Hyödynnä talvietu!

Yhdelle Härmälänrannan parhaista paikoista, vehreän puiston viereen Pyhäjärven rantaviivan tuntumaan, nousee As. Oy Härmälänrannan Nisse. Ja nyt on paras hetki ostaa, sillä tarjoamme Tampereen Härmälänrannan Nisseen 1500 euron sisustusedun kauppaan johtavasta ennakkovarauksesta. Pyhäjärvellä kulkeneen höyrylaivan mukaan nimetty Nisse tarjoaa moderneja mukavuuksia joita et kaikista Härmälänrannan kodeista saa. Asumisen laadukkuus tulee esille kotien tasokkaassa varustelutasossa sekä pienissä, mutta tarkoin harkituissa yksityiskohdissa. Lue lisää, tutustu koteihin ja tartu tilaisuuteen!

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 3 huonetta
Pinta-ala: 32,5 - 83,5 m²
Velaton hinta: 149 200 - 472 300 €
Osoite: Lättähatunkatu 5, 33900, Tampere
Tontti: Oma
Valmis: 15.3.2020

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Viihtyisät raamit elämälle – nyt on paras hetki ostaa!

Etsitpä uutta kotia yksin, kaksin tai perheen voimin, löydät omasi Nissestä. Kotien pohjat ovat selkeitä ja avaria ja tekniset ratkaisut huolehtivat asumismukavuudesta ympäri vuoden. Nissen ihanien kotien valikoima ulottuu näppäristä, alkovilla varustetuista yksiöistä (32,5 m² kahdella erilaisella pohjalla) eri kokoisten kaksioiden (48,5–66,0 m²) kautta avariin kolmioihin (64,5– 83,5 m²). Asuntojen suunnittelussa on korostettu väljyyttä ja esteettömyyttä. Näissä kodeissa viihdytään pitkään!

Ja nyt on paras hetki ostaa, sillä tarjoamme Tampereen Härmälänrannan Nisseen 1500 euron sisustusedun kauppaan johtavasta ennakkovarauksesta. Etua voit hyödyntää esimerkiksi sisustusvalintoja tehdessä. Toimi siis nopeasti – etu hyödynnettävissä 20.2. – 25.3.2019.

Modernia ja tasokasta varustelua

Tampereen Härmälänrannan Nisse tarjoaa moderneja mukavuuksia joita et saa kaikista Härmälänrannan kodeista. Asumisen laadukkuus tulee esille kotien tasokkaassa varustelutasossa sekä pienissä, mutta tarkoin harkituissa yksityiskohdissa.

Lämmöntalteenotolla varustettu huoneistokohtainen ilmanvaihto takaa tasaisen lämmön ja raikkaan sisäilman. Aitoa arjen luksusta on tuloilman viilennys, joka varmistaa sen, että kodissa viihtyy myös kesän kuumimpina hellepäivinä. Ilmanvaihdon tarvitseman sähkön tuotannossa hyödynnetään katolla olevia aurinkopaneeleita. Vesikiertoinen lattialämmitys tuntuu miellyttävältä jalan alla kaikkialla kodissa eikä patteristot ole huonekalujen tiellä taikka pilaa omaa sisustustasi. Nissen energialuokka on A, joka on osoitus energiatehokkaiden ratkaisujen hyödyntämisestä.

Kaapistoihin on valittu mahdollisuuksien rajoissa näppärät liukuovet, jotka säästävät tilaa. Keittiössä on huomioitu säilytys- ja laskutilan pinta-ala ja ruuanlaitto on miellyttävää tyylikkässä ja modernisti varustellussa keittiössä.

Koti laajenee parvekkeelle tai terassille

Jokaisessa kodissa on tilava lasitettu parveke tai terassi. Pohjoissivun parvekkeissa on lasiliukuovet mahdollisimman hyvien näkymien takaamiseksi – maisemaa voi ihailla vaikka omalta sohvalta. Nissen kodeista ei puutu luonnonvaloa. Ikkunat ovat suuret, pohjoissivulla lattiasta lähes kattoon. Lattialämmityksen ansiosta lämpöpattereita ei tarvita. Saat siis nauttia maisemista suurien ikkunoiden suomista näkymistä ilman esteitä.

Vaaleat, selkeät pinnat tekevät sisustamisesta helppoa, olipa oma tyylisi millainen tahansa – kalusteesi ja rakkaat koriste-esineesi löytävät paikkansa kuin itsestään. Kalusteisiin upotetut kodinkoneet, korkealaatuiset laattavaihtoehdot ja muut tarkkaan harkitut yksityiskohdat viimeistelevät ylellisen ilmeen.

Tilaa elämälle

Ensimmäisestä kerroksesta löytyy 32,5-neliöinen yhteistila. Tilassa on kylpyhuone, vuodesohva ja pikku terassi. Asukkaat voivat vuokrata tilaa vierashuoneeksi, eikä kotona tarvitse omaa vierashuonetta, jolloin tilaa jää enemmän itselle päivittäiseen käyttöön. Tilankäyttöä helpottavat myös tilavat irtaimistovarastot. Myytävänä on myös neljä lisähintaista lisävarastoa.

Vehreällä ja avaralla pihalla on lapsille leikkitilaa ja aikuisille oleskelualue penkkeineen. Pihalla kelpaa nauttia kesäpäivistä vaikkapa kahvikupin ja hyvän kirjan kanssa. Vehreyttä lisää pyöräkatoksen viherkatto, joka auttaa myös hulevesien hallinnassa.

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Härmälänrannan Nisse nousee vehreän puiston viereen Pyhäjärven rantaviivan tuntumaan.

1 / 7 - Skanska_Tampere_Nisse_1140x800_Kohdenuoli.jpg
Nissen suunnittelussa moni hyvin mietitty asia varmistaa, että arkiset askareet sujuvat mahdollisimman mukavasti. Julkisivuvisualisointi.
2 / 7 - Nissen suunnittelussa moni hyvin mietitty asia varmistaa, että arkiset askareet sujuvat mahdollisimman mukavasti. Julkisivuvisualisointi.
3 / 7 - Tampereen_Nisse_ilma_visualisointi_1920x722.jpg
Etsitpä kotia yksin, kaksin tai perheen voimin, löydät omasi Nissestä. Kotien pohjat ovat selkeitä ja avaria. Tekniset ratkaisut huolehtivat asumismukavuudesta ympäri vuoden. Visualisointi.
4 / 7 - Etsitpä kotia yksin, kaksin tai perheen voimin, löydät omasi Nissestä. Kotien pohjat ovat selkeitä ja avaria. Tekniset ratkaisut huolehtivat asumismukavuudesta ympäri vuoden. Visualisointi.
Jokaisessa kodisasa on tilava lasitettu parveke tai terassi. kesäkaudella parvekkeet tuovat mukavasti lisätilaa kodin neliöihin. Parvekkeiden suuret lasipinnat ja korkeat ikkunat takaavat hyvät näkymät - maisemia voi ihailla vaikka omalta sohvalta. Visualisointi.
5 / 7 - Jokaisessa kodisasa on tilava lasitettu parveke tai terassi. kesäkaudella parvekkeet tuovat mukavasti lisätilaa kodin neliöihin. Parvekkeiden suuret lasipinnat ja korkeat ikkunat takaavat hyvät näkymät - maisemia voi ihailla vaikka omalta sohvalta. Visualisointi.
6 / 7 - Nisse-kylpyhuone-visualisointi.jpg
As. Oy Härmälänrannan Nisse, asemapiirros.
7 / 7 - As. Oy Härmälänrannan Nisse, asemapiirros.

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Härmälänranta on ajatuksella suunniteltu, luonteeltaan monimuotoinen alue, josta löytyy tulevaisuudessa pienen kaupungin palvelut.

  Nissen suunnittelussa moni hyvin mietitty asia varmistaa, että arkiset askareet sujuvat mahdollisimman mukavasti.

  Nissen kodeista aukeaa näkymät vehreään puistoon sekä ylimmistä kerroksista Pyhäjärvelle.

  Etsitpä uutta kotia yksin, kaksin tai perheen voimin, löydät omasi Nissestä. Kotien pohjat ovat selkeitä ja avaria. Tekniset ratkaisut huolehtivat asumismukavuudesta ympäri vuoden.

  Nissen kylpyhuoneissa on tasokas varustelu

  Härmälänranta

  Monien mahdollisuuksien Härmälänranta

  Härmälänranta on ajatuksella suunniteltu kaupunginosa, jossa kohtaavat järviluonto ja historia, nykyaikainen asuminen sekä menneisyydestä kertovat vanhat tehdasrakennukset. Vanhat säilytettävät rakennukset kunnioittavat alueen historiaa ja antavat Härmälänrannalle omaleimaisen ilmeen. Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että uimaan voi pulahtaa omasta kotirannasta. Aurinkoisina talvipäivinä järven jää kutsuu kävelemään, hiihtämään ja pilkkimään. Lisäksi kaunis Härmälänsaari on aina kiva etappi kävelylle – koiran kanssa tai ilman. Ulkoilumahdollisuuksien lisäksi Härmä­länrannassa on myös tenniskenttä.

  Palvelut lähellä, helppoa liikkumista

  Härmälänrannan pieni päivittäistavarakauppa, parturi–kampaamo sekä hauskasti nimetty kortteliravintola Härlem sijaitsevat lyhyen matkan päässä Nissestä. Härmälänrannasta löytyy myös leipomo. Partolan palvelut löytyvät reilun kilometrin päästä. Härmälänranta kehittyy ja suunnitteilla on erilaisten palveluiden lisäksi muun muassa tapahtuma-areena. Tulevaisuudessa alue tarjoaa pienen kaupungin palvelut. Härmälänrannan sijainti järvimaisemissa, vartin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta on erinomainen. Hyvät bussiyhteydet Tampereelle mahdollistavat liikkumisen myös ilman omaa autoa: keskustaan pääsee bussillakin vartissa.

  Tilaa myös yrityksille

  Härmälänranta tarjoaa elämykselliset puitteet paitsi asumiselle myös työnteolle. Kun alue kokonaisuudessaan valmistuu, alueelta löytyy noin 18 000 kerrosneliömetriä toimitiloja – niin pienille kuin suuremmillekin tekijöille.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä!

   Skanska Kodit

   Härmälänrannan asuntomyynti 
   Viimankatu 1 
   33900 Tampere

   Tampereen asuntomyynti 
   0800 150 051 (maksuton) 

   Osoite 
   Verstaankatu 1 
   33100 Tampere

   Ota yhteyttä

   -