa Saari-keittiössä tiivistyy vuosikymmenien vankka kokemus suomalaisesta puusepäntaidosta. Visualisointikuva.
10 / 10 - Asemapiirros_1140.jpg

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Helsingin Annexin sisustusmateriaaleista löydät arkkitehtuurin ajattomaan ja omaperäiseen tyyliin sopivia vaihtoehtoja, joista voit rakentaa itsellesi mieluisan kodin. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus.

Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja  asumisenhelppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa  säästävätalotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet  ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien.
• Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun
• Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa
• Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana

Luomme mahdollisuudet, jotta sinä voit vaikuttaa ympäristön hyväksi

Nykyaikaiset kodinkoneet ovat osa helppoa arkea
Energiatehokkaat kodinkoneet.
Vaikutusmahdollisuus oman kotisi vedenkulutukseen
Veden kulutusta pienentävät vesikalusteet, huoneistokohtainen lämpimän ja kylmän veden mittaus.
Lyhyt kauppamatka pienentää hiilijalanjälkeä
Hyvä sijainti palveluiden ja liikenneyhteyksien lähellä.
Tehokkaampaa energian käyttöä
Lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto. Hyvä lämmöneristys sekä laadukkaat ikkunat ja ovet pienentävät lämpöhäviötä. Energiatehokas kiinteä valaistus.
Ajanmukaiset kestävät materiaalit
Huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Etäisyys paikoista

  Asuinalue

  Kaupungin inspiroivin naapurusto

  Telakkaranta on ainutlaatuinen asuinalue, jossa yhdistyvät poikkeuksellisella tavalla vanha telakkamiljöö, meri, moderni asuminen ja kantakaupungin palvelut. Satamaa ja merta yhdistävästä entisestä telakka-alueesta muodostuu kaupunkilaisten uusi olohuone rantapromenadeineen ja ravintoloineen, kahviloineen ja kivijalkakauppoineen.

  Vastaavia alueita on tähän asti nähty vain muissa Itämeren kaupungeissa, kuten Amsterdamissa ja Kööpenhaminassa. Telakkaranta on kaupungin inspiroivin naapurusto – se palanen, joka Helsingin keskustasta on vielä puuttunut.

  Kaikki tärkeä käden ulottuvilla

  Lähialueelta löytyvät kaikki palvelut, joita arjessasi tarvitset ja nekin, joita et edes osannut kaivata. Koulut ja päiväkodit, terveysasema, iso ruokakauppa, monta hyvää ravintolaa ja kahvilaa, taidegallerioita ja pikkuputiikkeja; kaikki tämä kävelyetäisyydellä!

  Ydinkeskustaan sinut kuljettaa raitiovaunu. Kävellenkin matka taittuu mukavasti kantakaupungin maisemia katsellen. Helsingin rautatieasemalle on matkaa alle kaksi kilometriä. Reilun kilometrin päästä löytyy Ruoholahden metroasema, josta hurautat hetkessä Itä-Helsinkiin tai Espooseen.

  Seuraa Telakkarannan työmaan etenemistä

  Lue lisää Uutta Helsinkiä -sivulta.

  Tutustu Telakkarannan naapurustoon. Katso video

  Helsingin Telakkarannan aluevideo

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja Helsingin Annexista, ota yhteyttä

   Skanska Kodit

   Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
   0800 162 162 (maksuton)

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -