Hyödynnä huippuetu!

Oulun Höyhtyällä on helppo viihtyä, kun kaupunginosasta löytyvät kaikki tarvittava: palvelut, vehreät puistot, upea luonto ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Oulun Mega on juuri valmistunut yhtiön omistamalle tontille. Nyt on paras hetki ostaa upouusi koti. Seitsemälle ensimmäiselle kaupanpäälle lisävarasto. Etu koskee uusia asuntokauppoja 25.2.-24.4.2019! Kysy lisää ja tule esittelyyn tai sovi oma esittelyaikasi Megaan puh. 040 828 0063!

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 3 huonetta
Pinta-ala: 31 - 72 m²
Velaton hinta: 127 900 - 289 900 €
Osoite: Hanhitie 11, 90150, Oulu
Tontti: Oma
Valmis: 28.2.2019

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustaminen
Muuttovalmis

Yhteystiedot

Hyödynnä etusi

Omalle tontille valmistuneen Megan kodit ovat valoisia, tilavia ja modernisti varusteltuja – täydellinen valinta helppoa ja huoletonta arkea arvostaville! Keittiön ja olohuoneen muodostama yhtenäinen tila on kodin viihtyisä sydän. Ja nyt on paras hetki ostaa uusi koti Höyhtyän Megasta, sillä tarjoamme nyt seitsemälle ensimmäiselle kodin ostajille kaupanpäälle lisävaraston. Hyödynnä etusi – etukampanja on voimassa 20.2.–24.4.2019 (koskee vain uusia asuntokauppoja).

Mega antaa raamit mukavaan arkeen

Keittiön ja olohuoneen muodostama yhtenäinen tila on kodin viihtyisä sydän. Jokainen koti jatkuu tilavalle lasitetulle parvekkeelle – saat kotiisi siis ylimääräisen huoneen aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Lattiana on ylellinen lautaparketti ja vaaleat pinnat kutsuvat sisustamaan kodista persoonallisen. Suunnittelussa korostunut tehokkuus varmistaa, että kaikki neliöt tulevat varmasti hyötykäyttöön.

Höyhtyän sydämessä, luonnon ja palveluiden äärellä

Höyhtyä tarjoaa luonnonläheistä asumista ja runsaasti vehreitä puistoja. Lapsille tai lastenlapsille löytyy viihtyisä leikkipiha talon edestä. Kotiin on helppo tulla millä kulkuneuvolla tahansa. Lyhyen kävelymatkan päästä löytyvät päivittäistavarakaupat koulut ja päiväkoditkin – kaikki, mitä arjessasi tarvitset. Megan vieressä on viehättävä Karjasillan kirkko. Urheilun ystävä nauttii läheisessä Raksilan urheilukeskuksesta ja musiikin ystävälle on Madetojan musiikkikeskus vain muutaman askelen päässä.

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Tutustu Megaan ja sisustettuun 71,5m2 esittelyasuntoon.

1 / 13 - Pihavisualisointi2.jpg
2 / 13 - Katuvisualisointi.jpg
3 / 13 - Modernissa keittiössä on ilo kokata
4 / 13 - Kolmion ruokailutilaan mahtuu suurempikin ruokapöytä
5 / 13 - Olohuone ja ruokailutila muodostavat viihtyisän kokonaisuuden
6 / 13 - Esittelyasunnon olohuone
7 / 13 - Kolmion päämakuuhuone
8 / 13 - Pienempi makuuhuone
9 / 13 - Eteisessä on käytännölliset peililiukuovet
10 / 13 - Kääntyvä suihkuseinä antaa lisätilaa kylpyhuoneeseen
11 / 13 - Kaksioissa ja kolmioissa on oma sauna
12 / 13 - Oulun Mega valmistuu helmikuun lopulla
13 / 13 - Asemapiirros.jpg

Sisustusvalinnat


Keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa, jossa viihtyy perheen ja ystävien kanssa. Visualisointi.

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta

Skanskan sisustusammattilaisten kokoamista Design-mallistoista on valittu asuntoihin modernit ja tyylikkäät sisustusmateriaalit. Asuntoihin on valittu erilaisia yhdistelmiä Sisustusesitteen valikoimista, jotta löytäisit juuri sinulle mieluisen kodin.

Tutustu tarkemmin Megan Design-mallistoihin

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Viihtyisä Höyhtyän puisto avautuu pihapiirin vieressä.

  Asuinalue

  Vieressä puistot ja keskustan palvelut

  Mega rakentuu viehättävälle Höyhtyän alueelle. Höyhtyällä puisto on aina ihan naapurissa, joten vihreää virkistystä ja rauhaa on runsaasti tarjolla. Jos nautit kävelystä tai pyöräilystä, vievät erinomaiset kevyen liikenteen väylät sinut nopsasti keskustaan tai ulkoilureiteille lähiympäristöön.

  Höyhtyä tarjoaa paitsi luonnonläheistä asumista, myös arjen sujuvuutta. Mega rakennetaan entisen Ylen toimitalon paikalle Hanhitielle. Kauneus suorastaan ympäröi Megaa. Vastapäätä on kulttuuriympäristönäkin merkittävä Selvaag-rivitalojen kortteli ja vieressä on viehättävä Karjasillan kirkko. 

  Helppo tulla ja hyvä asua

  Oulun keskustaan on matkaa kilometrin verran ja omalla autolla kuljet sujuvasti mihin tahansa suuntaan Joutsentien ja -sillan kautta.

  Lyhyen kävely- tai pyöräilymatkan päästä löytyvät koulut, päiväkodit ja päivittäistavarakaupat - kaikki arjen palvelut. Lintulan alueella ovat alakoulu ja päiväkoti. Myös yläasteen koulut ja lukio ovat lähellä. Päivittäistavarakaupat ja – automarketitkin ovat reilun kilometrin säteellä.

  Höyhtyän asukkaita palvelee Välke-hyvinvointipiste, joka sijaitsee Lintulammen asukastuvalla. Se tukee Kontinkankaan hyvinvointikeskuksen palveluja. 

  Kulttuurin ystäviä ilahduttaa korkeatasoinen Madetojan musiikkikeskus, jossa järjestetään lukuisia konsertteja ympäri vuoden. Vain lyhyen kävelymatkan päässä kotoa.

  Kulttuurin ystäviä ilahduttaa Madetojan musiikkikeskus, jossa järjestetään konsertteja läpi vuoden.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä.

   Yhteystiedot

   1. Skanska Kodit

   Oulun asuntomyynti 
   0800 140 150 (maksuton)

   Osoite 
   Kansankatu 50 A 
   90100 Oulu

   Ota yhteyttä

   -

   Lähellä olevia kohteita