Tampereen Härmälänrantaan, Pyhäjärven rantaviivan tuntumaan, on valmistunut uusia kerrostalokoteja. Sääski sijaitsee kotoisassa puutarhakorttelissa, jossa pihoja koristavat hedelmäpuut. Valitse sinulle sopiva vaihtoehto tasokkaiden kaupunkikotien joukosta.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 3 huonetta
Pinta-ala: 81,5 m²
Velaton hinta: 322 000 - 342 100 €

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnitteilla
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Koti järviluonnon kynnyksellä

Tampereen Härmälänrantaan, Pyhäjärven rantaviivan tuntumaan, on valmistunut uusia kerrostalokoteja. Sääski sijaitsee kotoisassa puutarhakorttelissa, jossa pihoja koristavat hedelmäpuut. Valitse sinulle sopiva vaihtoehto tasokkaiden kaupunkikotien joukosta.

Vastaus erilaisiin toiveisiin

Sääski on osa pienimuotoista korttelitoria, joka sijaitsee kunnostetun Piippurakennuksen läheisyydessä. 6-kerroksisen talon noppamainen muoto on mahdollistanut järvinäkymät lähes kaikista asunnoista. Huoneistojakautuma on suunniteltu monipuoliseksi, mutta yhteistä kaikille kodeille on kalustettavuus, asuntopohjan toimivuus, valoisuus ja ilmeikkäät yksityiskohdat.

Uuden kodin hurmaa

Sääsken kodeissa keittiö ja olohuone yhdistyvät avaraksi oleskelutilaksi kutsuen mukavaan yhdessäoloon. Olohuoneeseen antavat valoa suuret, lähes lattiaan saakka ulottuvat ikkunat. Ajattomat vaaleat pintamateriaalit korostavat kodin valoisuutta ja antavat kauniin pohjan oman maun mukaisille sisustusratkaisulle. Lähes jokaisessa kodissa voi rentoutua oman saunan lämmössä. Pienimpien yksiöiden viehättävä yksityiskohta on ranskalainen parveke.

Toimiva kokonaisuus

Korttelipihan oleskelu- ja leikkialueet tarjoavat mahdollisuuden koko korttelin tapahtumille. Asukkaiden omaan käyttöön suunnitellut pienimittakaavaiset hyötypuutarhat sijoittuvat kauniisti rakennusten väliin. Arjen askeleita keventää kellarikerroksessa sijaitseva kuivaushuone sekä korttelin alle rakennettava autohalli (Vihurin Pysäköinti Oy), jonne on kulku suoraan Sääsken porraskäytävästä.

Selaa Sääsken esitettä »

Osoite: Vihurinkatu 9, 33900 Tampere
Tontti: Oma
Muuttovalmis

Sisustusvalinnat


saaski-keittio-1140x600.jpg

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta

Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Vaikuta uusien kotien suunnitteluun


Ilmoittaudu mukaan uudistuneeseen Kotipaneeliin

Ilmoittaudu tästä Kotipaneelin jäseneksi »

Lue lisää Kotipaneelista »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Rahoitus_kuva2_09092016.jpg

Ekotehokas koti


energialuokkakuva-C.png

Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Matka uuteen kotiin


uuteen-kotiin-kohdesivu-1400.jpg

Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Kartta


Valmis_saaski_piippu_1140x600.jpg

Sääsken kodit ovat valmistuneet Härmälänrantaan.

Valmis_saaski_ulkokuva_1140x600.jpg

Sääsken kodit ovat valmistuneet Härmälänrantaan.

Harmalanrannan_saaski_A25_parveke_1140x600.jpg

Esittelykodin parvekkeelta aukeaa näkymä järvelle.

Harmalanrannan_saaski_A25_keitti+Â_1140x600.jpg

Sisustussuunnittelija Niina Ahonen on sisustanut esittelyasunnon. Pintamateriaalit saattavat poiketa kuvan materiaaleista.

Harmalanrannan_saaski_A25_ruokailutila_1140x600.jpg

Sisustussuunnittelija Niina Ahonen on sisustanut esittelyasunnon. Pintamateriaalit saattavat poiketa kuvan materiaaleista.

Harmalanrannan_saaski_A25_olohuone2_1140x600.jpg

Sisustussuunnittelija Niina Ahonen on sisustanut esittelyasunnon. Pintamateriaalit saattavat poiketa kuvan materiaaleista.

Harmalanrannan_saaski_A25_tyohuone_1140x600.jpg

Sisustussuunnittelija Niina Ahonen on sisustanut esittelyasunnon. Pintamateriaalit saattavat poiketa kuvan materiaaleista.

Harmalanrannan_saaski_A25_makuuhuone_1140x600.jpg

Sisustussuunnittelija Niina Ahonen on sisustanut esittelyasunnon. Pintamateriaalit saattavat poiketa kuvan materiaaleista.

saaski_asemapiirros.jpg

Tampereen Härmälänrannan Sääski, asemapiirros.

Asuinalue

Onnellista eloa Härmälänrannassa

Viiden kilometrin päässä Tampereen keskustasta sijaitseva Härmälänranta on vetovoimainen asuinalue vehreän järviluonnon tuntumassa. Jo moni on löytänyt sydämensä kodin vanhan lentokonetehtaan maille kaavoitetuista kaupunkikortteleista.

Eilisen muistoja

Härmälänrannassa historia kohtaa nykypäivän. Sen aistii alueen kaduilla ja toreilla, vanhan lentokonetehtaan piipun turvallisessa kainalossa. Sata vuotta sitten alue tunnettiin suviparatiisina, jonka koristeellisissa huviloissa herrasväki vietti vapaa-aikaansa. Myöhemmin Pyhäjärven rantamaisemissa kirjoitettiin merkittävä kappale suomalaista konepajateollisuuden historiaa.

Uuden alku

Menneisyys on alusta alkaen ollut vahvasti mukana uuden Härmälänrannan kaupunkirakenteen suunnittelussa. Vanhoja rakennuksia on säästetty ja uudenkin luomisessa on pyritty löytämään ideoita eilisestä. Iltaisin valaistu vanhan lentokonetehtaan kunnostettu piippu, ja sen ympärille kohoavat asuinrakennukset muodostavat siluetin, jonka tunnistaa kaukaa. Huomisen haaveissa on, että vanhat rakennukset tulevat tarjoamaan tilaa asukkaiden kohtaamisille, tapahtumille ja palveluille.

Järviluonnon lumoa

Härmälänrannan edustalla avautuva järviluonto tarjoaa puitteet uudenlaiselle kaupunkielämälle. Lähiympäristöösi kuuluvat luonnonkauniin Härmälänsaaren pikkupolut, venelaiturit, Villa Härmälänranta, tenniskenttä ja Pyhäjärven rantaa myötäilevät ulkoilureitit. Ruokakaupat, koulut, kirjastot ja päiväkodit ovat lähietäisyydellä kotiovelta ja isommat ostokset hoidat Pirkkalan puolella sijaitsevassa ostoskeskittymässä.

Lue lisää Härmälänrannan asuinalueesta »

Kartta


Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

Skanska Kodit

Härmälänrannan asuntomyynti 
Viimankatu 1 
33900 Tampere

Tampereen asuntomyynti 
0800 150 051 (maksuton) 
Ota yhteyttä sähköpostitse »

Osoite 
Verstaankatu 1 
33100 Tampere

-
Skanska Talonrakennus Oy

Rekisteriseloste (Henkilötietolaki (523/1999) 10 §)
Laatimispäivä: 6.2.2014

1. Rekisterinpitäjä
Skanska Talonrakennus Oy
PL 114
00101 Helsinki
puh. 020 719 211

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Anu Pitkänen
Skanska Talonrakennus Oy
PL 114
00101 Helsinki
puh. 020 719 211
etunimi.sukunimi@skanska.fi

3. Rekisterin nimi
Skanska Kodit, asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Asiakassuhteen hoitaminen, kuten kontaktit asunnon varanneisiin tai ostaneisiin tai asunnoista kiinnostuneiksi ilmoittautuneisiin. Markkinointi, markkinointitutkimukset, markkinointikilpailut, asiakaspalautteen kerääminen, analysointi ja tilastointi.

5. Rekisterin tietosisältö
• Etu- ja sukunimi
• Osoite, puhelinnumero, sähköposti
• Asiakkaan esittämät asunnonhakukriteerit
• Henkilötunnus ja ammatti (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan)
• Laskutustiedot (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan.)

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaan oma yhteydenotto

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Luovutamme säännöllisesti tietoja asiakaspalautteen keräämistä varten ulkopuoliselle yritykselle.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolella
Ei tehdä

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

A Manuaalinen aineisto
Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty.
B ATK:lla käsiteltävät tiedot
Sähköisessä muodossa rekistereissä olevat tiedot on suojattu palomuurein, salasanoin ja muunlaisin teknisin keinoin. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty, ja ne on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
Skanska Talonrakennus Oy

Rekisteriseloste (Henkilötietolaki (523/1999) 10 §)
Laatimispäivä: 6.2.2014

1. Rekisterinpitäjä
Skanska Talonrakennus Oy
PL 114
00101 Helsinki
puh. 020 719 211

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Anu Pitkänen
Skanska Talonrakennus Oy
PL 114
00101 Helsinki
puh. 020 719 211
etunimi.sukunimi@skanska.fi

3. Rekisterin nimi
Skanska Kodit, asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Asiakassuhteen hoitaminen, kuten kontaktit asunnon varanneisiin tai ostaneisiin tai asunnoista kiinnostuneiksi ilmoittautuneisiin. Markkinointi, markkinointitutkimukset, markkinointikilpailut, asiakaspalautteen kerääminen, analysointi ja tilastointi.

5. Rekisterin tietosisältö
• Etu- ja sukunimi
• Osoite, puhelinnumero, sähköposti
• Asiakkaan esittämät asunnonhakukriteerit
• Henkilötunnus ja ammatti (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan)
• Laskutustiedot (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan.)

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaan oma yhteydenotto

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Luovutamme säännöllisesti tietoja asiakaspalautteen keräämistä varten ulkopuoliselle yritykselle.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolella
Ei tehdä

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

A Manuaalinen aineisto
Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty.
B ATK:lla käsiteltävät tiedot
Sähköisessä muodossa rekistereissä olevat tiedot on suojattu palomuurein, salasanoin ja muunlaisin teknisin keinoin. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty, ja ne on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.