Modernit arjen helpottajat

Elämä on parasta silloin, kun se kulkee mahdollisimman sujuvasti. Siksi olemme suunnitelleet kohteisiimme monia pieniä ja suurempia arjen helpottajia, jotka löytyvät osasta kohteitamme. Lue, millaisia moderneja ratkaisuja käytämme kohteissamme.

Säästä lattiaasi ja aikaasi

Landing_Artboard 1.jpg

 

Hyvästi kura!

Kurakelillä kotimatka taittuu näppärästi joistakin kohteistamme löytyvän yhteisen kuraeteisen kautta. Sieltä löytyy vesipiste, jossa voit suihkutella lenkin päätteeksi kuravaatteet, lastenvaunujen renkaat, polkupyörät ja karvaiset ystävät ennen kotiin palaamista. Ei enää ikinä kuraa omaan kotiin!     
Landing_Artboard 3.jpg  

Kuivin jaloin kotiin

Autoilijan kotiintulo sujuu näppärästi. Parkkihallista pääset useimmissa kohteissamme hissillä sisäkautta joko rakennuksen ensimmäiseen kerrokseen tai suoraan omaan kotirappuusi, mikä on mukavaa etenkin talvikeleillä ja suurten kantamusten kanssa.

     
Landing_Artboard 4.jpg  

Tilaa verkkokaupan paketti kotirappuusi

Joissakin kohteissamme on talon sisääntuloaulassa näppärä Postin lokerikkopalvelu, johon voit tilata verkko-ostoksesi. Myös palautukset voit tehdä tarvittaessa samaan lokerikkoon, joten säästyt ylimääräiseltä postin toimipisteessä asioimiselta.

 

Parveke tekee kotikesän

Kun maailma pienenee ympärillä, kodin pitää kasvaa. Uusissa kodeissamme parveke onkin suuressa roolissa ja siellä voit viettää aikaa lähes vuoden ympäri. Tilava ja avara parveke tuo lisää tilaa, valoa ja vaihtelua sekä tarjoaa viihtyisän oleskelupaikan sisätilojen ja luonnon välille.

Herääkö sinusta parvekkeella illallisen kesän lämmössä kylpijä, tarkkasilmäinen viherpeukalo vai oikein viidakkomaisen oleskelukeitaan nikkaroitsija? Entä, millaista olisi nukkua kesäyö kuin ulkoilmassa, mutta omassa kodissa? Onneksi näistä unelmista on helppo tehdä totta.

Onni on sauna ikioma

Näinä aikoina se on luksusta. Oma sauna. Tai oikeastaan ainahan se on ollut.

Oma sauna rannalla, metsässä, korvessa, saaressa taikka kaupungissa. Tätä perinnettä me Skanskassa kunnioitamme, eihän suomalaisempaa taida juuri olla. Siksi monissa uusissa kodeissamme sauna on jo suunnittelupöydällä. Kodin perusasia.

Kontrasti on muuten hauska. Rakennamme huippumoderneja koteja, joissa puhdistumispaikka on se perinteisin. Oma sauna, joka on ollut osa meitä jo ennen kuin sähkölampusta on osattu edes unelmoida. Tervetuloa uuteen kotiisi ja omaan saunaan.

Tilaa elämälle

Screenshot 2020-01-14 at 16.53.14.png

 

Yhteiseloa

Taloyhtiössä sen ensimmäisessä, ylimmässä kerroksesta tai korttelipihan piharakennuksesta löytyy monissa kohteissamme taloyhtiön yhteistila tai -sauna. Kohteesta riippuen yhteistilassa voi mm. nikkaroida verstaassa, saunoa tai järjestää juhlat, jotka ei omaan kotiisi mahtuisi.

     
Screenshot 2020-01-14 at 16.53.17.png  

Varaa tilat näppärästi kotisohvaltasi käsin

Kun haluat varata ylimääräisen saunavuoron tai vaikkapa järjestää lapsesi syntymäpäivät korttelitalossa, voit joissakin kohteissa tehdä sen yhteistilojen sähköisessä varausjärjestelmässä, josta näet tilojen varaustilanteen reaaliaikaisesti.

     
Screenshot 2020-01-14 at 16.53.22.png  

Riittävästi varastotilaa

Monista kohteistamme on mahdollista hankkia lisävarastotilaa huoneistokohtaisten kellarivarastojen lisäksi. Erikokoiset varastot ovat taloyhtiön kellarikerroksessa. Kysy lisää myyjältäsi!

 

KONE Residential Flow

Elä kuin vip-henkilö omassa talossasi

Osasta kohteitamme löytyy moderni KONE Residental Flow -järjestelmä. Kun saavut pääovelle, KONE Access avaa automaattisesti kosketuksella tai KONEen älypuhelinsovelluksella. Hissi tulee valmiiksi alas ja vie sinut automaattisesti kotikerrokseesi ilman nappien painelua. Voit myös luoda väliaikaisia digitaaliavaimia perheenjäsenillesi ja vieraillesi. KONE Visit -palvelu ilmoittaa tiedon vieraista älypuhelimeesi. Näet vierailijan ja päästät hänet sisään ja hissi vie hänet suoraan oikeaan kerrokseen. 

Kestävää ja kätevää liikkumista


Screenshot 2020-01-14 at 16.53.28.png

Lataa sähköautosi autohallissa

Osassa autohallin paikoista on sähköauton latausmahdollisuus varauksena. Autohallipaikat myydään erillisinä osakkeina. Myös hitaan latauksen mahdollisuus tarjolla! Monessa kohteessa on autohallin kaikilla paikoilla sähköautoille ns. hitaan latauksen mahdollisuus lämmityspistokkeen kautta. Kysy lisää myyjältäsi!

   
Screenshot 2020-01-14 at 16.53.33.png

Vuokraa yhteiskäyttöauto

Valikoiduissa kohteissa on käytössä taloyhtiön yhteiskäyttöauto. Varattava auto on ekotehokas ja aikaa säästävä tapa liikkua. Käyttäjien ei tarvitse vaivata päätään huolloilla, tankkauksilla tai renkaiden vaihdoilla.

   
Screenshot 2020-01-14 at 16.53.39.png

Pyöräilijöiden puolella

Haluamme kannustaa pyöräilyyn. Siksi pyörille on varattu hyvät säilytyspaikat esimerkiksi pihan pyöräkatoksessa tai lukollisessa varastossa. Joissakin kohteissa on pyörävaraston yhteydessä myös pyörän huoltopiste.

 

 


Entä, jos on pitkä kuuma kesä?

Moderni talotekniikka tekee asumisesta viihtyisämpää ja sujuvampaa niin talven pakkasilla kuin kesäkuumallakin. Joissakin kohteissa on tilavaraus huoneistokohtaiselle viilennykselle, jos kaipaa helpotusta helteisiin.