Löydä elämäsi koti Tuusulanjärven kulttuurimaisemassa

Kysy nyt asuntokaupan yhteydessä autopaikkaetua! Etu voimassa 20.12. 2019 asti. As. Oy Järvenpään Ainonranta on valmistunut upealle sijainnille, missä luontomaisemat ja kulttuurikaupungin tohina värittävät jokapäiväistä elämää. Naapurissa rakastettu rantapuisto, kävelymatkan päässä kaikki keskustan palvelut. Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen. Lue lisää digivarauksesta asunnon sivuilla!

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 2 - 3 huonetta
Pinta-ala: 55 - 82 m2
Velaton hinta: 246 200 - 323 800 €
Osoite: Urheilukatu 17, 04400, Järvenpää
Tontti: Oma
Valmis: 15.08.2019

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

 

 

Vielä muutama koti myynnissä rantapuiston reunalla

Seitsenkerroksinen As. Oy Järvenpään Ainonranta on nyt valmistunut Tuusulanjärven ääreen, paikallisten rakastaman Järvenpään rantapuiston naapuriin. Lähes jokaisesta taloyhtiön kodista on esteetön näkymä puistoalueelle. Järvenpään Ainonrannassa on myytävänä enää muutama asunto. Vapaiden asuntojen huoneluvut vaihtelevat kahdesta kolmeen.

Taloyhtiön viimeinen vapaa kaksio on kooltaan 55,5 neliömetriä. Kaksiossa on tilava säilytysjärjestelmä eteisessä, oma sauna ja lasitettu parveke rantapuiston suuntaan. Avokeittiö yhdistyy olohuoneeseen muodostaen avaran oleskelutilan. Makuuhuoneessa on hurmaava ranskalainen parveke.

Myytävien kolmioiden koot vaihtelevat 70,5 ja 82 neliömetrin välillä. Jokaisessa vapaassa kolmen huoneen asunnossa on lasitettu parveke ja kylpyhuoneen lisäksi kätevä erillis-wc. Alle 80 neliön kolmioissa on toisessa makuuhuoneessa vaatehuone. Voit vielä valita itsellesi sopivan kolmen huoneen asunnon saunalla tai ilman.

Ihastu järvialueen näkymiin

Ainonrannan suuntaa antavat kerrosnäkymät löydät allaolevasta linkistä. Panoraamat on kuvattu kunkin kerroksen korkeudelta silmän tasalta. Korkeus on suuntaa antava. Oikeasta yläkulmasta pääset vaihtamaan kerrosta. Ja kun haluat päästä katsomaan maisemia jo valmistuneesta kohteesta, soite ja sovi oma esittelyaika!

Panoraamakuvat

Valoa, avaruutta, viihtyisyyttä

Isojen ikkunoiden ansiosta kodissa on runsaasti luonnonvaloa. Olohuoneeseen luontevasti yhdistyvä keittiö tuo kotiin ilmavuutta ja ison seurustelutilan. Osaan makuuhuoneista ripauksen mannermaista ilmettä tuo ranskalainen parveke. Tyylikkäät sisustusmateriaalit lautaparketeista kylpyhuoneen laatoitukseen sekä moderni varustelu antavat viimeisen silauksen hyvälle asumiselle.

Keväästä syksyyn voit nauttia leppoisasta oleskelusta ja kahvittelusta tilavalla lasitetulla parvekkeella. Sibeliuksenväylän vilkas liikenne on otettu huomioon parvekelasituksien äänieristyksessä.

Tärkeintä on asumisen helppous ja mukavuus

Säilytystilojen runsauteen on kiinnitetty huomiota ja useimmissa kodeissa on myös käteviä Elfa-säilytysjärjestelmiä. Ainonrannan irtaimistovarastoissa riittää hyvin tilaa harrastusvälineille. Erikseen myytävät autopaikat sijaitsevat viereisen tontin autohallissa.

 

 

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Järvenpään Ainonranta - järvimaisemissa, keskustan tuntumassa.

1 / 12
2 / 12 - Jarvenpaan_ainonranta_a10_keittio-2.jpg
3 / 12 - Jarvenpaan_ainonranta_a10_ruokailu.jpg
4 / 12 - Jarvenpaan_ainonranta_a10_olohuone_1.jpg
5 / 12 - Jarvenpaan_ainonranta_a10_olohuone_2.jpg
6 / 12 - Jarvenpaan_ainonranta_a10_makuuhuone.jpg
7 / 12 - Jarvenpaan_ainonranta_a10_mh2.jpg
8 / 12 - ilmavisu_1140x600.jpg
9 / 12 - ulkovisu_1140x600.jpg
10 / 12 - parveke_1140x600.jpg
11 / 12 - kuraeteinen_1140x600.jpg
12 / 12 - asemapiirros_1140x600.jpg

Tutustu sisustusvalintoihin


keittiövisualisointi.jpg

Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Tuusulanjärven maisemissa

  Koti Tuusulanjärven paraatipaikalla

  Järvenpää on vireä mutta rauhallinen 40 000 asukkaan kaupunki. Täällä asut kulttuurin kehdossa, palveluiden ääressä, mahtavissa ulkoilumaisemissa ja vain puolen tunnin päässä Helsingistä.

  Rantapuisto ilahduttaa joka päivä

  Ainonrannan kotien isoista ikkunoista avautuvat näkymät Järvenpään rantapuistoon. Kesäisin puisto on suosittu järvenpääläisten yhteinen olohuone ja se täyttyy monipuolisista tapahtumista. Ranta aktivoi muutenkin reippailuun ympäri vuoden: voit pulahtaa uimaan tai lähteä veneilemään, tehdä pitkiä kävely- ja pyöräretkiä upeissa maisemissa tai hiihtää valmiilla laduilla. Tai vain nauttia kauniista luonnosta askeleen päässä kotoasi.

  Kaikki palvelut kilometrin säteellä

  Ainonranta sijaitsee keskeisellä paikalla. Kotipihasta kävelee Järvenpään keskustaan kymmenessä minuutissa. Keskustassa ulottuvillasi ovat vilkas kävelykatu, kaupat, terveysasema, ravintolat ja kaikki julkiset palvelut. Helsingin rientoihin pääsee junalla puolessa tunnissa tai autolla Helsinki-Lahti-moottoritietä pitkin. Lentokentällekin ehtii puolessa tunnissa.

  Kaupunki täynnä kulttuuria, tapahtumia ja urheilua

  Järvenpäässä on monia Suomen suosituimpia kulttuurinähtävyyksiä, kuten Sibeliuksen koti Ainola, Pekka Halosen ateljee Halosenniemi, Aleksis Kiven kuolinmökki, kirjailija Juhani Ahon Ahola ja Taiteilijakoti Erkkola.

  Kesän huipputapahtumia ovat Puistoblues sekä monet kamarimusiikki- ja jazzkonsertit. Järvenpää-talo tarjoaa myös ympäri vuoden monipuolisia konsertteja, teatteria ja taidenäyttelyitä. Liikkujille Järvenpäästä löytyvät uimahalli, jäähalli ja runsaasti urheilutiloja monipuoliseen harrastamiseen.

   

  Asemapiirros

  Ilmakuva. Visualisointi

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja Ainonrannasta, ota yhteyttä

   Skanska Kodit

   Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
   0800 162 162 (maksuton)

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -

   Lisää koteja Järvenpäässä