Uusi koti oli sitä mitä halusimmekin

Jussi ja Anna Enroos ovat asuneet 1,5 vuotta omistusasunnossaan Vantaan Kivistössä. Enroosit ostivat asunnon silloin, kun 5-kerroksinen kerrostalo oli vielä rakennusvaiheessa.

Jussi ja Anna alkoivat etsiä sopivaa omistusasuntoa, kun korkeiden vuokrahintojen maksaminen ei enää tuntunut järkevältä. Yksi tärkeistä kriteereistä oli hyvät kulkuyhteydet, joiden ansiosta Vantaan Kivistön alue erottui edukseen. 

– Kivistön alue nousi aika nopeasti ykkösvaihtoehdoksi, ja tulimme valinneeksi tämän. Halusimme omaan budjettiin sopivan ja riittävän tilavan asunnon, Jussi kertoo.

Hyvä sijainti ja viihtyisä piha

– Tässä on ihan vieressä ala-aste, päiväkoti ja neuvola. Se on iso etu, ja on tosi kätevää, kun palvelut ovat lähellä. Piha on myös viihtyisä ja turvallinen lapsiperheen näkökulmasta, kun ei ole vaaraa, että lapset juoksisivat tielle, Anna kiittää. 

Hyvän sijainnin ja viihtyisän pihan lisäksi asunto itsessään on Enroosien mieleen. Materiaaleihin sai itse vaikuttaa, ja pohjaratkaisu miellytti Enrooseja jo suunnitteluvaiheessa.  – Pääsimme katsomaan asuntoa jo rakennusvaiheessa. Oli hyvä nähdä, miten pohjaratkaisu toimii käytännössä. Rakennusvaiheessa järjestettiin harjannostajaisetkin, Jussi sanoo.

Ystävällistä asiakaspalvelua

Enroosit ovat tyytyväisiä Skanska Kotien toimintaan ja projektin lopputulokseen ja asiakaspalvelu saa Jussilta ja Annalta kiitosta.  – Asiakaspalvelu oli ystävällistä, ja meihin oltiin aktiivisesti yhteydessä. Tämä vastasi sitä, mitä halusimmekin. Voisimme ostaa Skanska Kodeilta asunnon vastaisuudessakin, Jussi vakuuttaa.