Tammessa vapaana kolme kotia 61,5 neliöisestä kaksiosta uniikkiin ylimmän kerroksen 94,5 kolmioon. Alue on valmis ja Tammesta löydät alueen viimeiset isot uudet asunnot. Sovi oma esittely ja tule päälle tutustumaan eri kotivaihtoehtoihin. Nyt huippuetu! Kun ostat asunnon Tammesta 09.08.-31.12.2019 välisenä aikana, saat autopaikan kaupan päälle, arvo 15.000€.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 2 - 3 huonetta
Pinta-ala: 57 - 94,5 m²
Velaton hinta: 305 700 - 460 800 €
Osoite: Kulmakatu 4, 15140, Lahti
Tontti: Oma
Valmis: 29.11.2017

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Yhteystiedot

Malskin kortteli

Mallasjuoman vanha kortteli on mielenkiintoinen kokonaisuus, jossa vanhan tehdasmiljöön rouheus, kantakaupungin henki ja moderni asuinrakentaminen nivoutuvat tyylikkäästi toisiinsa.

Lahden ydinkeskustassa sijaitseva Malski on entinen Oy Mallasjuoman panimo, ainutlaatuinen kokonaisuus eri aikakausien kerrostumia. Malskin tiloja kehitetään nyt mm. kulttuurin käyttöön. 

Lue lisää Lahden kaupungin tiedotteesta tästä

Malskin korttelissa olet aivan keskustan palveluiden ääressä. Tammen sijainti on yksi kaupungin parhaista. Rauhallisesta kotikorttelista on mukava reippailla torille vaikkapa yli kauniin harjun, jonka kukkulalla kohoaa Lahden Ristinkirkko.

Koteja elämän eri vaiheisiin

Malskin Tammi sijaitsee Kulmakadun puolella yhtiön omistamalla tontilla. Mukavankokoisessa yhtiössä asuntoja on 30 kuudessa asuinkerroksessa. Hissillisen kerrostalon asuntojen koot vaihtelevat 57,0 neliöisestä kaksiosta hulppeaan ylimmän kerroksen 94,5 neliöiseen asuntoon.

Uusi koti nostaa asumisen tasoa monella tapaa. Puhtaat pinnat, ajattomat skandinaaviset sisustusratkaisut, modernit asuintekniset mukavuudet ja selkeä pohjaratkaisu antavat päiviin sujuvuutta ja silmäniloa. Valoisiin huoneisiin on helppo sisustaa oman näköinen koti.

Mallasparkin pysäköintitiloihin pääsee hissillä suoraan kotikerroksesta, kätevää etenkin huonolla säällä sekä isojen kantamusten kanssa.

 

 

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Tutustu Tammeen videon ja kuvien välityksellä.

1 / 15
2 / 15 - Malskin Tammi sijaitsee korttelin Kulmakadun puolella.
3 / 15 - Kuva Tammesta sisäpihan puolelta keväällä 2018.
4 / 15 - Tammen julkisivu kadun puolelta, kevät 2018.
5 / 15 - Toisen keroksen 57,0 neliöinen upeasti sisustettu esittelyasunnon olohuone.
6 / 15 - 57,0 neliöisen esittelyasunnon upeasti sisustettu keittiö.
7 / 15 - 57,0 neliöisen esittelyasunnon makuuhuone.
8 / 15 - Esittelyasunnon kylpyhuoneeseen ja saunaan ilmettä ja luonnonvaloa tulee pihan puolelle avautuvista ikkunoista.
9 / 15 - Moderni ja valoisa keittiö kutsuu viihtymään. Kuva aiemmasta esittelyasunnosta.
10 / 15 - Olohuone jatkuu kesällä lasitetulle parvekkeelle. Kuva aiemmasta esittelyasunnosta.
11 / 15 - Päämahuuhuoneessa on hyvin tilaa. Kuva aiemmasta esittelyasunnosta.
12 / 15 - Pienempi makuuhuone toimii vaikka työhuoneena. Kuva aiemmasta esittelyasunnosta.
13 / 15 - Lasitettu parveke.
14 / 15 - Mukavuutta arkeen tuo oma sauna. Kuva aiemmasta esittelyasunnosta.
15 / 15 - asema1140x600.jpg

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Cityelämän hienous on elämän helppoudessa ja huolettomuudessa, läheltä uutta kotiasi on myös Vesijärven tunnelmallinen rantabulevardi ravintoloineen.

  Poreilevaa kaupunkielämää

  Mallasjuoman entisellä alueella on mielenkiintoinen historia. Paikka herättää paljon kiinnostusta: koti persoonallisessa tehdaskorttelissa ydinkeskustan tuntumassa tilaisuus, jollaisia tulee harvoin vastaan.

  Korttelin värikäs menneisyys

  Oluen tarina alkoi Lahden keskustassa vuonna 1912, kun kauppias Henrik Mattson perusti yhdessä poikiensa kanssa mietoihin alkoholijuomiin keskittyvän Osakeyhtiö Mallasjuoman. Vuonna 1916 Päijänteenkadun varteen rakennetussa tehtaassa pullotettiin mietoa olutta lähes kolme miljoonaa litraa.

  Korttelin uusi aika

  Kieltolain purkamisen jälkeen Mallasjuoma alkoi valmistaa II- ja III-oluita. 1930-luvun luvun aikana Sammonkadun ja Nastolankadun kulmaan rakennettiin uusi nykyaikainen tuotantolaitos. 1980-luvun loppupuolella Mallasjuoma yhdistyi Hartwall-yhtymään, ja vähitellen tehdastoiminta tässä korttelissa tuli tiensä päähän. Tänään Mallasjuoman entisellä alueella on koittanut trendikkään cityasumisen aika.

  Kulttuuririennot kävelymatkan ulottuvilla

  Malskin kaupunkikorttelin sijainti keskustan sykkeessä on oivallinen. Kirkkopuiston takana avautuvat kaupungin vilkkaimmat kauppakadut. Lähikortteleista löytyvät museot, teatteri, kirjasto ja elokuvateatteri. Kävelymatkan päässä, upean Vesijärven rantabulevardin läheisyydessä, pääset nauttimaan myös Sibeliustalon tasokkaasta ohjelmistosta.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

   Yhteystiedot

   Skanska Kodit

   Lahden asuntomyynti 
   0800 130 150 (maksuton)
   Ota yhteyttä sähköpostitse »

   Osoite
   Laiturikatu 2
   15140 Lahti

   Ota yhteyttä

   -