Seuraavien kohtuuhintaisten Keravan BoKlok-kotien osoite on Ahjo, tarkemmin Kettinkikuja 3 ja 5. Sepänpihassa on neljä kaksikerroksista pienkerrostaloa, joihin tulee 32 uutta kotia. Suunnitteilla on kaksioita 44,5 m2, kolmioita 58,5 m2 ja 72 m2 neljän huoneen koteja. Sepänpiha rakennetaan Keravan kaupungin vuokratontille. Kodit ovat rakenteilla ja ne ovat muuttovalmiita loppuvuonna 2017.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 2 - 4 huonetta
Pinta-ala: 44,5 - 72 m²
Velaton hinta: 153 000 - 217 000 €

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Muuttovalmis

BoKlok- fiksuja koteja

Skanskan ja IKEA-konsernin BoKlok-konsepti yhdistää hyvät lähipalvelut, kohtuuhintaiset asumiskustannukset ja hyvin mietityt tilaratkaisut. BoKlok-yhtiön pihapiirissä sijaitseva taloyhtiön yhteinen pihasauna sekä mahdollisuus pihaviljelyyn ovat BoKlok-asumisen ominaisuuksia. Keravan Ahjon BoKlok-kohteeseen on suunnitteilla kahden, kolmen ja neljän huoneen koteja.

Oma pieni piha vai parveke?

BoKlok edustaa pienimittakaavaista kaupunkirakentamista. BoKlokissa asuntojen tilankäyttö on pohdittu todella tarkoin. Keittiössä on sopivasti laskutilaa, ja myös säilytystilaratkaisut on hahmotettu elämiseen sopiviksi. BoKlok-kodeissa on IKEA-keittiöt, -komerot ja -kodinkoneet. Kun haluat kotiisi toimivuutta ja huippuluokan suunnittelua, olet kotonasi BoKlokissa.

Omakotitalon tunnelmaa omistusasunnossa

BoKlok-omistusasunto tarjoaa hyvin mietittyjä tilaratkaisuja – ajattomuutta ja asumista luonnon läheisyydessä pienimittakaavaisessa ympäristössä. Avainsanoja kohtuullisiin asumiskustannuksiin ovat toimiva rahoitusratkaisu, kohtuuhintainen tonttimaa sekä järkevä, vakioitu suunnitteluratkaisu.

BoKlokin oma ulkovärikartta

BoKlok ja Tikkurila ovat luoneet BoKlokille oman ulkovärikartan. Värikartassa on neljä värimaailmaa, joista suunnitteluvaiheessa valitaan sijaintiin ja ympäristöön sopivin vaihtoehto. Selkeä ja yhteinäinen värikartta on osa BoKlokin designia. BoKlokin värikartasta löytyvät Tammisaari, Bergen, Vimmerby ja Inari. Keravan Sepänpihasta tulee ensimmäinen Vimmerby-kohde, lämminsävyinen pihapiiri metsän laidalla. Vimmerby on kumarrus kohti BoKlokin juuria ja perinteisiä smoolantilaisia maalaiskyliä: vahva punainen, perinteinen sinappi ja särmää tuomassa grafiitin harmaa.

Selaa Sepänpihan esitettä »

Selaa BoKlok-sisustusesitettä »

Osoite: Kettinkikuja 3 ja 5, 04220 Kerava.
Tontti: Keravan kaupungin vuokratontti.
Arvioitu valmistuminen: loppuvuosi 2017.

BoKlok sopii useimpien kukkarolle


Näin toimii BoKlok-rahoitusmalli

Omistusasunto - ja silti rahaa muuhunkin kuin asumiseen? Kyllä vain, BoKlokissa viihtyisä asuminen ei ole kiinni lompakon paksuudesta. BoKlok-kotiin on mahdollista päästä kiinni pienellä määrällä omaa rahaa. Myös asumiskustannukset pysyvät matalina

Ostohetkellä sinun tarvitsee maksaa vain 10 % asunnon hinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput myyntihinnasta eli 30 % asunnon velattomasta kokonaishinnasta. Jäljelle jäävä 60 %:n osuus on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaa. Yhtiölainaosuuden voit maksaa joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan, kerralla tai osissa.

Voit myös hyödyntää 7 vuoden lyhennysvapaata, minkä aikana maksat vain yhtiölainasta aiheutuvia korkokuluja. Käytännössä tämä tarkoittaa, että asunnon ostaja maksaa pienimmillään asunnon velattomasta hinnasta vain 40 % ja jättää loput yhtiölainaksi, jonka lyhentämisen voi aloittaa vasta seitsemän vuoden kuluttua. Näin jää aikaa lyhentää omaa asuntolainaa alta pois.

Asuntolaina S-Pankista

S-Pankki tarjoaa Keravan Sepänpihan BoKlok-kotien ostajille uudenlaista asuntolainaa, jossa laina-ajaksi on mahdollista neuvotella jopa 45 vuotta. Pitkä laina-aika mahdollistaa pienemmät kuukausittaiset asumiskustannukset. Lainasopimus joustaa eri elämäntilanteissa, sillä lainan takaisinmaksun kuukausierän suuruutta voi muuttaa laina-aikana joustavasti. Lainan alkuun on lisäksi mahdollista saada 2–5 vuoden lyhennysvapaa. Lainasopimus solmitaan S-Pankin ja asunnon ostajan välillä.

Tutustu 2h+k 44,5 neliön BoKlok-kotiin (tämä muuttovalmis koti sijaitsee toisessa BoKlok-kohteessa)

Tutustu 3h+k 58,5 neliön BoKlok-kotiin (tämä muuttovalmis koti sijaitsee toisessa BoKlok-kohteessa)

Tutustu 4h+k 72 neliön BoKlok-kotiin (tämä muuttovalmis koti sijaitsee toisessa BoKlok-kohteessa)

Kartta


Sepänpihan BoKlok-kodissa mahdut viihtymään ja pihalla voit kasvattaa vaikka omat porkkanat.

Ulkotilat ovat viihtymisen kannalta vähintään yhtä tärkeitä kuin sisätilat. Siksi yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on luoda turvallinen ja suojaisa pihapiiri, jossa lapset ja aikuiset voivat huoletta viettää vapaa-aikaansa.

Sepänpihan tontti tarjoaa asukkaille rauhallisen sijainnin metsän siimeksessä päättyvän kadun päässä. Vierestä löytyvät puistoalue hiihtolatuineen.

Kuva sisustetusta 4h+k kodista Ilolan Satupihasta. Kuvassa kodin olohuone.

Kuva sisustetusta 4h+k kodista Ilolan Satupihasta. Keittiön ja ruokailutila.

Kuva sisustetusta 4h+k kodista Ilolan Satupihasta. Kuvassa makuuhuone joka on sisustettu työtilaksi.

Rauhallinen asuinalue

As. Oy Keravan Sepänpihan kodit ovat suunniteilla viehättävään Ahjoon. Liikenteellisesti sijainti on mainio, bussilla pääsee niin Keravan keskustaan kuin Helsinkiin. Keravan juna-asemalle on matkaa vain 1,8 kilometriä. Ahjosta löytyvät lähiruokakauppa, koulu ja päiväkoti.

Keravan Sepänpiha, asemapiirros.

Kartta


Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoa kohteesta, ota yhteyttä

Skanska Kodit

BoKlok Asuntomyynti
Merja Långvik puh. 050 596 8086
Ota yhteyttä sähköpostitse »

Osoite
Nauvontie 18
00280 Helsinki

Yhteystiedot

Skanska Talonrakennus Oy

Rekisteriseloste (Henkilötietolaki (523/1999) 10 §)
Laatimispäivä: 6.2.2014

1. Rekisterinpitäjä
Skanska Talonrakennus Oy
PL 114
00101 Helsinki
puh. 020 719 211

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Sanna Pimiä
Skanska Talonrakennus Oy
PL 114
00101 Helsinki
puh. 020 719 211
etunimi.sukunimi@skanska.fi

3. Rekisterin nimi
Skanska Kodit, asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Asiakassuhteen hoitaminen, kuten kontaktit asunnon varanneisiin tai ostaneisiin tai asunnoista kiinnostuneiksi ilmoittautuneisiin. Markkinointi, markkinointitutkimukset, markkinointikilpailut, asiakaspalautteen kerääminen, analysointi ja tilastointi.

5. Rekisterin tietosisältö
• Etu- ja sukunimi
• Osoite, puhelinnumero, sähköposti
• Asiakkaan esittämät asunnonhakukriteerit
• Henkilötunnus ja ammatti (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan)
• Laskutustiedot (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan.)

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaan oma yhteydenotto

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Ei tehdä

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolella
Ei tehdä

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

A Manuaalinen aineisto
Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty.
B ATK:lla käsiteltävät tiedot
Sähköisessä muodossa rekistereissä olevat tiedot on suojattu palomuurein, salasanoin ja muunlaisin teknisin keinoin. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty, ja ne on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.