Kotisi sisustusvalinnat

Kun ostat uuden kodin, mietit tietenkin myös sisustusta, materiaaleja ja varustelutasoa. Skanskan Design-mallistojen avulla sinun on helppo tehdä sisustusvalinnat uuteen kotiisi.

Sinulle mieluinen koti

Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja.Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Huolettomuus ja helppous

Uusi koti on suunniteltu vastaamaan asukkaiden toiveita. Parhaiten pääset vaikuttamaan materiaaleihin ja varusteisiin kun ostat asunnon rakentamisen alkuvaiheessa. Asiakasvastaavamme valitsevat vielä vapaina oleviin asuntoihin materiaalit ja varusteet kun materiaalivalintojen aikaraja on ummessa. Voit kuitenkin olla varma siitä, että Design-mallistoista löytyy juuri sinulle sopiva koti. Talon kaikki uutuuttaan hohtavat asunnot ovat myös valoisia, toimivia ja esteettömiä. 

Voit tutustua materiaaleihin ja varusteisiin kotisohvalla sisustusesitteen lisäksi KodinOnni-verkkopalvelussa. KodinOnnessa voit testata erilaisia materiaaliyhdistelmiä mallihuoneissa ja tutustua tuotetietoihin ja hintoihin.

Ennen lopullista valintaa on hyvä tutustua materiaalien sävyihin ja pintastruktuureihin aidoista materiaalinäytteistä Kotimyymälässä Viihtyisässä tilassa materiaalit näyttäytyvät aidossa ympäristössään, niin mallikeittiön tasona kuin yksi- ja kolmesauvaisena parkettilattiana. Kotimyymälässä asiakasvastaavasi auttaa sinua valintojen tekemisessä ja huolehtii sinusta aina muuttohetkeen asti. Uudelta kotisohvalta on helppo huokailla huolettomasti ja ihailla valmista oman näköistä kotia.

Helsingin Kotimyymälä.

Uuden kotinne valinnat –kansio auttaa uuden kodin ilmeen suunnittelussa