Oulun keskusta – Aikaa nauttia hyvistä hetkistä

Koti korkeuksista vai vanhan taidekoulun paikalta? Valoisan väljiä neliöitä, uuden kodin tuntua ja modernin talotekniikan tuomaa sujuvaa arkea. Kaikki Oulun keskustan tuntumassa, olennaisten palveluiden äärellä.

Selkeää ja kaunista elämää

Asumisen pitää olla helppoa! Skanskalla panostetaan hyvään suunnitteluun, runsaisiin säilytystiloihin ja järkeviin pohjaratkaisuihin, mikä tekee pienemmistäkin kodeista neliöitään suurempia. Puhtaiden muotojen sekä lautaparkettien ja muiden selkeiden pintamateriaalien ansiosta sisustat kodista juuri itsesi ja elämäsi näköisen.

Lähes kaikissa Oulun asunnoissa kodin neliöt jatkuvat kätevästi parvekkeelle, jossa ihailet auringonlaskuja ja rentoudut kesäisin vaikkapa kahvikupin ja lempikirjasi kanssa. Osasta asuntoja löytyy soma ranskalainen parveke. Monesta kodista löytyy myös sauna.

Taloyhtiöden yhteiset korttelipihat tarjoavat suojaisan ja rauhallisen oleskelupaikan. Autohallit sijaitsevat pihakannen alla, ja osassa kohteista pääset autohallista kuivin jaloin hissillä suoraan omaan asuinkerrokseesi.

Rauhaa loistosijainnilla

Valitsitpa minkä tahansa kohteista, valitset oikein. Kaikki kodit sijaitsevat erinomaisilla paikoilla: Artesaani, Puistovahti ja Puistolinna lyhyen kävelymatkan päässä keskustasta Etu-Lyötyssä ja Heinäpäässä; Mega, Tuomi ja Tuijakin vain hieman pidemmän kivenheiton päässä Höyhtyällä.

 

Saat lähellesi kaikki olennaiset palvelut etkä joudu tinkimään asumisen rauhasta. Läheisissä puistoissa hengähdät hetken arjen keskellä.