Leinelä on taiteen ja luonnon ystäville

Luonnonläheisyys, mielenkiintoinen arkkitehtuuri ja ihastuttava ympäristötaide tekevät Vantaan Leinelästä ainutlaatuisen asuinidyllin aivan pääkaupunkiseudun sykkeessä.

Leinelän suunnittelun tavoitteena on ollut rakentaa asukkaidensa näköinen kaupunginosa, jossa korostuvat estetiikka, esteettömyys ja järkevät asumisen ratkaisut. Vantaan Vetehinen valmistuu Kukkukallion puiston reunalle. Alueen muut viherkeitaat, Metsänhengen puisto ja virkistyalue sekä Epinkosken puisto, ovat vain askeleen päässä Vetehisestä. Luonnonläheiset ulkoilureitit jatkuvat puistoista Leinelää ympäröiviin metsiin pitkälle Tikkurilaan ja Kulomäkeen saakka.

Taide yllättää kulkijan

Julkinen tila ja asuinkorttelit ovat antaneet Leinelässä monimuotoisen ja tavallisesta poikkeavan taustan kaupunkitaiteen toteuttamiselle. Taide tervehtii alueelle tulijoita jo kiertoliittymissä, joita somistavat heinäkasveja kuvaavat korkeat teokset. Ympäristötaide on haluttu asuinkortteleissa ja puistoissa tuoda esteettömästi jokaisen kulkijan ulottuville.

Palvelut lähietäisyydellä

Kaikki tärkeimmät arjen palvelut ovat Leinelässä kävely- tai pyöräilymatkan päässä. Alueen asukkaat voivat hoitaa ruokaostokset esimerkiksi Koivukylän K-citymarket -keskuksessa tai Ilolan K-marketissa. Hieman kauempaa löytyy Kauppakeskus Jumbo ja viihdekeskus Flamingo. Leinelä on yksi Kehäradan pysähdyspaikoista. Nyt Leinelästä pääsee hetkessä lentoasemalle, Aviapoliksen työpaikoille tai Helsingin keskustaan.

Ota yhteyttä

Löydä uusi kotisi Vantaan Leinelästä