Kodinostajalle turvaa ja huoletonta asumista

Turvallinen ostaa

Kannamme vastuumme kaikissa vaiheissa niin suunnittelu- ja ostoprosessin kuin asumisenkin aikana. Onhan uuden kodin hankkiminen se elämän merkittävin sijoitus. Lue lisää »

Joustava rahoitus

Uuden kodin ostaminen on kannattava vaihtoehto ja realistisempi monelle kuin äkkiseltään luulisi. Edullinen maksuehtomme tekee uuden kodin hankinnasta helppoa ja joustavaa. Lue lisää »

Turvallinen omistaa

Rakennamme korkealaatuisia koteja parhaille paikoille. Uudiskohde halutulla alueella kestää aikaa ja on turvallinen sijoitus, sillä asunnon arvon säilyminen on yksi hyvän asumisen kulmakivistä. Lue lisää »

Asunto sijoituksena

Rakennamme asuntomme kasvukeskuksiin hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden äärelle. Uusi asunto on arvonsa säilyttävä ja huolettomampi sijoitus, kun tiedossa ei ole suuria remontteja. Lue lisää »

Juuri sinulle sopiva koti

Monet unohtavat, että ostaessasi uudiskodin rakentamisen alkuvaiheessa, voit vaikuttaa siihen, miltä asuntosi näyttää. Design-mallistoistamme yhdistelet ammattilaisen avulla omaan makuusi sopivan kodin. Uusi koti on suunniteltu vastaamaan asukkaiden toiveita. Parhaiten pääset vaikuttamaan sisustusesitteessä esiteltyihin materiaaleihin ja varusteisiin, kun ostat asunnon rakentamisen alkuvaiheessa. Ammattitaitoiset asiakasvastaavamme valitsevat vielä vapaina oleviin asuntoihin Design-mallistojen sisustusmateriaalit ja varusteet, kun materiaalivalintojen aikaraja on ummessa. Lue lisää >