Huoletonta vuokrauspalvelua asuntosijoittajalle

Skanska Kodit tarjoaa uuden sijoitusasunnon ostajille maksutta Realian Huoleton-palvelua vuoden ajaksi. Palvelussa Realia etsii asuntoon vuokralaisen ja takaa myös vuokranmaksun.

”Me seuraamme vuokranmaksua, teemme vuokratuottoyhteenvedon verotusta varten ja myös automaattiset vuokrankorotukset, mikäli sijoittaja jatkaa palvelun käyttöä vuoden jälkeen”, kertoo myyntijohtaja Sari Halkosalmi Realiasta.

Realia maksaa sijoittajalle vuokran joka tapauksessa aina kuun 15. päivä, oli vuokralainen maksanut siihen mennessä tai ei. Yritys luottaa pitkäaikaiseen kokemukseensa alalta.

”Meidän vuokravälittäjämme ovat ammattitaitoisia. Suurin osa on ollut alalla jo parikymmentä vuotta ja heidän ihmistuntemuksensa on hyvä. Yhtään meidän kauttamme tullutta vuokralaista ei ole tarvinnut häätää”, sanoo Halkosalmi.

Hän huomauttaa, että asuntosijoittaja pääsee toki sanomaan mielipiteensä vuokralaisvalinnasta.

Skanskan asuntomyyjä Tuija Lundberg Jyväskylästä kertoo, että Huoleton-palvelu on herättänyt paljon asuntosijoittajien kiinnostusta.

”Erityisesti se helpottaa aloittelevien asuntosijoittajien elämää. Jos kyseessä on esimerkiksi ensimmäinen sijoitusasunto, omistajalla ei välttämättä ole kokemusta siitä miten vuokrauksessa toimitaan. Silloin palvelu voi olla jopa ratkaiseva sykäys asunnon hankintaan”, Lundberg kuvaa.

Kokeneemmat asuntosijoittajat taas ovat ehkä tottuneetkin vuokrauspalvelun käyttöön, mutta maksuton vuosi vuokratakuineen on iloinen yllätys.

”Olen juuri myynyt ensi syksynä valmistuvaa uudiskohdetta, ja aika monta Huoleton-sopimusta sain tehdä.”

 

 

Huoleton-logo

Jos ostat Skanskalta asunnon ja olet laittamassa sitä vuokralle, tarjoamme yhdeksi vuodeksi Realian Huoleton -palvelun.

Skanska tarjoaa yhdeksi vuodeksi asunnon vuokranantajalle tarkoitetun Huoleton-palvelupaketin, joka pitää sisällään seuraavat edut:

  • Vuokravälityspalvelun - 1,24 x kk:n vuokra (sis. Alv. 24 %)
  • Hallinnointipalvelun - 120€/vuosi (sis. Alv. 24 %)
  • Takaussitoumuksen
  • Neuvontapalvelun

 Edun saadakseen on tehtävä kirjallinen sopimus viimeistään 1 kuukauden kuluttua siitä, kun asunnon ostaja saa uuden asunnon hallintaansa.