Kivistö: kaupunkikeskus Kehäradan varrella

Aiemmin pientalovaltaiseen Vantaan Kivistöön nousee lähivuosina kaupunkimainen keskusta, jonka moderni ja värikäs arkkitehtuuri on ilo silmälle. Kehäradan varteen kasvavassa kaupunginosassa viihtyvät niin perheet, sinkut kuin senioritkin.

Kivistö on alue, jossa taide, vihreys ja monipuoliset palvelut kohtaavat. Kivistön juna-aseman ympärille kaavaillaan, ei enempää eikä vähempää, Euroopan kauneinta kauppakaupunkia. Uuden ajan ekotehokkaaseen ja tyyliltään pirteään kokonaisuuteen kuuluu runsaasti palveluja hypermarketista hotelliin ja pikkuliikkeistä linja-autoterminaaliin.

Kivistön henkeen kuuluu keskeisesti myös värikäs kaupunkitaide, joka piristää kulkijaa kaikilla kulmilla. Rakentajat ovat valinneet arkkitehdeilleen taiteilijaparit, joten jo pelkkä seinä tai pihamaa voi olla teos sellaisenaan. Taide ulottuu äänitaiteena myös juna-aseman laitureille asti.

Luontoa kunnioittaen

Ekologisuus on alusta alkaen luonteva osa Kivistön keskustan asukkaiden elämää. Esimerkiksi rakennuksissa tullaan käyttämään ympäristöä vähän kuormittavia vaihtoehtoja ja keskustassa sijaitsevien kotitalouksien jätehuolto hoidetaan putkikeräysjärjestelmän avulla. Laajat pyöräilyverkostot ja junayhteydet tarjoavat asukkaille ekologisen ja nopean tavan liikkumiseen. Vihreys näkyy Kivistössä myös asukkaiden pikkupihoilla, parvekkeilla ja viherkatoissa.

A-luokan sijainti

Alueen erinomainen sijainti Kehäradan varrella ja pääkaupunkiseudun pääväylien läheisyydessä antaa lisää tunteja vuorokauteesi, minne ikinä arki sinua viekin. Kivistön kortteleista lähiseuduille kulkevat pyöräilyreitit varmistavat sen, että lyhyemmillä matkoilla pärjäät mainiosti ilman omaa autoa tai julkisia kulkuvälineitä. Alueen selkäranka on Kehärata, joka kuljettaa hetkessä niin Helsinki-Vantaan lentoasemalle kuin Helsingin keskustaan.

Kivistön aluevideo

Tutustu Kivistön aluevideoon »

Urbaani Kivistö rakentuu aseman ympäristöön. Kehärata vie lentokentälle kuudessa minuutissa ja Helsingin keskustaan vajaassa puolessa tunnissa.

Ota yhteyttä