Tervetuloa Oulun Höyhtyälle! Omalle tontille rakennetun As. Oy Oulun Megan kodit ovat nyt valmiita. Ja kun ostat uuden 3h+k asunnon Megasta 20.12.2019 mennessä, saat autohallipaikan kaupan päälle, arvo 17.900€. Yksiön ostajille tarjoamme etuna 20.12.2019 mennessä tehtyihin kauppoihin lisävaraston kaupan päälle, arvo 6.800€. Vaihtoehtoisesti saat vastaavan summan alennusta myyntihinnasta.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 3 huonetta
Pinta-ala: 31 - 72 m²
Velaton hinta: 279 900 - 289 900 €
Osoite: Hanhitie 11, 90150, Oulu
Tontti: Oma
Valmis: 28.2.2019

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustaminen
Muuttovalmis

Yhteystiedot

Raamit mukavaan arkeen

Omalle tontille valmistuneen Megan kodit ovat valoisia, tilavia ja modernisti varusteltuja – täydellinen valinta helppoa ja huoletonta arkea arvostaville! Vapaana on vielä muutamia yhden ja kolmen huoneen koteja. Jokaisessa vapaassa yksiössä on reilusti kaappitilaa ja kokoonsa nähden yllättävän tilava kylpyhuone pesukoneliitännällä. Yksiöissä on myös omat lasitetut parvekkeet. Vapaissa kahdessa 3h+k+s 72 m2 kolmiossa on oma sauna ja vaatehuone sekä tilava 11,5 m2:n lasitettu parveke.

Keittiön ja olohuoneen muodostama yhtenäinen tila on kodin viihtyisä sydän. Jokainen koti jatkuu tilavalle lasitetulle parvekkeelle – saat kotiisi siis ylimääräisen huoneen aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Lattiana on ylellinen lautaparketti ja vaaleat pinnat kutsuvat sisustamaan kodista persoonallisen. Suunnittelussa korostunut tehokkuus varmistaa, että kaikki neliöt tulevat varmasti hyötykäyttöön.

Luonnon ja palveluiden äärellä

Mega tarjoaa asukkailleen luonnonläheistä kaupunkiasumista monien vehreiden puistojen ympäröimänä. Lapsille tai lastenlapsille löytyy viihtyisä leikkipiha talon edestä. Kotiin on helppo tulla millä kulkuneuvolla tahansa. Lyhyen kävelymatkan päästä löytyvät päivittäistavarakaupat, koulut ja päiväkoditkin – kaikki, mitä arjessasi tarvitset. Megan vieressä on viehättävä Karjasillan kirkko. Urheilun ystävä nauttii läheisessä Raksilan urheilukeskuksesta ja musiikin ystävälle on Madetojan musiikkikeskus vain muutaman askeleen päässä.

 

 

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Tutustu Megaan ja sisustettuun 71,5m2 esittelyasuntoon.

1 / 16
2 / 16 - Oulun_Megan_viihtyisä_kotipiha.jpg
3 / 16 - Oulun_Megan_pihapiiri
4 / 16 - Oulun_Mega_leikkipiha.jpg
5 / 16 - Modernissa keittiössä on ilo kokata
6 / 16 - Kolmion ruokailutilaan mahtuu suurempikin ruokapöytä
7 / 16 - Olohuone ja ruokailutila muodostavat viihtyisän kokonaisuuden
8 / 16 - Esittelyasunnon olohuone
9 / 16 - Esittelyasunnon olohuone
10 / 16 - Kolmion päämakuuhuone
11 / 16 - Pienempi makuuhuone
12 / 16 - Eteisessä on käytännölliset peililiukuovet
13 / 16 - Kääntyvä suihkuseinä antaa lisätilaa kylpyhuoneeseen
14 / 16 - Kolmioissa on oma sauna
15 / 16 - Kaikissa vielä vapaissa asunnoissa on lasitettu parveke, kuva esittelyasunnoksi sisustetun kolmion parvekkeelta.
16 / 16 - Asemapiirros.jpg

Sisustusvalinnat


Keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa, jossa viihtyy perheen ja ystävien kanssa. Visualisointi.

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta

Skanskan sisustusammattilaisten kokoamista Design-mallistoista on valittu asuntoihin modernit ja tyylikkäät sisustusmateriaalit. Asuntoihin on valittu erilaisia yhdistelmiä Sisustusesitteen valikoimista, jotta löytäisit juuri sinulle mieluisen kodin.

Tutustu tarkemmin Megan Design-mallistoihin

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Viihtyisä Höyhtyän puisto avautuu pihapiirin vieressä.

  Asuinalue

  Vieressä puistot ja keskustan palvelut

  Höyhtyällä puisto on aina ihan naapurissa, joten vihreää virkistystä ja rauhaa on runsaasti tarjolla. Lähde rauhoittumaan jollekin alueen monista puistoista tai kävele koirasi kanssa läheiseen Kiskopuiston koirapuistoon ulkoilemaan. Jos nautit kävelystä tai pyöräilystä enemmänkin, vievät erinomaiset kevyen liikenteen väylät sinut nopeasti keskustaan tai lähiympäristön ulkoilureiteille.

  Historian havinaa

  Oulun Megan ympäristö on täynnä merkittäviä rakennuksia ja lähihistorian havinaa. Moderni asuintalo rakennetaan entisen Ylen toimitalon paikalle Hanhitielle. Vastapäätä sijaitsee kulttuuriympäristönäkin merkittävä Selvaag-rivitalojen kortteli, joka on rakennettu vuosina 1957–1961. 1960-luvun näyttävää modernismia edustava Karjasillan kirkko sijaitsee aivan kotikorttelin vieressä. Näillä kotikulmilla riittää ihasteltavaa.

  Urheilijalle ja luontoihmiselle

  Raksilan urheilukeskus sijaitsee kävelyetäisyydellä Oulun Megasta. Urheilukeskuksen liikuntapaikkoihin kuuluvat muun muassa uimahalli, monitoimihalli, pesäpallostadion, jäähalli ja teköjääkenttä – täältä löytyy tekemistä jokaiselle urheiluharrastajalle. Myös Lintulan urheilukeskus ja Huuhkajapuiston luistelukenttä sijaitsevat lähellä.

  Helppo tulla ja hyvä asua

  Oulun keskustaan on kävelymatka ja omalla autolla kuljet sujuvasti mihin tahansa suuntaan Joutsentien ja -sillan kautta. Lyhyen kävely- tai pyöräilymatkan päästä löytyvät koulut, päiväkodit ja päivittäistavarakaupat. Keskustan kynnyksellä sijaitseva kauppakeskus Valkea palvelee myös lyhyen matkan päässä. Lintulan alueella ovat alakoulu ja päiväkoti. Myös yläasteen koulut, lukio, ammattikoulu ja Oulun ammattikorkeakoulu ovat lähellä. Päivittäistavarakaupat ja automarketitkin ovat reilun kilometrin säteellä.

  Höyhtyän asukkaita palvelee Välke-hyvinvointipiste, joka sijaitsee Lintulammen asukastuvalla. Se tukee Kontinkankaan hyvinvointikeskuksen palveluja. Kulttuurin ystäviä taas ilahduttaa korkeatasoinen Madetojan musiikkikeskus, jossa järjestetään lukuisia konsertteja ympäri vuoden vain lyhyen kävelymatkan päässä kotikorttelista.

   

   

  Kulttuurin ystäviä ilahduttaa Madetojan musiikkikeskus, jossa järjestetään konsertteja läpi vuoden.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä.

   Yhteystiedot

   Skanska Kodit

   Oulun asuntomyynti 
   0800 140 150 (maksuton)

   Osoite 
   Kansankatu 50 A 
   90100 Oulu

   Ota yhteyttä

   -

   Lähellä olevia kohteita