TULOSSA! Espoon Tapiolaan, Ahertajankujalle on tulossa ennakkomarkkinointiin uusia kerrostalokoteja. Kaksi tähtitaloa käsittävä Espoon Franklin on edennyt suunnittelussa ja on tulossa markkinointiin keväällä 2017. Jos kiinnostuit ja haluat lisää tietoja kohteesta ensimmäisten joukossa, jätä yhteystietosi. Lähetämme sinulle myyntiesitteen hinnastoineen heti, kun ennakkomarkkinointi käynnistyy.

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Tapiolan Ahertajankulmaan uusia koteja

Ahertajankulmaan kohoaa tulevina vuosina tähdenmallisten talojen sarja. Mielenkiintoinen kokonaisuus tuo alueelle uutta, mutta on samalla vahvasti Tapiola -henkinen. Franklinin kahteen tähtitaloon on suunniteltu valoisia koteja.

Tapiolan monipuoliset palvelut ja kulttuuritarjonta ovat vain parin minuutin matkan päässä.

Osoite: Ahertajankuja 1, 02100 Espoo
Tontti: Valinnainen vuokratontti
Arvioitu valmistuminen: syksy 2018

 

Vaikuta uusien kotien suunnitteluun


Ilmoittaudu mukaan uudistuneeseen Kotipaneeliin

Ilmoittaudu tästä Kotipaneelin jäseneksi »

Lue lisää Kotipaneelista »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Kartta


Tapiola - arvostettu kaupunginosa, tunnettu kansallismaisema

Espoon Tapiola on maineikas kaupunginosa, jossa on vahvasti aistittavissa kaikuja 1950—1970 -luvuilta. Tulevaisuudessa alueen palvelut ja liikenneyhteydet paranevat merkittävästi entisestään.

Edelläkävijän maineessa

Tapiolan tarinaan on alusta alkaen kuulunut mielenkiintoinen arkkitehtuuri ja innovatiivinen maisemasuunnittelu. Kaupunginosan suunnittelu alkoi sotien jälkeen, ja tavoitteena oli nykyaikainen puutarhakaupunki. Tapiolan myötä suomalainen kaupunkisuunnittelu nousi maailmanmaineeseen. Vuonna 1994 Ympäristöministeri valitsi sen yhdeksi Suomen 27 kansallismaisemasta.

Rohkeasti kohti uutta

Tapiolan keskustassa toteutetaan parhaillaan mittavia uudistuksia. Kaupunginosaan tulee korkeatasoiset joukkoliikenneterminaalit, entistä monipuolisemmat palvelut ja runsaasti uusia koteja.  Kun Länsimetro aloittaa liikennöinnin ja kun Merituulentien bussiterminaali valmistuu vuonna 2019, Tapiolasta muodostuu yksi Espoon joukkoliikenteen solmukohdista.

Hyvää espoolaista elämää

Ahertajankulman uusi asuinkortteli kohoaa upeaan kulttuurimaisemaan, askeleen päähän Tapiolan keskustasta. Alueen vieressä on Weilin+Göösin suojeltu painotalo, joka toimii nykyisin Suomen suurimpana näyttelykeskuksena. Tapiolasta löytyvät myös monet muut hyvän arjen ainekset aina taiteesta ja teatterista terveysasemiin ja monipuolisiin liikuntamahdollisuuksiin.

 

 

Kartta


Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja Franklinista, ota yhteyttä

Skanska Kodit

Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
0800 162 162 (maksuton)
Ota yhteyttä sähköpostitse »

Osoite
Nauvontie 18
00280 Helsinki

Skanska Talonrakennus Oy

Rekisteriseloste (Henkilötietolaki (523/1999) 10 §)
Laatimispäivä: 6.2.2014

1. Rekisterinpitäjä
Skanska Talonrakennus Oy
PL 114
00101 Helsinki
puh. 020 719 211

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Sanna Pimiä
Skanska Talonrakennus Oy
PL 114
00101 Helsinki
puh. 020 719 211
etunimi.sukunimi@skanska.fi

3. Rekisterin nimi
Skanska Kodit, asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Asiakassuhteen hoitaminen, kuten kontaktit asunnon varanneisiin tai ostaneisiin tai asunnoista kiinnostuneiksi ilmoittautuneisiin. Markkinointi, markkinointitutkimukset, markkinointikilpailut, asiakaspalautteen kerääminen, analysointi ja tilastointi.

5. Rekisterin tietosisältö
• Etu- ja sukunimi
• Osoite, puhelinnumero, sähköposti
• Asiakkaan esittämät asunnonhakukriteerit
• Henkilötunnus ja ammatti (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan)
• Laskutustiedot (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan.)

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaan oma yhteydenotto

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Ei tehdä

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolella
Ei tehdä

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

A Manuaalinen aineisto
Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty.
B ATK:lla käsiteltävät tiedot
Sähköisessä muodossa rekistereissä olevat tiedot on suojattu palomuurein, salasanoin ja muunlaisin teknisin keinoin. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty, ja ne on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.