Kun ostat kodin Stellasta 30.9.2017 mennessä, Skanska maksaa asunnon hoito-, pääoma- ja tontinvuokravastikkeet 31.12.2017 asti. Etu koskee uusia asuntokauppoja.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 2 - 3 huonetta
Pinta-ala: 39 - 70,5 m²
Velaton hinta: 227 000 - 268 000 €

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Sujuvaa arkea tähtikodissa

As. Oy Vantaan Stella on ensimmäinen Skanskan tähti, joka on syttynyt tuikkimaan Kivistön uuteen keskustaan. Kun koko näyttävä kuvio tulevaisuudessa valmistuu, Stella, Vespa, Kassiopeia ja Vega muodostavat yhtenäisen piha-alueen, jota ilahduttaa kaunis taideaukeama. Stellaan on valmistunut koteja 32-neliöisistä yksiöistä 70,5-neliöisiin kolmioihin.

Jokainen neliö tehokäytössä

Stellan tavallisesta poikkeava talon muotokieli tekee kaikista kodeista avaria ja tilatehokkaita. Koska huoneiden mallit vaihtelevat neliskanttisesta vinoihin seiniin, kalustettavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Lähes jokaiseen kotiin kuuluu lasitettu parveke ja muutamiin koteihin on suunniteltu trendikäs ranskalainen parveke. Arjen helppoutta merkitsevät runsaat säilytystilat ja tilava kylpyhuone.

Pyöräilijän elämää

Kivistö on uuden ajan kaupunginosa, jossa pärjää mainiosti ilman omaa autoa. Pyöräilijät voivat huoltaa ja pestä ajopelinsä ulkoiluvälinevaraston yhteydessä sijaitsevalla huoltopisteellä, joka on varustettu huoltotelineillä. Korttelin alle sijoittuvassa taloyhtiöiden yhteisessä autohallissa on osakkeena myytäviä autohallipaikkoja.

Selaa Stellan sähköistä esitettä »

Osoite: Safiirikuja 6, 01700 Vantaa
Tontti: valinnainen vuokratontti
Muuttovalmis

Vaikuta uusien kotien suunnitteluun


Ilmoittaudu mukaan uudistuneeseen Kotipaneeliin

Ilmoittaudu tästä Kotipaneelin jäseneksi »

Lue lisää Kotipaneelista »

Sisustusvalinnat


Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta

Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Kartta


Vantaan Stella valmistuu marraskuussa 2016, julkisivu kesäkuussa 2016.

Vantaan Stella, asemapiirros.

Modernissa vaaleassa keittiössä on ilo kokata, kuva Stellan esittelyasunnosta.

Valoisa olohuone ja ruokailutila, kuva Stellan esittelyasunnosta.

Olohuone ja keittotila ovat yhtä valoisaa tilaa, kuva Stellan esittelyasunnosta.

Olohuoneesta on kulku lasitetulle parvekkeelle, kuva Stellan esittelyasunnosta.

Lasitetulla parvekkeella tarkenee oleskella syyskesälläkin, kuva Stellan esittelyasunnosta.

Stellan esittelyasunnon parvekenäkymiä kesällä 2016.

Lähes kaikissa suuremmissa makuuhuoneissa on ikkunat kahteen ilmansuuntaan, kuva Stellan esittelyasunnosta.

Lasten makuuhuone muuntuu myös kotikonttoriksi tai vierashuoneeksi, kuva Stellan esittelyasunnosta.

Stellan esittelyasunnon kylpyhuone.

Stellan saunoissa on kuusipanelointi ja haapalauteet, kuva Stellan esittelyasunnosta.

Suuremmissa asunnoissa on eteisen yhteydessä vaatehuone, kuva Stellan esittelyasunnosta.

Kanniston koulun urheilukenttä.

Urbaani Kivistö rakentuu aseman ympäristöön. Kehärata vie lentokentälle kuudessa minuutissa ja Helsingin keskustaan vajaassa puolessa tunnissa.

Kaupunkikeskus Kehäradan varrella

Väriä, iloa ja yhteisöllisyyttä

Aiemmin pientalovaltaiseen Kivistöön nousee lähivuosina kaupunkimainen keskusta, jonka moderni ja värikäs arkkitehtuuri on ilo silmälle. Kehäradan varteen kasvavassa kaupunginosassa viihtyvät niin perheet, sinkut kuin senioritkin.

Menoa ja meininkiä

Kivistö on alue, jossa taide, vihreys ja monipuoliset palvelut kohtaavat. Kivistön juna-aseman ympärille kaavaillaan, ei enempää eikä vähempää, Euroopan kauneinta kauppakaupunkia. Uuden ajan ekotehokkaaseen ja tyyliltään pirteään kokonaisuuteen kuuluu runsaasti palveluja hypermarketista hotelliin ja pikkuliikkeistä linja-autoterminaaliin.

Kivistön henkeen kuuluu keskeisesti myös värikäs kaupunkitaide, joka piristää kulkijaa kaikilla kulmilla. Rakentajat ovat valinneet arkkitehdeilleen taiteilijaparit, joten jo pelkkä seinä tai pihamaa voi olla teos sellaisenaan. Taide ulottuu äänitaiteena myös juna-aseman laitureille asti.

Luontoa kunnioittaen

Ekologisuus on alusta alkaen luonteva osa Kivistön keskustan asukkaiden elämää. Esimerkiksi rakennuksissa tullaan käyttämään ympäristöä vähän kuormittavia vaihtoehtoja ja keskustassa sijaitsevien kotitalouksien jätehuolto hoidetaan putkikeräysjärjestelmän avulla. Laajat pyöräilyverkostot ja junayhteydet tarjoavat asukkaille ekologisen ja nopean tavan liikkumiseen. Vihreys näkyy Kivistössä myös asukkaiden pikkupihoilla, parvekkeilla ja viherkatoissa.

A-luokan sijainti

Alueen erinomainen sijainti Kehäradan varrella ja pääkaupunkiseudun pääväylien läheisyydessä antaa lisää tunteja vuorokauteesi, minne ikinä arki sinua viekin. Kivistön kortteleista lähiseuduille kulkevat pyöräilyreitit varmistavat sen, että lyhyemmillä matkoilla pärjäät mainiosti ilman omaa autoa tai julkisia kulkuvälineitä. Alueen selkäranka on kesällä 2015 valmistunut Kehärata, joka kuljettaa hetkessä niin Helsinki-Vantaan lentoasemalle kuin Helsingin keskustaan.

Lue lisää Kivistön asuinalueesta »

Lue lisää Kivistöstä

Kartta


Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

Skanska Kodit

Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
0800 162 162 (maksuton)
Ota yhteyttä sähköpostitse »

Osoite
Nauvontie 18
00280 Helsinki

-
Skanska Talonrakennus Oy

Rekisteriseloste (Henkilötietolaki (523/1999) 10 §)
Laatimispäivä: 6.2.2014

1. Rekisterinpitäjä
Skanska Talonrakennus Oy
PL 114
00101 Helsinki
puh. 020 719 211

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Anu Pitkänen
Skanska Talonrakennus Oy
PL 114
00101 Helsinki
puh. 020 719 211
etunimi.sukunimi@skanska.fi

3. Rekisterin nimi
Skanska Kodit, asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Asiakassuhteen hoitaminen, kuten kontaktit asunnon varanneisiin tai ostaneisiin tai asunnoista kiinnostuneiksi ilmoittautuneisiin. Markkinointi, markkinointitutkimukset, markkinointikilpailut, asiakaspalautteen kerääminen, analysointi ja tilastointi.

5. Rekisterin tietosisältö
• Etu- ja sukunimi
• Osoite, puhelinnumero, sähköposti
• Asiakkaan esittämät asunnonhakukriteerit
• Henkilötunnus ja ammatti (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan)
• Laskutustiedot (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan.)

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaan oma yhteydenotto

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Luovutamme säännöllisesti tietoja asiakaspalautteen keräämistä varten ulkopuoliselle yritykselle.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolella
Ei tehdä

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

A Manuaalinen aineisto
Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty.
B ATK:lla käsiteltävät tiedot
Sähköisessä muodossa rekistereissä olevat tiedot on suojattu palomuurein, salasanoin ja muunlaisin teknisin keinoin. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty, ja ne on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
Skanska Talonrakennus Oy

Rekisteriseloste (Henkilötietolaki (523/1999) 10 §)
Laatimispäivä: 6.2.2014

1. Rekisterinpitäjä
Skanska Talonrakennus Oy
PL 114
00101 Helsinki
puh. 020 719 211

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Anu Pitkänen
Skanska Talonrakennus Oy
PL 114
00101 Helsinki
puh. 020 719 211
etunimi.sukunimi@skanska.fi

3. Rekisterin nimi
Skanska Kodit, asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Asiakassuhteen hoitaminen, kuten kontaktit asunnon varanneisiin tai ostaneisiin tai asunnoista kiinnostuneiksi ilmoittautuneisiin. Markkinointi, markkinointitutkimukset, markkinointikilpailut, asiakaspalautteen kerääminen, analysointi ja tilastointi.

5. Rekisterin tietosisältö
• Etu- ja sukunimi
• Osoite, puhelinnumero, sähköposti
• Asiakkaan esittämät asunnonhakukriteerit
• Henkilötunnus ja ammatti (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan)
• Laskutustiedot (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan.)

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaan oma yhteydenotto

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Luovutamme säännöllisesti tietoja asiakaspalautteen keräämistä varten ulkopuoliselle yritykselle.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolella
Ei tehdä

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

A Manuaalinen aineisto
Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty.
B ATK:lla käsiteltävät tiedot
Sähköisessä muodossa rekistereissä olevat tiedot on suojattu palomuurein, salasanoin ja muunlaisin teknisin keinoin. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty, ja ne on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.