Kun ostat kodin Vuorikillasta, Skanska maksaa vuoden hoito- ja pääomavastikkeet. Tarjous koskee uusia asuntokauppoja ajalla 28.3.-30.4.2017.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 2 - 3 huonetta
Pinta-ala: 47 - 77,5 m²
Velaton hinta: 214 900 - 299 900 €

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

As. Oy Vantaan Vuorikilta sijaitsee Vantaan Kaivokselassa, viihtyisällä Vaskipellon asuinalueella. Puistoon rajoittuvassa pihapiirissä on koteja, jotka on tehty huolettomaan ja mukavaan kaupunkiasumiseen.

Koti perinnemaisemissa  

Vuorikilta muodostuu 3–4-kerroksisesta asuintalosta ja rivitalomaisesta, 2–kerroksisesta luhtitalosta. Lämminhenkiset rakennukset rajaavat tonttia pohjois- ja länsireunoilla, keskellä avautuu turvallinen ja huoliteltu pihaidylli. Vuorikillasta löytyy monipuolinen kotivalikoima kompakteista yksiöistä (30,5 m²) avariin kolmen huoneen koteihin (77,5 m²). 

Lasitettu parveke on kuin lisähuone

Vuorikillan kaikissa kodeissa on valoa, kotoisaa tunnelmaa ja tehokas asuntopohja. Säilytystilaa on riittävästi ja useimmista kodeista löytyy lisäbonuksena tilava vaatehuone. Jokaiseen kotiin kuuluu lasitettu parveke, joka on lämpiminä vuodenaikoina kuin yksi lisähuone. Luhtitalon alakerran kodeissa on viihtyisä asuntopiha. Vuorikillan kaksioissa ja kolmioissa voi rentoutua oman saunan löylyissä.

Arki sujuu tyylillä

Vuorikillan kodit ovat kautta linjan vaaleita ja valoisia. Lämminhenkinen lautaparketti luo yhtenäisen ilmeen tilasta toiseen, keittiön ja kylpyhuoneen ilme on ajaton ja rauhallinen. Elämisen helppous ulottuu myös Vuorikillan yhteistiloihin. Harrastusvälineet pysyvät tallessa ulkoiluvälinevarastossa, joka sijaitsee erillisessä piharakennuksessa. Vuorikillan asunnonomistajat voivat ostaa erillisenä osakkeena myytävän katetun autopaikan.

Rullaa sivua alaspäin ja tutustu videoiden välityksellä Vuorikiltaan sisustettuihin esittelyasuntoihin

Selaa Vuorikillan sähköistä esitettä »

Osoite: Aapramintie 14, 01610 Vantaa
Tontti: oma
Muuttovalmis

Tutustu Vuorikillan valoisiin esittelyasuntoihin.


Vaikuta uusien kotien suunnitteluun


Ilmoittaudu mukaan uudistuneeseen Kotipaneeliin

Ilmoittaudu tästä Kotipaneelin jäseneksi »

Lue lisää Kotipaneelista »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Kartta


Vantaan Vuorikillan parvekkeet ovat tilavia, visualisointikuva.

Syysnäkymä esittelyasunnon A3 ikkunasta.

Löydä uusi kotisi Vuorikillasta Vantaan perinnemaisemista.

Esittelyasunnon A3 avokeittiöön mahtuu isompikin ruokapöytä.

Vuorikillan pihapiiriin valmistui kaksi asuintaloa, joiden kotivalikoimien joukosta löydät omaan elämäntilanteeseesi sopivan ratkaisun.

Esittelyasunnon A3 keittotila ja olohuone muodostavat avaran tilan yhdessäololle.

Esittelyasunnon A3:n makuuhuone on tilava ja valoisa.

Esittelyasunnon A3 toinenkin makuuhuone on tilava.

Vuorikilta on valmistunut kehittyvälle Vaskipellon asuinalueelle, jokilaakson kynnykselle.

Esittelyasunnon A3 kylpyhuone on vaalea ja valoisa.

Osassa saunoista on ikkuna.

Vantaan Vuorikilta, asemapiirros.

Asuinalue

Kotoisasti Kaivokselassa

Kaivoksela on mitä mainioin asuinpaikka, kun kaipaat kiireisen arjen rinnalle rauhaa ja luonnonläheisyyttä. Mielenkiintoinen kaivoshistoria, purolaakson vehreys ja kukkulan päällä kohoava Abramsin maalaistalo antavat alueelle omaleimaista tunnelmaa.

Koti vehreän jokilaakson naapurissa

Kaivokselan nimi juontaa alueen kaivoshistoriaan. Menneisyydestä kertoo kymmenkunta syvää aidattua kaivantoa, jotka sijaitsevat vanhalla Sillbölen kaivosalueella. Kaivokselan kulttuurimaisemiin kuuluvat Abramsin historiallisesti arvokas maalaistalo sekä Djupbäckin maatilan päärakennus. Kaivokselaa halkova Mätäoja on yksi Vantaan arvokkaimpia luontokohteita.

Vapaa-ajanviettoa kotikulmilla

Vuorikilta kohoaa kehittyvälle Vaskipellon asuinalueelle, jokilaakson kynnykselle. Pihapiiristä pääsee suoraan luonnonläheisille ulkoilureiteille. Arjen askeleita helpottavat Kaivokselan omat päivittäistavarakaupat sekä Myyrmäen runsas palvelutarjonta erikoiskaupoista terveys- ja liikuntapalveluihin. Kauppakeskus Kaareen on Vaskipellosta alle kymmenen minuutin ajomatka.

Autolla, bussilla tai junalla

Kaivokselasta on helppo liikkua omalla autolla moneen eri suuntaan pääkaupunkiseudulla. Myös julkisen liikenteen yhteydet ovat täällä toimivat. Helsinkiin pääset kätevästi 600 metrin päässä Vuorikillasta sijaitsevalta pysäkiltä. Vaihtoehtoisesti voit mennä bussilla Myyrmäen juna-asemalle ja siitä eteenpäin kohti kaupunkia.

Kartta


Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

Skanska Kodit

Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
0800 162 162 (maksuton)
Ota yhteyttä sähköpostitse »

Osoite
Nauvontie 18
00280 Helsinki

Skanska Talonrakennus Oy

Rekisteriseloste (Henkilötietolaki (523/1999) 10 §)
Laatimispäivä: 6.2.2014

1. Rekisterinpitäjä
Skanska Talonrakennus Oy
PL 114
00101 Helsinki
puh. 020 719 211

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Sanna Pimiä
Skanska Talonrakennus Oy
PL 114
00101 Helsinki
puh. 020 719 211
etunimi.sukunimi@skanska.fi

3. Rekisterin nimi
Skanska Kodit, asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Asiakassuhteen hoitaminen, kuten kontaktit asunnon varanneisiin tai ostaneisiin tai asunnoista kiinnostuneiksi ilmoittautuneisiin. Markkinointi, markkinointitutkimukset, markkinointikilpailut, asiakaspalautteen kerääminen, analysointi ja tilastointi.

5. Rekisterin tietosisältö
• Etu- ja sukunimi
• Osoite, puhelinnumero, sähköposti
• Asiakkaan esittämät asunnonhakukriteerit
• Henkilötunnus ja ammatti (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan)
• Laskutustiedot (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan.)

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaan oma yhteydenotto

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Ei tehdä

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolella
Ei tehdä

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

A Manuaalinen aineisto
Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty.
B ATK:lla käsiteltävät tiedot
Sähköisessä muodossa rekistereissä olevat tiedot on suojattu palomuurein, salasanoin ja muunlaisin teknisin keinoin. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty, ja ne on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.