BoKlok - fiksuja koteja kaikille

BoKlok - fiksuja koteja kaikille

BoKlok-kodissa yhdistyy rivi- ja kerrostaloasumisen parhaat puolet. Kohtuuhintainen BoKlok on valintasi, kun haluat elää fiksusti.

Keravan Kalevassa sijaitsee 32 BoKlok-kodin pihapiiri. Vapaana vielä yksi kolmen huoneen perhekoti. Tutustu Keravan Ruusutarhaan »

Vantaan Nikinmäessä sijaitsee 36 muuttovalmista BoKlok-kotia. Vapaana vielä mukavia neljän huoneen perhekoteja. Tutustu Vantaan Nikinkummun vapaina oleviin BoKlok-koteihin »

Tulossa uusia BoKlok-koteja!

Seuraavien BoKlok-kotien osoite on Espoon Gumbölessä, tarkemmin Hirvisuon alueella Hirvimiestentien varrella. Ennakkomarkkinointi on suunniteltu alkamaan keväällä ja rakentaminen syksyllä 2015. Suunnitelmat ovat aivan alkutekijöissään, joten vielä emme voi kertoa tämän enempää. Tilaa uutiskirje täyttämällä alla oleva lomake niin kuulet suunnitelmista ensimmäisten joukossa!

Fiksuja koteja

BoKlokissa asuntojen tilankäyttö on pohdittu todella tarkoin ja arkeen sopiviksi. Keittiössä on sopivasti laskutilaa, ja myös säilytystilaratkaisut on hahmotettu elämiseen sopiviksi. Kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa.

BoKlok esittelyasunto Vantaa

Vieraile BoKlok-kodissa!

Nyt voit vierailla virtuaalisessa joulukuussa valmistuneessa BoKlok-kodissa. Vantaan Kivistön BoKlok-kohde on loppuunmyyty. Voit liikkua asunnossa ja tutustua samalla kaikkiin huoneistotyyppeihin. Tervetuloa kierrokselle »

Tilaa BoKlok uutiskirje

Jos haluat kuulla ensimmäisten joukossa BoKlok-kohteista, täytä alla oleva yhteydenottolomake.

Yhteydenottolomake

* = Pakollinen tieto

Haluan tilata BoKlok uutiskirjeen