BoKlok - fiksuja koteja kaikille

BoKlok - fiksuja koteja kaikille

BoKlok-kodissa yhdistyy rivi- ja kerrostaloasumisen parhaat puolet. Kohtuuhintainen BoKlok on valintasi, kun haluat elää fiksusti. Seuraavat BoKlok-kodit rakennetaan Keravalle Kalevan kaupunginosaan.

Keravalle osoitteeseen Kokontie 16 tulee 32 BoKlok-kodin pihapiiri. Rakentaminen käynnistyi huhtikuussa 2014 ja uusiin BoKlok-koteihin muutetaan jo loppuvuodesta 2014. Lue lisää Keravan Ruusutarhasta »

Vantaan Nikinmäessä sijaitsee 36 muuttovalmista BoKlok-kotia. Vapaana vielä mukavia neljän huoneen perhekoteja. Tutustu Vantaan Nikinkummun vapaina oleviin BoKlok-koteihin »

BoKlokissa asuntojen tilankäyttö on pohdittu todella tarkoin ja arkeen sopiviksi. Keittiössä on sopivasti laskutilaa, ja myös säilytystilaratkaisut on hahmotettu elämiseen sopiviksi. Kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa.

BoKlok esittelyasunto Vantaa

Vieraile BoKlok-kodissa!

Nyt voit vierailla virtuaalisessa joulukuussa valmistuneessa BoKlok-kodissa. Vantaan Kivistön BoKlok-kohde on loppuunmyyty. Voit liikkua asunnossa ja tutustua samalla kaikkiin huoneistotyyppeihin. Tervetuloa kierrokselle »

Tilaa BoKlok uutiskirje

Jos haluat kuulla ensimmäisten joukossa BoKlok-kohteista, täytä alla oleva yhteydenottolomake.

Yhteydenottolomake

* = Pakollinen tieto

Haluan tilata BoKlok uutiskirjeen