Tehdään kotiunelmista totta! Nyt on paras aika tehdä asuntokaupat. Kun ostat kodin Vantaan Vetehisestä 30.6.2017 mennessä, Skanska maksaa vuoden hoito- ja pääomavastikkeet puolestasi. Koskee uusia asuntokauppoja.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 2 - 4 huonetta
Pinta-ala: 44,5 - 71 m²
Velaton hinta: 329 900 €

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnnat
Muuttovalmis

Koti Kukkukallion puiston kupeessa

Vantaan Leinelä on Kehäradan varren ilopilkku, uusi leppoisa kaupunginosa, jossa taide ja laajat viheralueet houkuttelevat löytöretkille päivittäin.

Taide kutsuu kotiin

Julkinen tila ja asuinkorttelit ovat antaneet Leinelässä monimuotoisen ja tavallisesta poikkeavan taustan kaupunkitaiteen toteuttamiselle. Vetehisessä taide tervehtii kotiintulijaa. Markku Pääkkösen "Värkätty" taideteos on maalattu kummankin talon julkisivuun sisäänkäynnin yhteyteen. Ympäristötaide on haluttu asuinkortteleissa ja puistoissa tuoda esteettömästi jokaisen kulkijan ulottuville.

Kätevä kaupunkikoti luonnon kynnyksellä

Vantaan Vetehinen muodostuu kahdesta 6-kerroksisesta rakennuksesta, jotka asettuvat rinnakkain puiston reunaan. Kaksikon sijainti luonnon läheisyydessä on rauhallinen, toisaalta korttelista kävelee junalle vain parissa minuutissa.

Vetehisessä on vapaana kolmiot A24, A30, B50 ja B56. Näissä 3-4h asunnossa on poistettu olohuoneen ja viereisen makuuhuoneen välinen seinä, joten tilaa on saatu vaikka sohvaryhmälle tai suuremmalle ruokapöydälle. Neljän huoneen ratkaisulla vapaana ovat asunnot B33 ja B44. Kodeissa on lasitettu parveke, joka on kuin lisähuone lämpiminä vuodenaikoina.

Oman kodin rauhaa

Vetehisen kodit ovat kompakteja ja toimivapohjaisia. Keittiötilat liittyvät avoimesti olohuoneisiin, jolloin kokonaisuudesta muodostuu avara ja valoisa. Kaikissa vapaana olevissa kodeissa on hyvin säilytystilaa ja eteisen yhteydessä tilava vaatehuone.  Hyvä varustelutaso laadukkaista kodinkoneista toimivaan talotekniikkaan ja ikkunoiden sälekaihtimiin helpottaa jokapäiväistä elämää. 

Hissillä suoraan autohalliin

Vetehisen asukkaiden käytössä on toimivat yhteistilat ulkoiluvälinevarastoineen. Pihasisäänkäynnin yhteyteen on asukkaiden iloksi suunniteltu näppärä kurapiste, jossa peset puhtaaksi saappaat tai koiran tassut ennen kotiin astumista. Talon pohjakerroksessa on autohalli, jonne pääsee kulkemaan hissillä suoraan omasta kerroksesta.

Katso alla video Vetehisen esittelyasunnosta B33.

Selaa Vetehisen sähköistä esitettä »

Osoite: Leineläntie 4, 01360 Vantaa
Tontti: oma
Arvioitu valmistuminen: Muuttovalmis

Vaikuta uusien kotien suunnitteluun


Ilmoittaudu mukaan uudistuneeseen Kotipaneeliin

Ilmoittaudu tästä Kotipaneelin jäseneksi »

Lue lisää Kotipaneelista »

Sisustusvalinnat


Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta

Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Kartta


Vantaan Vetehinen, asemapiirros.

Vantaan Vetehinen muodostuu kahdesta 6-kerroksisesta rakennuksesta, jotka asettuvat rinnakkain metsäisen puiston reunaan.

Vetehinen tarjoaa kaikki eväät miellyttävään ja monin tavoin erilaiseen kaupunkiasumiseen.

Vetehisen suojaisa leikkipiha.

Esittelyasunnon valoisa keittiö.

Esittelyasunnon keittiö rauhoittuu seinäkkeen taakse.

Modernissa keittiössä on ilo kokata.

Olohuone avautuu Kukkukallion puistoon.

Olohuoneesta kulku pienempiin makuuhuoneisiin.

Olohuone ja ruokailutia yhdestyvät yhdeksi oleskelutilaksi.

Päämakuuhuoneessa on valoa ja hyvin säilytystilaa.

Esittelyasunnon lapsen makuuhuone on pihan puolella.

Pikkulapsen makuuhuoneeseen sopii hyvin myös hoitopöytä.

Kaikissa jäljellä olevissa kodeissa on sauna.

Lasitettu parveke on puiston puolella.

Asuinalue

Taiteen ja luonnon ystäville

Luonnonläheisyys, mielenkiintoinen arkkitehtuuri ja ihastuttava ympäristötaide tekevät Leinelästä ainutlaatuisen asuinidyllin aivan pääkaupunkiseudun sykkeessä.

Kiireetön hyvän olon asuinalue

Leinelän suunnittelun tavoitteena on ollut rakentaa asukkaidensa näköinen kaupunginosa, jossa korostuvat estetiikka, esteettömyys ja järkevät asumisen ratkaisut. Vantaan Vetehinen valmistuu Kukkukallion puiston reunalle. Alueen muut viherkeitaat, Metsänhengen puisto ja virkistyalue sekä Epinkosken puisto, ovat vain askeleen päässä Vetehisestä. Luonnonläheiset ulkoilureitit jatkuvat puistoista Leinelää ympäröiviin metsiin pitkälle Tikkurilaan ja Kulomäkeen saakka.

Taide yllättää kulkijan

Julkinen tila ja asuinkorttelit ovat antaneet Leinelässä monimuotoisen ja tavallisesta poikkeavan taustan kaupunkitaiteen toteuttamiselle. Taide tervehtii alueelle tulijoita jo kiertoliittymissä, joita somistavat heinäkasveja kuvaavat korkeat teokset. Ympäristötaide on haluttu asuinkortteleissa ja puistoissa tuoda esteettömästi jokaisen kulkijan ulottuville.

Palvelut lähietäisyydellä

Kaikki tärkeimmät arjen palvelut ovat Leinelässä kävely- tai pyöräilymatkan päässä. Alueen asukkaat voivat hoitaa ruokaostokset esimerkiksi Koivukylän K-Citymarket -keskuksessa tai Ilolan K-marketissa. Hieman kauempaa löytyy Kauppakeskus Jumbo ja viihdekeskus Flamingo. Leinelä on yksi Kehäradan pysähdyspaikoista. Nyt Leinelästä pääsee hetkessä lentoasemalle, Aviapoliksen työpaikoille tai Helsingin keskustaan.

Lisää koteja alueella

Vantaan Popniitti »

Vantaan Vuorikilta »

Helsingin Umbra »

Kartta


Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

Skanska Kodit

Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
0800 162 162 (maksuton)
Ota yhteyttä sähköpostitse »

Osoite
Nauvontie 18
00280 Helsinki

-
Skanska Talonrakennus Oy

Rekisteriseloste (Henkilötietolaki (523/1999) 10 §)
Laatimispäivä: 6.2.2014

1. Rekisterinpitäjä
Skanska Talonrakennus Oy
PL 114
00101 Helsinki
puh. 020 719 211

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Anu Pitkänen
Skanska Talonrakennus Oy
PL 114
00101 Helsinki
puh. 020 719 211
etunimi.sukunimi@skanska.fi

3. Rekisterin nimi
Skanska Kodit, asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Asiakassuhteen hoitaminen, kuten kontaktit asunnon varanneisiin tai ostaneisiin tai asunnoista kiinnostuneiksi ilmoittautuneisiin. Markkinointi, markkinointitutkimukset, markkinointikilpailut, asiakaspalautteen kerääminen, analysointi ja tilastointi.

5. Rekisterin tietosisältö
• Etu- ja sukunimi
• Osoite, puhelinnumero, sähköposti
• Asiakkaan esittämät asunnonhakukriteerit
• Henkilötunnus ja ammatti (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan)
• Laskutustiedot (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan.)

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaan oma yhteydenotto

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Luovutamme säännöllisesti tietoja asiakaspalautteen keräämistä varten ulkopuoliselle yritykselle.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolella
Ei tehdä

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

A Manuaalinen aineisto
Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty.
B ATK:lla käsiteltävät tiedot
Sähköisessä muodossa rekistereissä olevat tiedot on suojattu palomuurein, salasanoin ja muunlaisin teknisin keinoin. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty, ja ne on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
Skanska Talonrakennus Oy

Rekisteriseloste (Henkilötietolaki (523/1999) 10 §)
Laatimispäivä: 6.2.2014

1. Rekisterinpitäjä
Skanska Talonrakennus Oy
PL 114
00101 Helsinki
puh. 020 719 211

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Anu Pitkänen
Skanska Talonrakennus Oy
PL 114
00101 Helsinki
puh. 020 719 211
etunimi.sukunimi@skanska.fi

3. Rekisterin nimi
Skanska Kodit, asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Asiakassuhteen hoitaminen, kuten kontaktit asunnon varanneisiin tai ostaneisiin tai asunnoista kiinnostuneiksi ilmoittautuneisiin. Markkinointi, markkinointitutkimukset, markkinointikilpailut, asiakaspalautteen kerääminen, analysointi ja tilastointi.

5. Rekisterin tietosisältö
• Etu- ja sukunimi
• Osoite, puhelinnumero, sähköposti
• Asiakkaan esittämät asunnonhakukriteerit
• Henkilötunnus ja ammatti (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan)
• Laskutustiedot (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan.)

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaan oma yhteydenotto

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Luovutamme säännöllisesti tietoja asiakaspalautteen keräämistä varten ulkopuoliselle yritykselle.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolella
Ei tehdä

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

A Manuaalinen aineisto
Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty.
B ATK:lla käsiteltävät tiedot
Sähköisessä muodossa rekistereissä olevat tiedot on suojattu palomuurein, salasanoin ja muunlaisin teknisin keinoin. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty, ja ne on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.