Leppoisaa asumista uudessa urbaanissa asuinkorttelissa! Pyhäjärven rantamaisemiin, vanhan lentokonetehtaan ympärille, on rakentunut ainutlaatuinen asuinalue, jossa viihdytään. Seuraavasi uusia koteja kohoaa Valmetinkadun länsipuolelle.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 3 huonetta
Pinta-ala: 32 - 66,5 m²
Velaton hinta: 177 200 - 246 700 €

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Uusia asumisen ulottuvuuksia

As. Oy Härmälänrannan Lentäjä kohoaa uuteen asuinkortteliin, rantaan johtavan bulevardin varteen. Kaupunginosaa rakennetaan lähivuosien aikana kortteli kerrallaan, joten Lentäjänkin asukkaat pääsevät muuttamaan suoraan valmiiseen ympäristöön. 5-8-kerroksiseen taloon valmistuu avaria koteja yksiöistä kolmioihin, jotka sopivat senioreille, pienille perheille tai vaikkapa ensiasunnoksi opiskelijalle.

Tarkoin harkittuja tilaratkaisuja

Lentäjän kodeissa korostuvat valoisuus ja pitkät näkymät läpi tilojen. Huoneet ovat tilavia ja säilytystilaa löytyy runsaasti. Oleskelutila jatkuu luontevasti lasitetulle parvekkeelle, muutamissa yksiöissä koti avautuu ulos ranskalaisen parvekkeen kautta. Lentäjän alimmassa kerroksessa on koteja, joihin kuuluu oma pieni asuntopiha. Useimmista kodeista löytyy sauna.

Autot pihakannen alla

Lentäjän pihapiiri on viihtyisä ja turvallinen paikka, jossa autoista ei ole häiriöksi. Asuinkorttelin suojaisa pihamaa tarjoaa tilaa naapureiden kohtaamisille ja lasten leikeille. Lentäjän asukkaat pääsevät kulkemaan autohalliin kätevästi suoraan porrashuoneen kautta. Myös pyörille löytyy runsaasti säilytystilaa sekä talosta että pihalla sijaitsevasta polkupyörävarastosta.

Selaa Lentäjän esitettä »

Selaa Lentäjän sisustusesitettä »

Katso alla video Lentäjän esittelyasunnosta A 7.

Osoite: Tuiskunkatu 6, 33900 Tampere
Tontti: Valinnainen vuokratontti
Arvioitu valmistuminen: Kesäkuu 2017

Ihastu Lentäjään sisustettuun kotiin


Vaikuta uusien kotien suunnitteluun


Ilmoittaudu mukaan uudistuneeseen Kotipaneeliin

Ilmoittaudu tästä Kotipaneelin jäseneksi »

Lue lisää Kotipaneelista »

Sisustusvalinnat


Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta

Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Kartta


Lentäjän julkisivu kadulle päin, visualisointi.

Lentäjän lasitetulla parvekkeella viihtyy keväästä pitkälle syksyyn, visualisointi.

Tampereen Härmälänrannan Lentäjä, asemapiirros.

Lentäjän esittelyasunnon keittiö.

Lentäjän esittelyhuoneiston olohuone.

Lentäjän esittelyhuoneiston olohuone ja ruokailutila.

Lentäjän esittelyhuoneiston olohuonetta ja ruokailutilaa.

Lentäjän esittelyhuoneiston makuuhuone 2

Lentäjän makuuhuone 1

Eteisestä pääsy keittiöön, olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen.

Lentäjän esittelyasunnon kylpyhuone.

Lentäjän esittelyasunnon sauna.

Asuinalue

Härmälänranta kehittyy ja monipuolistuu

Härmälänranta on yhtenäinen ja toimiva asuinalue, jonka suunnittelua johtaa ajatus paremmasta kaupungista. Alueen fiilis kumpuaa suomalaisesta järvimaisemasta, kiehtovasta historiasta ja vanhoista säilytettävistä rakennuksista.

Ideoita eilisestä

Härmälänrantaan on noussut kukoistava persoonallinen ja luonnonläheinen asuinalue, jonka suunnittelussa on kunnioitettu menneisyyttä. Vanhoja rakennuksia on säilytetty ja ideoita uuteen on ammennettu oivaltavasti eilisestä. Härmälänrannan tunnistettava maamerkki on komea punatiilinen piippu, joka on iltaisin valaistu. 

Eloa ja ilmettä

Valmetinkadun länsipuolen uudet korttelit tuovat koko alueelle lisää urbaania eloa ja virkeää ilmettä. Vanhat rakennukset ja vehreä järviluonto luovat valmiit kehykset, joihin nykyaikaiset rakentamisen ratkaisut istuvat tasapainoisesti. Kaupunkimaisen korttelirakenteen vastapainoksi alueen keskelle kunnostetaan englantilainen puutarha ja siihen liittyvä puisto.

Palvelut tulevat Härmälänrantaan

Kun Härmälänranta kokonaisuudessaan lähivuosina valmistuu, se tarjoaa kaikki pienen kaupungin palvelut. Ranta-alueet, Härmälänsaaren suloiset metsäpolut, venesatama ja tenniskenttä ovat alueen asukkaiden upeita harrastus- ja rauhoittumispaikkoja. Lentäjän korttelin vierestä pääsee bussilla 15 minuutissa Tampereen keskustaan.

Lue lisää Härmälänrannan asuinalueesta »

Kartta


Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

Skanska Kodit

Härmälänrannan asuntomyynti 
Viimankatu 1 
33900 Tampere

Tampereen asuntomyynti 
0800 150 051 (maksuton) 
Ota yhteyttä sähköpostitse »

Osoite 
Verstaankatu 1 
33100 Tampere

Skanska Talonrakennus Oy

Rekisteriseloste (Henkilötietolaki (523/1999) 10 §)
Laatimispäivä: 6.2.2014

1. Rekisterinpitäjä
Skanska Talonrakennus Oy
PL 114
00101 Helsinki
puh. 020 719 211

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Sanna Pimiä
Skanska Talonrakennus Oy
PL 114
00101 Helsinki
puh. 020 719 211
etunimi.sukunimi@skanska.fi

3. Rekisterin nimi
Skanska Kodit, asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Asiakassuhteen hoitaminen, kuten kontaktit asunnon varanneisiin tai ostaneisiin tai asunnoista kiinnostuneiksi ilmoittautuneisiin. Markkinointi, markkinointitutkimukset, markkinointikilpailut, asiakaspalautteen kerääminen, analysointi ja tilastointi.

5. Rekisterin tietosisältö
• Etu- ja sukunimi
• Osoite, puhelinnumero, sähköposti
• Asiakkaan esittämät asunnonhakukriteerit
• Henkilötunnus ja ammatti (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan)
• Laskutustiedot (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan.)

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaan oma yhteydenotto

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Ei tehdä

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolella
Ei tehdä

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

A Manuaalinen aineisto
Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty.
B ATK:lla käsiteltävät tiedot
Sähköisessä muodossa rekistereissä olevat tiedot on suojattu palomuurein, salasanoin ja muunlaisin teknisin keinoin. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty, ja ne on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.