Raumon perhe viihtyy Vantaan Leinelässä

Aleksi Raumo asuu perheensä kanssa Vantaan Vetehisessä ja toimii taloyhtiön hallituksen puheenjohtajana. Raumon perheen valitessa uutta asuntoa rakennuttajan merkitys korostui. Raumot päätyivät Skanskaan sen hyvän maineen vuoksi, ja Aleksin mukaan yritys on ansainnut maineensa.

– Skanska on minun silmissäni vastuullinen ja luotettava. Sillä on pitkä historia ja erinomainen tausta sekä hyviä referenssejä. Kaikki tämä vaikutti ostopäätökseemme, ja Skanska on ollut hyvän maineensa veroinen, Aleksi kertoo.

Kompakti kolmio loistavalla sijainnilla

Raumon perhe viihtyy kolmiossaan, joka on kompakti ja täyttää kaikki heidän tarpeensa. Asunto valmistui kesällä 2016 eikä vielä vuosiin vaadi remontteja, mitä Aleksi arvostaa. Asunnon lisäksi sen sijainti miellyttää Raumon perhettä. – Täällä asumisesta on meille paljon konkreettista hyötyä, ja asunnon hinta-laatusuhde on sopiva. Tämän verran olen valmis maksamaan tästä asunnosta ja sijainnista, Aleksi
sanoo.

– Viihdymme luonnossa, ja siksi miljöö miellyttää meitä. Sijainti on hyvä myös kulkuyhteyksien kannalta, kun autoa ei juuri tarvitse käyttää. Diplomaattipuolisoni lentää paljon, joten lentokenttäyhteyksilläkin on meille merkitystä, Aleksi lisää.

”Kokonaiskuvani Skanskasta on hyvin positiivinen”

Aleksi kiittää Skanskan hyvää asiakaspalvelua niin asunnon omistajan kuin taloyhtiön hallituksen puheenjohtajan näkökulmasta. Kaikki velvoitteet, kuten vuositarkastus, on hoidettu täsmällisesti, ja keskusteluyhteys rakennuttajan kanssa on ollut toimiva. – Minulla ei ole asiakkuudestani mitään valitettavaa. Kokonaiskuvani Skanskasta on hyvin positiivinen, ja olen varmaan asiakas tulevaisuudessakin, Aleksi summaa.