Menu

BoKlok -asu mukavammin, elä enemmän

BoKlok - fiksuja koteja kaikille

BoKlok-kodissa yhdistyy rivi- ja kerrostaloasumisen parhaat puolet. Kohtuuhintainen BoKlok on valintasi, kun haluat elää fiksusti.

Myynnissä BoKlok-koteja!

Vantaan Nikinmäessä sijaitsee 36 muuttovalmista BoKlok-kotia. Vapaana vielä muutama mukava neljän huoneen perhekoti. Tutustu Vantaan Nikinkummun vapaina oleviin BoKlok-koteihin »

Rakenteilla uusia BoKlok-koteja!

Vantaan seuraavat BoKlok kodit rakentuvat Ilolaan. Tutustu Satupihaan ja Laulupihaan » ja osta nyt oma BoKlok-kotisi.

Espoon seuraavien BoKlok-kotien osoite on Espoon Gumbölessä, tarkemmin Hirvisuon alueella Hirvimiestentien varrella. Kurrenkolon ennakkomarkkinointi alkaa keväällä 2016.

Keravan seuraavien BoKlok-kotin osoite on Ahjo, tarkemmin Kettinkikujalla. Sepänpihan ennakkomarkkinointi alkaa vuonna 2016.


Fiksuja koteja!

BoKlokissa asuntojen tilankäyttö on pohdittu todella tarkoin ja arkeen sopiviksi. Keittiössä on sopivasti laskutilaa, ja myös säilytystilaratkaisut on hahmotettu elämiseen sopiviksi. Kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa.

BoKlok esittelyasunto Vantaa

Vieraile BoKlok-kodissa!

Nyt voit vierailla virtuaalisessa joulukuussa valmistuneessa BoKlok-kodissa. Voit liikkua asunnossa ja tutustua samalla kaikkiin huoneistotyyppeihin. Tervetuloa kierrokselle »

 


Tilaa BoKlok uutiskirje!

Jos haluat kuulla ensimmäisten joukossa BoKlok-kohteista, täytä alla oleva yhteydenottolomake.

Tutustu tästä Skanska Kotien Rekisteriselosteeseen »

Yhteydenottolomake ja BoKlok -uutiskirjeen tilaus

* = Pakollinen tieto

* Tilaan


Ennakkomarkkinointiin tulossa olevasta kohteesta saat esitteen heti sen valmistuttua.