Menu

BoKlok -asu mukavammin, elä enemmän

BoKlok - fiksuja koteja kaikille

BoKlok-kodissa yhdistyy rivi- ja kerrostaloasumisen parhaat puolet. Kohtuuhintainen BoKlok on valintasi, kun haluat elää fiksusti.

Myynnissä BoKlok-koteja!

Vantaan Nikinmäessä sijaitsee 36 muuttovalmista BoKlok-kotia. Vapaana vielä mukavia neljän huoneen perhekoteja. Tutustu Vantaan Nikinkummun vapaina oleviin BoKlok-koteihin »

Tulossa uusia BoKlok-koteja!

Seuraavien BoKlok-kotien osoite on Espoon Gumbölessä, tarkemmin Hirvisuon alueella Hirvimiestentien varrella. Kurrenkolon ennakkomarkkinointi on alkanut ja rakentaminen alkaa syksyllä 2015. Tutustu Espoon Kurrenkolon koteihin »

Vantaan seuraavat BoKlok kodit rakentuvat Ilolaan, suunniteltu ennakkomarkkinoinnin aloitus on syksyllä 2015. Tutustu Satupihaan ja Laulupihaan »


Fiksuja koteja!

BoKlokissa asuntojen tilankäyttö on pohdittu todella tarkoin ja arkeen sopiviksi. Keittiössä on sopivasti laskutilaa, ja myös säilytystilaratkaisut on hahmotettu elämiseen sopiviksi. Kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa.

BoKlok esittelyasunto Vantaa

Vieraile BoKlok-kodissa!

Nyt voit vierailla virtuaalisessa joulukuussa valmistuneessa BoKlok-kodissa. Vantaan Kivistön BoKlok-kohteessa Saunapolussa on yksi 58,5 neliöinen koti vapaana. Voit liikkua asunnossa ja tutustua samalla kaikkiin huoneistotyyppeihin. Tervetuloa kierrokselle »

 


Tilaa BoKlok uutiskirje!

Jos haluat kuulla ensimmäisten joukossa BoKlok-kohteista, täytä alla oleva yhteydenottolomake.

Tutustu tästä Skanska Kotien Rekisteriselosteeseen »

Yhteydenottolomake ja BoKlok -uutiskirjeen tilaus

* = Pakollinen tieto

* Tilaan


Ennakkomarkkinointiin tulossa olevasta kohteesta saat esitteen heti sen valmistuttua.