Unelmien uusi koti

Anu Tummavuori-Liemann asuu Jyväskylän Kankaan kaupunginosassa miehensä kanssa. Uuden asunnon ostaminen oli sujuvaa, ja rakennusprojekti toteutettiin Anun mukaan hyvällä tuulella ja asenteella.

Anun ja hänen miehensä asunto valmistui joulukuussa 2017. Uuden kodin asukkaat ovat tyytyväisiä asunnon ostoprosessiin, uuteen asuinalueeseen ja etenkin lopputulokseen. – Kun tulimme asuntoon sisään, tiesimme saman tien, että tästä tulee meille koti. Siltä tämä alkoikin tuntua heti, kun olimme muuttaneet, Anu sanoo.

Pitävät aikataulut ja laadukas työnjälki

– Me halusimme uuden asunnon, koska silloin tiesimme voivamme vaikuttaa
sisustusratkaisuihin, Anu sanoo. Yhteistyö Skanskan kanssa oli Anun mukaan hyvää niin myynti- kuin varsinaisessa rakennusvaiheessakin. Aikataulut pitivät, sovitusta pidettiin kiinni ja työn jälki on laadukasta.

– Täytyy myöntää, että olemme mieheni kanssa aika vaativia asiakkaita. Yhteistyö yllätti meidät positiivisesti, ja prosessi eteni todella hyvin, Anu kiittää.

Skanskan pyrkimyksenä on rakentaa sellaisia koteja, joissa skanskalaiset viihtyisivät itsekin. Anu kehuu Skanskan palvelualttiutta ja joustavuutta, joiden ansiosta asiakaskokemus on kokonaisuudessaan positiivinen. – Lopputulos oli parempi kuin mitä luulin. Olemme todella tyytyväisiä, Anu vakuuttaa.