TULOSSA: Kaupunkikoteja Pyhäjärven rannan tuntumaan

Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että uimaan voi pulahtaa omasta kotirannasta. Toista samanlaista paikkaa ei Tampereelle tule. Alueen uusin asuinkohde on As. Oy Härmälänrannan Nisse, joka kohoaa Pyhäjärven rannan tuntumaan.

Tyyppi: Kerrostalo
Osoite: 33900
Tontti: Oma

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Koteja yksiöistä kolmioihin

As. Oy Härmälänrannan Nisse on tulossa pian ennakkomarkkinointiin. Suunnitteilla on yhteensä 45 kotia yksiöistä isoihin kolmioihin. Jokaisessa kodissa on tilava lasitettu parveke. Nisse rakentuu rannan tuntumaan ja tarjoaa pohjoispuolelle uniikit puistomaisemat. Autot pysäköidään pihakannen alle autohalliin, jossa jokaisella paikalla on sähköauton latausmahdollisuus.

Haluatko saada lisätietoja Härmälänrannan Nissen kodeista ensimmäisten joukossa? Jätä yhteystietosi asuntomyyntiimme! Nissen arvioitu ennakkomarkkinoinnin aloitus on marras–joulukuussa 2018.

 

Rahoitus


Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Kartta


Etäisyys paikoista

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä!

Skanska Kodit

Härmälänrannan asuntomyynti 
Viimankatu 1 
33900 Tampere

Tampereen asuntomyynti 
0800 150 051 (maksuton) 

Osoite 
Verstaankatu 1 
33100 Tampere

Ota yhteyttä

-