Keväällä tehdään kotiunelmista totta! Kun ostat kodin Espoon Tiilentekijästä, Skanska maksaa vuoden hoito- ja pääomavastikkeet puolestasi. Etu koskee uusia 30.6.2017 mennessä tehtyjä uusia asuntokauppoja. Tiilentekijän rivitalosiivessä vapaana yksi kaksikerroksinen muunneltava koti, jota etu koskee.

Tyyppi: Pien-/rivitalo
Vapaana: 2 - 2 huonetta
Pinta-ala: 116 - 118,5 m²

Monien mahdollisuuksien Tiilentekijä

Tiilentekijä on valmistunut hyvälle paikalle, kylätalo Palttinan ja asukaspuiston viereen. Taloyhtiöön kuuluu 3-kerroksinen L-mallinen asuintalo sekä 2-kerroksinen rivitalo.

Muunneltava koti rivitalosiivessä

Tiilentekijän rivitalosiivessä on vapaana enää yksi muunneltava kaksikerroksinen koti. Yläkerrassa on avara saunallinen kaksio yhtenäisellä olohuoneen ja keittiön muodostamalla oleskelutilalla sekä koko asunnon levyisellä lasitetulla parvekkeella. Alakerrassa suuri ja valoisa työtila.

Elämäntilanteen muuttuessa tilat muuntautuvat vaikka kahden kerroksen rivitalokodiksi, sillä alakertaan saa tarvittaessa suuren työtilan paikalle vaikka kaksi makuuhuonetta lisää. Yläkerran valtavan lasitetun parvekkeen lisäksi alakerran oma eteläinen lasitettu terassi viimeistelee viihtyisän huoneiston.

Selaa Tiilentekijän sähköistä esitettä »

Osoite: Tegelhagen 2, 02780 Espoo
Tontti: Espoon kaupungin vuokratontti
Muuttovalmis

Vaikuta uusien kotien suunnitteluun


Ilmoittaudu mukaan uudistuneeseen Kotipaneeliin

Ilmoittaudu tästä Kotipaneelin jäseneksi »

Lue lisää Kotipaneelista »

Sisustusvalinnat


Sinulle mieluinen koti

Skanskan sisustusammattilaisten kokoamista Design-mallistoista on valittu asuntoihin modernit ja tyylikkäät sisustusmateriaalit. Asuntoihin on valittu erilaisia yhdistelmiä sisustusesitteen valikoimista, jotta löytäisit juuri sinulle mieluisen kodin.

Tutustu Design-mallistoihin »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Kartta


Tiilentekijä, lasitettu terassi

Koti Kauklahden uuden keskustan sydämessä, jossa voit helposti keskittyä huolettomaan pikkukaupunkielämään.

Rivitalosiiven yläkerran olohuoneesta käynti laitetulle parvekkeelle.

Espoon Tiilentekijä, asemapiirros.

Kauklahden juna-asemalle on matkaa noin 700 metriä Tiilentekijän uusista kodeista.

Espoon Kauklahti

Tunnelmia eri aikakausilta

Espoon Kauklahti on vehreä kylämäinen paikalliskeskus, joka istuu kumpuilevaan maalaismaisemaan kauniisti. Alueen silmäterä on Kauppamäen idyllinen keskustaraitti, jota reunustavat kivi- ja puutalot menneiltä vuosisadoilta.

Historian havinaa

Kauklahti on yksi Espoon vanhimpia asuinalueita. Espoonkartanon läheisyydestä tehdyn arkeologinen kivilöydöksen perusteella näillä mäkisillä mailla on ollut asutusta jo 4 000 vuotta eaa. Kauklahti sijaitsee yhdellä Espoon tärkeimmistä aluevyöhykkeistä, jonka kehittämiseen panostetaan. Kaupunginosan suunnittelussa painottuu luonnon, historian ja eri aikakausien kunnioitus.

Arvot kohdallaan

Modernia ja oivaltavaa kaupunkirakentamista edustaa vuoden 2006 asuntomessualue, jonka arkkitehtuurissa on kunnioitettu alueen perinteistä henkeä. Uudessa keskustassa ja sen ympärille levittäytyvissä lämminhenkisissä kotikortteleissa yhdistyvät käsityöläisperinne ja tulevaisuuden tiivis ja pientalovoittoinen rakentaminen.

Ainutlaatuinen asuinympäristö

Koulut, päiväkodit, kirjasto ja terveyspalvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä Tiilentekijästä. Lähiympäristössä on myös monia liikuntamahdollisuuksia kävely- ja pyöräilyreiteistä pallokenttiin ja ratsastustalliin. Vanha keskusta on hyvin säilynyt harvinaisuus, joka vie kulkijan ajatukset toiseen aikakauteen. Kylänraitilla toimii edelleen Halmeen leipomo, joka on tarjonnut tuoretta leipää alueen asukkaille jo yli 110 vuotta.

Espoon Kauklahti on vehreä kylämäinen paikalliskeskus, joka istuu kumpuilevaan maalaismaisemaan kauniisti.

Kylänraitilla toimii edelleen Halmeen leipomo, joka on tarjonnut tuoretta leipää alueen asukkaille jo yli 110 vuotta.

Kartta


Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

Skanska Kodit

Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
0800 162 162 (maksuton)
Ota yhteyttä sähköpostitse »

Osoite
Nauvontie 18
00280 Helsinki

Skanska Talonrakennus Oy

Rekisteriseloste (Henkilötietolaki (523/1999) 10 §)
Laatimispäivä: 6.2.2014

1. Rekisterinpitäjä
Skanska Talonrakennus Oy
PL 114
00101 Helsinki
puh. 020 719 211

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Sanna Pimiä
Skanska Talonrakennus Oy
PL 114
00101 Helsinki
puh. 020 719 211
etunimi.sukunimi@skanska.fi

3. Rekisterin nimi
Skanska Kodit, asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Asiakassuhteen hoitaminen, kuten kontaktit asunnon varanneisiin tai ostaneisiin tai asunnoista kiinnostuneiksi ilmoittautuneisiin. Markkinointi, markkinointitutkimukset, markkinointikilpailut, asiakaspalautteen kerääminen, analysointi ja tilastointi.

5. Rekisterin tietosisältö
• Etu- ja sukunimi
• Osoite, puhelinnumero, sähköposti
• Asiakkaan esittämät asunnonhakukriteerit
• Henkilötunnus ja ammatti (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan)
• Laskutustiedot (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan.)

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaan oma yhteydenotto

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Ei tehdä

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolella
Ei tehdä

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

A Manuaalinen aineisto
Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty.
B ATK:lla käsiteltävät tiedot
Sähköisessä muodossa rekistereissä olevat tiedot on suojattu palomuurein, salasanoin ja muunlaisin teknisin keinoin. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty, ja ne on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.