Merellistä asumista Kruunuvuorenrannassa

Kruunuvuorenrannasta tulee Helsingin uusi helmi, joka tarjoaa kaupunkiasumista merellisessä ympäristössä, lähellä luontoa ja upean merimaiseman äärellä.

Kruunuvuorenrantaan rakennetaan merellinen korkeatasoinen asuinalue noin 11 000 asukkaalle Laajasalon öljysataman paikalle ja sen lähiympäristöön. Tuleva Kruunuvuorenranta on kaupungin näkyvimpiä merellisiä julkisivuja.

Skanska Kotien suunnitelmissa alueelle on tulossa noin 350 uutta kotia, yksiöistä perheasuntoihin. Asuinalueen suunnittelu on käynnissä eikä asunnoista vielä ole esitemateriaalia, mutta mikäli olet kiinnostunut Kruunuvuorenrantaan tulevista kodeista, jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin saat tietoa aina ensimmäisten joukossa.

Kruunuvuorenrannan uuden asuinalueen luoteisosan, Kruunuvuoren, asemakaavatyön pohjaksi Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto ja Skanska teettivät neljällä arkkitehtitoimistolla rinnakkaisen suunnitelman, joista jatkotyön pohjaksi on valittu Anttinen Oiva Arkkitehdit Oy:n tekemä ehdotus.

Voittaneessa ehdotuksessa alue on jaettu neljään osa-alueeseen: rantakortteleihin, keskuskortteliin, puutarhakortteleihin sekä kalliokortteleihin. Jokaiselle osa-alueelle on onnistuttu luomaan oma teemansa ja tunnistettava identiteetti. 

Katso video Kruunuvuorenrantaan suunnitellusta sillasta!

Lisätietoja Kruunuvuorenrannasta

Linkki Skanskan tiedotteeseen

Näkymä Kruunuvuorenrannasta Helsingin keskustaan päin

Tammia läheisen Stansvikin kartanon alueella

Ota yhteyttä