Leinelä on taiteen ja luonnon ystäville

Luonnonläheisyys, mielenkiintoinen arkkitehtuuri ja ihastuttava ympäristötaide tekevät Vantaan Leinelästä ainutlaatuisen asuinidyllin aivan pääkaupunkiseudun sykkeessä.

Leinelän suunnittelun tavoitteena on ollut rakentaa asukkaidensa näköinen kaupunginosa, jossa korostuvat estetiikka, esteettömyys ja järkevät asumisen ratkaisut. Alueelle leimallisia ovat viihtyisät viheralueet Metsänhengen puisto ja virkistyalue sekä Epinkosken puisto. Luonnonläheiset ulkoilureitit jatkuvat puistoista Leinelää ympäröiviin metsiin pitkälle Tikkurilaan ja Kulomäkeen saakka.

Taide yllättää kulkijan

Julkinen tila ja asuinkorttelit ovat antaneet Leinelässä monimuotoisen ja tavallisesta poikkeavan taustan kaupunkitaiteen toteuttamiselle. Taide tervehtii alueelle tulijoita jo kiertoliittymissä, joita somistavat heinäkasveja kuvaavat korkeat teokset. Ympäristötaide on haluttu asuinkortteleissa ja puistoissa tuoda esteettömästi jokaisen kulkijan ulottuville.

Palvelut lähietäisyydellä

Kaikki tärkeimmät arjen palvelut ovat Leinelässä lähellä. Alueella on oma Alepa ja myös Koivukylän K-Citymarket -keskus on kävelymatkan päässä. Hieman kauempaa löytyy Kauppakeskus Jumbo ja viihdekeskus Flamingo. Leinelä on yksi Kehäradan pysähdyspaikoista. Nyt Leinelästä pääsee hetkessä lentoasemalle, Aviapoliksen työpaikoille tai Helsingin keskustaan.

Ota yhteyttä

Löydä uusi kotisi Vantaan Leinelästä