Enää yksi koti jäljellä!

Venny muodostuu kahdesta 4-kerroksisesta asuintalosta, joissa on vapaana enää yksi asunto. Tontti rajautuu vehreään puistoon, joka jätetään luonnontilaan.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 5 huonetta
Pinta-ala: 33,5 - 93 m2
Velaton hinta: 192 800 €
Osoite: Taidemaalarinkatu 10, 00430, Helsinki
Tontti: Valinnainen vuokra
Valmis: 6/2018

Suunnittelupöydältä uuteen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Rauhallista asumista puiston laidalla

Venny muodostuu kahdesta 4-kerroksisesta asuintalosta, joissa on vapaana enää muutama asunto. Tontti rajautuu vehreään puistoon, joka jätetään luonnontilaan. Kotien kekseliäs tilankäyttö, valoisuus ja parvekkeilta avautuva suojaisa pihamaa muodostavat asumiselle viihtyisät raamit. Kaikkiin koteihin kuuluu parveke tai oma piha, jonne voi viritellä yrttiruukut ja kukkaistutuksia.

Monipuoliset yhteistilat

Kahden taloon väliin sijoittuva pihapiiri houkuttelee viettämään aikaa ulkosalla. A-portaan ensimmäisestä kerroksesta löytyy taloyhtiön yhteinen saunaosasto. Arjen toimivuutta tarjoaa myös vesipisteellinen pyöränhuoltopiste, jossa voi myös kätevästi puhdistaa vaikkapa kurasaappaat tai koirantassut. B-portaan ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee pesula mankeleineen ja kuivaushuoneineen. Korttelin alla on autohalli, jossa sijaitsevat erillisinä osakkeina myytävät autohallipaikat ja autotallit.

Valinnainen vuokratontti

Venny on rakennettu valinnaiselle vuokratontille, josta voit halutessasi maksaa taloyhtiölle huoneistokohtaisen osuuden lunastushinnasta ja näin vapautua tontin vuokran maksuvelvollisuudesta. Jos taas et tahdo sijoittaa pääomaasi tonttiin, voit maksaa osuutesi tontinvuokrasta kuukausittaisena vastikkeena. Huomaa, että tontin lunastusosuus ei sisälly asunnon velattomaan hintaan. Lunastusosuuden suuruus määräytyy lunastusajankohdan mukaan. 

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Tutustu Vennyn videoihin ja kuviin

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Iloa, väriä ja urbaania elämää

  Kuninkaantammi on uutta ja inspiroivaa Helsinkiä; kaupunginosa, jossa urbaani elämäntapa, luonnonläheisyys ja ekologisesti kestävä rakentaminen kietoutuvat toisiinsa kaikessa suunnittelussa aina kaduilta pihamaille ja asuintaloihin.

  Keskieurooppalaisen pikkukaupungin fiilistä

  Helsingin Kuninkaantammi rakentuu Helsingin Hakuninmaan pohjoispuolelle, Keskuspuiston ja Vantaanjoen kainaloon. Uusi kaupunginosa on arkkitehtuuriltaan tuore ja kiinnostava kokonaisuus, joka rakentuu spiraalimaisesta keskustasta ja sitä ympäröivistä pientaloalueista ja puistoista. Katujen, kujien, torien ja pihapiirien tiivis verkosto tuo mieleen häivähdyksen vanhasta keskieurooppalaisesta pikkukaupungista.

  Ympäristöystävällisiä ratkaisuja

  Kuninkaantammi valmistuu kortteli kerrallaan vuoteen 2025 mennessä. Lopputulos on noin 5 000 ihmisen ainutlaatuinen kotikaupunginosa, jossa on tilaa myös työlle.

  Alueen keskusta on viihtyisä jalankulkuympäristö, jossa autojen pysäköinti toteutetaan lähes kauttaaltaan maan alle. Ekologinen kestävyys on yksi Kuninkaantammen avainsanoja. Asuntorakentamisessa noudatetaan matalaenergiarakentamisen periaatteita ja esimerkiksi talojen katoille asennetaan aurinkopaneeleja. Maisemasuunnittelussa hyödynnetään hulevesiä ja alueelta louhittua kalliokiviaineista tuodaan pihojen ja puistojen rakennusmateriaaliksi.

  Palvelujen keskittymä

  Kun Kuninkaantammi valmistuu, se on monipuolinen kaupunginosa palveluineen. Kylätaloon tulee koulu, päiväkoti ja harrastustiloja alueen asukkaiden käyttöön.
  Kokonaisuuden täydentävät sujuvat liikenneyhteydet. Alueen läpi kulkee kolme Helsingin sisäistä bussilinjaa sekä runkolinja 560. Alueen lähistöllä sijaitsee kivoja piipahduspaikkoja, kuten Haltialan kotieläinpuisto ja Pitkäkosken Ulkoilumaja. Reippaimmat kuninkaantammelaiset pyöräilevät Keskuspuiston halki aina Helsingin keskustaan asti.

  Lue lisää Kuninkaantammen asuinalueesta »

  Helsingin Vennyn asemapiirros

  Kuninkaantammen spiraalimaisen keskusta-alueen visualisointi.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä asuntomyyntiimme.

   Skanska Kodit

   Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
   0800 162 162  (maksuton)

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -